Speelgoed helpt bij de ontwikkeling

Zoals je misschien weet is speelgoed niet alleen goed om alleen mee te spelen en tijd te verdrijven maar ook helpt bij de ontwikkeling van een kind. Zintuigen en fantasie worden geprikkeld en de motoriek wordt ook verder ontwikkelt. Verder spelen kinderen met speelgoed vaak samen waardoor je leert met elkaar om te gaan en samen te delen en dat winnen en verliezen ook bij het spel hoort. Door met speelgoed te spelen ontwikkel je sociaal te zijn, maar ook emotionele en lichamelijk vaardigheden worden hierbij geprikkeld. Het is daarom ook van belang om binnen en buiten op school speelgoed te hebben zodat kinderen daardoor ontwikkelen. Kinderen besteden doordeweeks veel tijd door op school en als er in de pauzes dan met speelgoed gespeeld kan worden is dit goed voor  de ontwikkeling. De meeste schoolpleintjes hebben meestal wel iets van buitenspeelgoed. Denk aan een tuin schommel op het schoolplein, een zandbak of een groot speelkasteel.

Als jong kind is het belangrijk dat je de zintuigen traint door te spelen. Voelen, proeven en ruiken behoren tot de zintuigen die zeker ontwikkeling nodig hebben. Het is belangrijk om daar speelgoed voor te hebben in het klaslokaal maar ook buiten op het schoolplein is dit handig zodat in de pauzes daar mee gespeeld kan worden. Voor houten speeltoestellen buiten op het schoolplein kun je bijvoorbeeld een zandbak neerzetten. Zet er ook wat objecten bij waar mee gebouwd kan worden in het zand, zoals een zandkasteel. De motoriek wordt hierdoor ontwikkeld. Je kunt de motoriek in twee klasses onderscheiden: grove en fijne motoriek. Grove motoriek zijn de bewegingen die je met het hele lichaam maakt. Fijne motoriek zijn kleine bewegingen met de handen, vingers en voeten. Deze motoriek worden op latere leeftijd ontwikkelt en gebeurt door de zintuigen te ontwikkelen. Naast speelgoed kun je daar ook oefeningen voor doen om fijne en grove motoriek te ontwikkelen. Het is dus van belang dat er speelgoed op school voor kinderen is.

https://www.buitenspeelgoed.nl/

De mooiste telefoons voor een zacht prijsje

Voorkomende Iphone kopen

U kunt bv. een Refurbished Iphone 6 kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een firma of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een firma koopt is dat Alle Smartphones zijn nagekeken en getest. De telefoons werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Waarom refurbished?

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished gsm? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de kans te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Accu – Alle refurbished slimme telefoons beschikken over een geheel nieuwe accumulator. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan sterkte. Dit geldt niet voor jouw refurbished gsm. De oude batterij is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een uitstekend werkende batterij beschikt.

Een Refurbished device is een stuk minder duur dan een nieuwe telefoontoestel en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te besparen en daarom is een refurbished Iphone een geschikte uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een volmaakt plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished slimme telefoons niet van nieuwe Apple samsungs te onderscheiden worden. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw toestel.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished samsungs kiest:

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw toestel is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw apparaat – geheel krasvrij – bezorgd.

Bruikbare bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw smartphone refurbished wordt gratis en binnen vierentwintig uur bezorgd.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en gunstiger dan ooit!

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van twee jaar op al onze refurbished slimme telefoons. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bv. Groupon en uiteraard in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet komen weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished worden gebruikte producten die door een specialist weer een nieuw leven in geblazen wordt. De expert vervangt de minder of niet werkende onderdelen voor kersverse. De refurbished toestellen worden altijd goed getest op fouten.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu logischerwijs. Desondanks vinden veel mensen voorkomende producten eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Een refrubished device kopen

Waarom refurbished?

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished iphones. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw toestel is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen vierentwintig uur krijg je jouw apparaat – geheel krasvrij – bezorgd.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is minder duur dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en gunstiger dan ooit!

Accumulator – Alle refurbished samsungs beschikken over een geheel kersverse accu. Een accu verliest, naarmate de tijd vordert, aan intensiteit. Dit geldt niet voor jouw refurbished gsm. De oude accumulator is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een ideaal werkzaam accu beschikt.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished gsm? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Een Refurbished apparaat is een stuk goedkoper dan een nieuwe smartphone en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te bezuinigen en daarom is een refurbished Iphone een ideale oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een volmaakt plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished samsungs niet van nieuwe Apple iphones te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw device.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished telefoons kiest:

Ideale bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoon refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Wat is Refurbished?

Je ziet het hedendaags vaak langskomen op bv. Groupon en vanzelfsprekend in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished artikelen. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet komen weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished worden voorkomende producten die door een expert weer een nieuw leven in geblazen wordt. De kenner vervangt de minder of niet werkzaam aspecten voor kersverse. De refurbished toestellen worden altijd goed getest op fouten.

Voorkomende Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een voorkomende iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere pluspunten als je het bij een firma koopt is dat Alle Slimme telefoons worden nagekeken en getest. De smartphones werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende producten blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu uiteraard. Desondanks vinden veel mensen gebruikte artikelen eng en willen desondanks liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Waarom een refurbished telefoon kopen

Waarom een refurbished Iphone kopen?

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw device is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen vierentwintig uur krijg je jouw device – geheel krasvrij – bezorgd.

Accumulator – Alle refurbished samsungs beschikken over een geheel kersverse batterij. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan intensiteit. Dit geldt niet voor jouw refurbished gsm. De oude batterij is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een perfect werkende accu beschikt.

Een Refurbished apparaat is een stuk goedkoper dan een kersverse gsm en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te bezuinigen en daarom is een refurbished Iphone een propere uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een ideaal plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished slimme telefoons niet van kersverse Apple samsungs te onderscheiden worden. De functies en het uiterlijk zijn als die van een nieuw toestel.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished telefoons kiest:

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is minder duur dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en minder kostend dan ooit!

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished smartphone? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Geschikte bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoontoestel refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished iphones. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot komen of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een voorkomende iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere pluspunten als je het bij een firma koopt is dat Alle Iphones worden nagekeken en getest. De smartphones werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bv. Groupon en uiteraard in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn gebruikte producten die door een deskundige weer een nieuw leven in geblazen wordt. De expert vervangt de minder of niet werkzaam onderdelen voor nieuwe. De refurbished toestellen zijn altijd goed getest op ongemakken.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende producten blijft aanhouden sinds de crisis. We zijn een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu logischerwijs. Toch vinden veel mensen voorkomende producten eng en willen desondanks liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Iphone kopen

Waarom refurbished?

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished smartphone? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw device is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen vierentwintig uur krijg je jouw apparaat – geheel krasvrij – bezorgd.

Accumulator – Alle refurbished smartphones beschikken over een geheel nieuwe accu. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan intensiteit. Dit geldt niet voor jouw refurbished smartphone. De oude accumulator is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een volmaakt werkende accumulator beschikt.

Ideale bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoon refurbished wordt gratis en binnen vierentwintig uur bezorgd.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van twee jaar op al onze refurbished telefoons. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot komen of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en voordeliger dan ooit!

Een Refurbished toestel is een stuk minder duur dan een nieuwe smartphone en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een ideale uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een perfect plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished smartphones niet van nieuwe Apple slimme telefoons te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw device.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished samsungs kiest:

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een voorkomende iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een bedrijf koopt is dat Alle Iphones worden nagekeken en getest. De samsungs werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu uiteraard. Desondanks vinden veel mensen voorkomende artikelen eng en willen desondanks liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Wat is Refurbished Iphone?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bv. Groupon en logischerwijs in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet komen weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn voorkomende artikelen die door een deskundige weer een nieuw leven in geblazen wordt. De expert vervangt de minder of niet werkzaam aspecten voor kersverse. De refurbished toestellen worden altijd goed getest op mankementen.

 

Wat kan ik doen voor een veilig huis?

Terwijl het aantal inbraken wel afneemt, op grond van de laatste cijfers, is het wel belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Je treft toch liever geen ongewild persoon in je huis of pand aan?

Inbraaktips

Eveneens met je spullen zijn voorzorgsmaatregelen te nemen:

 

Naast veiligheidssloten zijn er nog veel meer maatregelen die je kunt nemen om de kans op een inbraak te beperken:

 • Zorg ervoor dat producten zoals slimme telefoons na een diefstal niet door te verkopen zijn.
 • Leg uw dure sieraden en contact geld binnen een kluisje binnen huis. Of huur een kluis bij de bank.
 • Verzamel geen grote bedragen aan cash in je huis.
 • Verstop de huissleutel niet buiten onder de mat of in de tuinkabouter. Iedereen is hiervan op de hoogte, ook inbrekers. Koop een compact sleutelkluisje voor binnen de schuur.
 • Heb je toch cash? Verstop het dan niet in een oude sok of onder een matras.
 • Registreer dure aankopen, zodat ze moeilijk door te verkopen zijn.

 

 • Doe altijd je deur op slot, eveneens als je maar 5 minuten weg bent.
 • Een alarm schrikt inbrekers vaak af.
 • Laat geen ramen open staan op de tweede of derde verdieping.
 • Zorg dat er geen ladder, container o.i.d. tegen uw huis aan staat.
 • Ook als een camera. Dit kan eveneens een nepcamera zijn, ter afschrikking.

Inbraak voorkomen

Maatregelen treffen

Bijvoorbeeld hierboven al benoemd dient de schuifpui niet vergeten te worden bij het zetten van nieuwe sloten. Een schuifpui is zeer inbraakgevoelig, vooral omdat veel mensen hier een zwak slot op gezet hebben.

Het is aan te raden om veiligheidssloten op uw deuren te plaatsen. Dit zijn bijzondere sloten, gemaakt van extra sterk en duurzaam materiaal. Daarnaast zijn de sloten zo gemaakt dat het voor inbrekers erg lastig is om deze sloten open te breken.

Er zijn gevariëerde soorten veiligheidssloten, zoals bijzetsloten, meerpuntssloten en insteeksloten. Een kenner in sloten zoals een slotenmaker kan u alles vertellen over deze veiligheidssloten en inbraakpreventie.

Een belangrijke maatregel om inbraak te voorkomen is goede sloten. Sloten op uw deuren maar zoals eveneens op uw schuifpui zijn belangrijk. Oude, verweerde sloten zijn vloeiend open te krijgen waardoor de kans op inbraak toeneemt. Inbrekers zien snel genoeg in welke staat uw slot is. Zorg daarom voor extra beschermde sloten op uw deuren.

Tegenwoordig hebben veel wijken een WhatsApp-groep voor buurpreventie. Zodra er verdachte personen of verdachte omstandigheden zijn gesignaleerd wordt dit binnen de groep gezet. Maar dit voorkomt lang niet altijd een inbraak in je huis. Het nemen van voorzorgsmaatregelen is daarom erg belangrijk.

De meeste inbraken worden overdag gepleegd. Wanneer veel mensen aan het werk zijn, de koters op school en de buurt redelijk verlaten is. Eveneens binnen vakantieperiodes is er een piek aan inbraken.

 

Inbraken in Nederland

Hoewel de inbraakcijfers dalen worden inbrekers wel steeds slimmer. Er is maar een compact kaartje bijvoorbeeld een bankpas of klantenkaart voor nodig om in 30 seconden binnen te breken. Precies wanneer je even snel de hond uitlaat en het niet nodig vindt om de deur op slot te doen.

In 2014 werd er nog gemiddeld 250 keer per dag ingebroken in Nederland. Een ontzettend hoog cijfer. Vandaag de dag zijn deze cijfers wel iets gezakt, maar alsnog liegen de cijfers er niet om. Wanneer u op Schiermonnikoog woont heeft u niets te vrezen. Daar is de afgelopen 2 jaar geen één inbraak geregistreerd.

 

sleutel  afgebroken in slot

Beveilig je huis tegen inbraak!

Terwijl het aantal inbraken wel afneemt, volgens de laatste cijfers, is het wel cruciaal om voorzorgsmaatregelen te nemen. Je treft toch liever geen ongewenst persoon in je huis of pand aan?

Inbraaktips

 

 • Registreer dure aankopen, zodat ze moeilijk door te verkopen zijn.
 • Zorg ervoor dat artikelen bijvoorbeeld smartphones na een diefstal niet door te verkopen zijn.
 • Heb je toch cash? Verstop het dan niet binnen een oude sok of onder een matras.
 • Verzamel geen grote bedragen aan cash in je huis.
 • Leg uw dure juwelen en contact geld in een kluisje binnen huis. Of huur een kluis bij de bank.
 • Verstop de huissleutel niet buiten onder de mat of in de tuinkabouter. Iedereen is hiervan op de hoogte, eveneens inbrekers. Koop een compact sleutelkluisje voor binnen de schuur.

Naast veiligheidssloten zijn er nog veel meer maatregelen die je kunt nemen om de kans op een inbraak te beperken:

 • Doe altijd je deur op slot, ook als je maar vijf minuten weg bent.
 • Zorg dat er geen ladder, container o.i.d. tegen uw huis aan staat.
 • Een alarm schrikt inbrekers vaak af.
 • Laat geen ramen open staan op de tweede of derde verdieping.
 • Ook als een camera. Dit kan eveneens een nepcamera zijn, ter afschrikking.

Ook met je spullen zijn voorzorgsmaatregelen te nemen:

 

Inbraken in Nederland

In 2014 werd er nog gemiddeld 250 keer per dag ingebroken binnen Nederland. Een enorm hoog cijfer. Vandaag de dag zijn deze cijfers wel iets gezakt, maar alsnog liegen de cijfers er niet om. Wanneer u op Schiermonnikoog woont heeft u niets te vrezen. Daar is de afgelopen twee jaar geen één inbraak geregistreerd.

Hoewel de inbraakcijfers dalen worden inbrekers wel steeds slimmer. Er is maar een compact kaartje bijvoorbeeld een bankpas of klantenpas voor nodig om binnen 30 seconden in te breken. Precies zodra je even snel de hond uitlaat en het niet nodig vindt om de deur op slot te doen.

Inbraak voorkomen

Maatregelen treffen

Er zijn verschillende soorten veiligheidssloten, zoals bijzetsloten, meerpuntssloten en insteeksloten. Een kenner binnen sloten bijvoorbeeld een slotenmaker in amsterdam kan u alles vertellen over deze veiligheidssloten en inbraakpreventie.

Zoals hierboven al benoemd dient de schuifpui niet vergeten te worden bij het zetten van nieuwe sloten. Een schuifpui is zeer inbraakgevoelig, vooral omdat veel mensen hier een zwak slot op gezet hebben.

Een belangrijke maatregel om inbraak te voorkomen is goede sloten. Sloten op uw deuren maar bijvoorbeeld eveneens op uw schuifpui zijn cruciaal. Oude, verweerde sloten zijn gemakkelijk open te krijgen waardoor de kans op inbraak toeneemt. Inbrekers zien snel genoeg in welke staat uw slot is. Zorg daarom voor extra betrouwbare sloten op uw deuren.

Het is aan te raden om veiligheidssloten op uw deuren te plaatsen. Dit zijn bijzondere sloten, geproduceerd van extra sterk en duurzaam substantie. Daarnaast zijn de sloten zo vervaardigd dat het voor inbrekers erg lastig is om deze sloten open te breken.

De meeste inbraken worden overdag gepleegd. Zodra veel mensen aan het werk zijn, de koters op school en de buurt redelijk verlaten is. Ook in vakantieperiodes is er een piek aan inbraken.

Hedendaags hebben veel buurten een WhatsApp-groep voor buurpreventie. Zodra er verdachte personen of verdachte omstandigheden zijn gesignaleerd wordt dit binnen de groep gezet. Maar dit voorkomt lang niet altijd een inbraak binnen je huis. Het nemen van voorzorgsmaatregelen is daarom erg belangrijk.

infographic maken

Een infographic wordt steeds frequenter gebruikt in de communicatie van bedrijven, stichtingen en overheden. Door middel van een infographic wordt informatie op een efficiënte wijze overgedragen op het publiek. Er zitten nog meer pluspunten aan een infographic.

De pluspunten van een infographic

Begrijpelijk

De infographic blijft niet alleen gepast in ons geheugen hangen, de illustratie wordt ook zeer snel begrepen. Een infographic wordt door het visuele aspect veel sneller begrepen dan een alinea aan tekst. Ook wordt de info door diverse niveaus en leeftijden in één keer begrepen, vanwege de duidelijkheid, het overzichtelijke karakter en de herkenbare beelden.

Creativiteit

Een infographic kun je vormen naar de huisstijl van je bedrijf. Zo is het wellicht om je bedrijfskleuren door te voeren in de infographic en om eventueel het logo toe te voegen. Wanneer de infographic op Social Media veel gedeeld wordt, ziet men direct bij welk onderneming de infographic vandaag komt. En dat zorgt weer voor extra naamsbekendheid.

Ook kun je veel creativiteit kwijt in een infographic. Geen langgerekte, saaie teksten maar een kleurrijk, visueel geheel. Flitsende beeldende kenmerken die direct opvallen en duidelijk zijn.

Compact en volledig

 

Een infographic is zeer compact maar er kan wel veel informatie toegevoegd worden. De zender wordt in principe gedwongen om de info helder en kort te verwoorden. Vandaar is het wellicht om veel tekst en cijfers te verwerken in een infographic. Door bv. grafieken te gebruiken wordt info op een heldere en compacte wijze weergegeven.

Attentiewaarde

(Bron: “Eyetracking the News” (2007)

De spanningsboog van je publiek is vandaag de dag vastgesteld op 8 seconden. dat is een vrij korte spanningsboog, vooral wanneer je wat informatie wilt vertellen. Het publiek voelt zich  sneller aangetrokken tot de infographic dan tot normale tekst. De attentiewaarde van een infographic is vele malen hoger dan van een gangbare tekst. Het publiek is veel sneller geneigd de tekst te lezen in de infographic, zeker 87% van de mensen doet dit. Terwijl men bij een gangbare tekst in 41% maar de complete tekst leest.

En nu de vraag: Waarom zou ik een dure infographic laten maken? Ten eerste, infographics kunnen al tegen een zeer scherp tarief opgemaakt worden. Daarnaast zitten er vele voordelen aan het opmaken van een infographic.

Informatie blijft hangen

Een van de grootste voordelen is dat een infographic duidelijker overkomt op het publiek en beter blijft hangen. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat we voor 80% onthouden wat we gezien hebben. Daar tegenover staat dat we maar 20% onthouden van de dingen die we gelezen hebben.

Wat is een infographic maken?

Een infographic is een zeer geschikt en handig marketingmiddel. Met één illustratie kun je veel uiteenzetten en ook veel informatie beeldend maken. Daarnaast heeft het lezende publiek de kans om de infographic te delen op Social Media. Hierdoor wordt het publiek nog groter. Kijk maar eens op Pinterest of Instagram, op deze kanalen zie je zeer veel infographics voorbij komen.

Een infographic is een informatieve afbeelding waarin tekst en beeld gecombineerd worden. Informatie wordt hierdoor op een visuele manier weergegeven. Een infographic wordt meestal opgesteld door een grafisch vormgever. Er zijn ook verschillende kosteloze programma’s om een beperkte infographic zelf te maken.

Alles over outplacement

Collectief dienstbeëindiging

10 werknemers van een organisatie die meer dan 20 werknemers heeft en minder daarop honderd werknemers in een kalender jaar tewerkgesteld zijn.

Hoezo outplacement

Er komen situaties voor waar een werkgever en personeel niet meer samen overweg kunnen. Dit kan zijn om de band tussen de werkgever en personeel niet perfect is of als er geen confidentie meer is. Het kan ook zijn dat het organisatie faillissement gaat en dat de medewerker of legio weeknemers zonder arbeid komen te zitten. Ook bezuinigingen horen bij dit, ook wel collectief dienstbeëindiging genoemd.

Wanneer heb ik recht op outplacement?

Om recht te bezitten op outplacement moet je minimaal 45 jaar oud zijn en werken in een privé sector op het moment dat je wordt ontslagen. Al heb je de spaarpotje gerechtigde leeftijd bereikt hierna heb je geen recht meer op outplacement.Wanneer je gemiddelde wekelijkse arbeidsduur minder daarop de helft bedraagt van een voltijdse personeelslid Wanneer je na je dienstbeëindiging wel een compleet uitkeringsgerechtigde werkloze zou worden, maar niet te bereiken moet zijn voor de arbeidsmarkt.

Anciënniteit 

Stel dat u overstapt richting een kersverse werkgever. U bent toe aan een kersverse uitdaging, nadat u al vele jaren voor hetzelfde bedrijf werkt. Een nieuw organisatie, kersverse energie, kersverse prikkels,… En uw opgebouwde anciënniteit daarna? Bent u binnen staat dit mee te nemen richting een nieuwe werkgever? Of begint u weer helemaal opnieuw met het opbouwen van uw anciënniteit? U heeft er immers natuurlijk wel vele jaren hard voor gewerkt.

De anciënniteit betekenis is de periode dat u aaneengehecht bent aan een bepaalde bedrijf. Uw anciënniteit speelt een bepalende rol binnen onder meer het bepalen van uw loon, Vakantietijd, rechten, plichten,… Het komt dikwijls voor dat een hogere anciënniteit (een langere verplichting aan de werkgever) verbonden is aan een hoger loon. Werkgevers belonen werknemers die trouw zijn aan het organisatie, de organisatie, de instelling,…

Nieuwe eenheidsstatuut

Het kersverse eenheidsstatuut is een statuut dat is geaccepteerd door de ministerraad. Dit statuut is van kracht sinds 1 januari 2014. Hierin staan de huidige opzeggingstermijnen en ontslagregels. Dit geldt voor zowel arbeiders als bedienden. Het verschil te midden van beide kanten wordt verkleind. De kanten groeien zo meer richting elkaar toe. Al jarenlang maakt het Belgische arbeidsrecht een flink onderscheid tussen arbeiders en bedienden. Deze partijen hadden aparte statuten die ver uit elkaar lagen en en flinke variëren hadden. Dit verschil wordt verkleind en soms zelfs weggewerkt door het kersverse eenheidsstatuut dat van kracht is sinds 1 januari 2014. Het eenheidsstatuut is er voor alle Belgische werkenden en bedienden. Ook is het voor zowel werkgevers als personeelslid zeer handig om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Alle informatie is te vinden in het eenheidsstatuut.

Wat is outplacement?

Door middel van aanbod outplacement wordt een werknemer richting een kersverse functie begeleid na ontslag. Outplacement werd meer daarna 30 jaargang geleden opgesteld in Amerika En hierna kwam het over gewaaid richting Nederland, België en meer en meer Europese landen. Onderwijl is Outplacement niet meer weg te denken uit het bestaande systeem. Als je ontslagen wordt daarna kan je een outplacement procesverloop ingaan en die gaat als volgt: Verwerk van het ontslag, Het spotten van verlangen en competenties en sollicitatie begeleiding.

Het traject

Na het verwerk van het dienstbeëindiging is het van urgentie om voorts te gaan en te ontdekken wat je behoeftes zijn en wat je zoekt binnen een nieuwe job. Wat kan ik? Wat wil ik? Wat durf ik? Dat zijn de centrale vragen die horen bij persoonlijke groei. Verscheidene hulpmiddelen kunnen hier ook van toepassing zijn. Bijvoorbeeld een vorming of cursus die je wilt volgen binnen het specialisatie waar jij werkend wilt zijn over een tijdje.

Alle wensen en behoeftes zijn nu duidelijk, je hebt je goed georiënteerd op het specialisme waar je werkzaam wilt zijn. Dit kan een andere specialisatie zijn of nog steeds idem. In dit deel van het traject staat hulp bij sollicitatie centraal. Je leert om efficiënt te solliciteren omdat je precies weer wat je competenties zijn, wat je echt wilt en hoe je wilt doorgroeien. Na de sollicitatie proces en kun je aan de slag bij je nieuwe beroep. Samen met jou zorgt outplacement ervoor dat jij weer vief naar je kersverse functie gaat.

Je bent net ontslagen door uw personeelslid en dat kan zwaar vallen voor een medewerker. Daarom moet je ook als eerste het ontslag verwerk en verhaal behalen. Ook wordt er met u samen gekeken wat uw rechten en plichten zijn op dit ogenblik en wordt uw situatie op dit moment duidelijk uitgedacht.

http://www.ucareoutplacement.be/

Bemiddeling binnen Nederland

Voordelen van een bemiddelaar

Beide partijen splitten de uitgaaf van de bemiddelaar. Doch is het denkbaar om toelage te ontvangen van de overheid. De grote van de subsidie hangt af van het salaris van de des betreffende partij. Doch wordt er permanent een normaal gesproken part bekostigd van €50.- per kant. Als u een rechtsbijstandsverzekering bezit opgelost kan het zo komen dat dit bedrag volledig wordt betaald.

Een aantal is mediation?

Ten u een ruzie bezit en het lukt u niet om het onderling op te lossen, dan is er naast een strafrechtelijke procedure nog een medium om dit moeilijkheid op te lossen, namelijk mediation. Een bemiddelaar kan zodra man-in-the-middle het conflict trachten op te lossen. De bemiddelingsbedrijf helpt het proces dat jullie voor gaan. Een bemiddelingsbedrijf inspireert beide kanten en accompagneert het procedure richting een goede uitkomst. Op die tactiek verschijnt er een uitkomst die voor beide kanten indien positief kan zijn beschouwd.

De pluspunten van scheidingsbemiddeling

Een bemiddelaar streeft altijd naar een oplossing die het voordeligst is voor beiden partijen en dus beiden profijt van hebben. Voor deze win-win-situatie gaat u met een veel fijner gevoel uit mekaar en voorkomt u nutteloze conflicten. Het voordeel van een mediator in equatie met een justitiële echtscheiding is dat bij een justitiële echtscheiding vaak maar één kant profijt. Over dat is een echtsscheiding mediator legio voordeliger. Ten u de echtscheiding immers via een rechter laat aanvragen dan moeten jullie 2 advocaten financieren, hoewel er niettemin 1 mediator vereist is. Een bemiddelingsbedrijf rooft ook legio minder tijd. Een echtsscheiding bij een rechtbank kan soms maanden aanhouden, bij een bemiddelingsbedrijf kan dit binnen drie-vijf afspraken zijn opgelost.

Wanneer is bemiddeling volmaakt?

Mediation kan binnen veel gebeurtenissen benut zijn. Bemiddeling bij scheiding wordt dikwijls gebruikt,  echter hedendaags wordt het bovendien benut bij echtsscheiden met jonge kinderen, uit voorzorg. Binnen ruzies tussen instanties, mensen, of de overheid staan bemiddelaars steeds frequenter centraal. Het maximale voordeel van een bemiddelingsbedrijf in positie van een justicieel proces is dat een bemiddelaar legio minder duur is en veel meer tijd bezuinigd. Een justiciele proces kan sporadisch kalenderjaren voortbestaan, en dan is het nog nochtans de vraag ofje gelijkverkrijgt, en stel dat jij gelijk ontvangt, of het het überhaupt de moeite waard was. Het kan enorm geschikt worden dat je aan het einde meer bezit betaald dan vergoed bekomt. Een bemiddelaar is eigenlijk een soort volwassen manier van een strafrechtelijke procedure. Jij waagt te praten met beiden kanten over voorstelbare uitkomsten.

Heeft u een probleem met een individu of een corps waar u gezamenlijk niet uitkomt? Dan is het binnen Nederland mogelijk om een bemiddelingsbedrijf, een onafhankelijk bemiddelingsbedrijf, in te schakelen. Dit kan naast of in plaats van een rechtelijk proces. Binnen sommige keren wordt er waarachtig een portie van de kosten vergoed voor de overheid, aangezien het door de overheid een voordeliger proces is.

Een paar zijn de pluspunten van mediation?

Mediation beschikteen paarpluspunten als wij het collationeren met een rechtelijk procedure. Als eerste is mediation een groot deel goedkoper en kost het legio geringer tijd dan een rechtelijk proces.De meeste ruzies worden met de hulp van bemiddeling binnen drie tot 5 afspraken van anderhalf klokuur opgelost. Een rechtelijk proces kan weleens maanden aanhouden. Het is ook nog is minder duur, aangezien u met 2 personen het huurtarief van de bemiddelaar vergoed, in positie van allebei één pleitbezorger. Het mediation proces lanceert snel en is vluchtig afgerond. Wij van Bemiddeling Gouda wensen u graag voorts assisteren met denkbare vragen

 Noodzaken van de overheid

Mediation word tegenwoordig bovendien steeds frequenter gebruikt door conflicten tussen overheid en inwoner. Jij bezit zodra burger een ‘langdurige’ relatie met de overheid, en hierdoor wil jij blijvende justitiële pleiten het liefst verhoeden. Jij moet niet vergeten dat het de overheid ook legio tijd en kapitaal bespaard ten ze weer een langaanhoudend rechtelijk proces uit de weg gaan.

Een paar is een bemiddelingsbedrijf?

Een bemiddelingsbedrijf is een zelfstandig persoon die bemiddelt te midden van 2 partijen. Dit kan om bijvoorbeeld een echtscheiding gaan, niettemin ook conflicten tussen bv. 2 bedrijven. Ondersteuning bij scheiding is de meest gebruikte vorm, doch ook bij een echtsscheiding met jonge kinderen kan het passend van pas komen. Het mikpunt van een bemiddelingsbedrijf is het oplossen van dit ruzie. Doch staat bijgaand aan de andere kant dat de kanten confidentie binnen de mediator dienen te bezitten. De overheid motiveert het uitvoering van een mediator boven een direct justicieel proces. Door methode van mediation kunt u veel tijd en kapitaal korten. U lost het complicatie feitelijk eigenhandig op, doch dan met vaardige ondersteuning.

 

hulp bij scheiding

Enkele is scheidingsbemiddeling?

Een echtscheiding is nooit leuk, en kan soms hevige conflicten opleveren tussen allebei kanten. Het is voor beiden kanten het voordeligst als de echtsscheiding vlot en makkelijk voorloopt. Bovendien is het cruciaal dat externe mensen niet de dupe zijn van een echtsscheiding, zoals familie en kinderen. Om de kansen op dit soort ruzies te verkleinen kan er een mediator worden ingeschakeld. Een bemiddelaar escorteert  concentreren op de uitkomst en niet op het moeilijkheid. Bijeen gaat u dus op zoek richting een uitkomst. De bemiddelingsbedrijf is dan dus de man-in-the-middle die het proces binnen goede banen leid. Bemiddeling bij scheiding biedt de vrijheid om uw gevoel en moeilijkheden te uiteenzetten. Op die manier kunnen beiden kanten glashelder richting elkaar maken waar ze tegen aanlopen en enkele zij vervelend vinden.

http://www.allaboutmediation.nl/nl/61_hulp_bij_scheiding.htm