Een refrubished device kopen

Waarom refurbished?

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished iphones. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw toestel is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen vierentwintig uur krijg je jouw apparaat – geheel krasvrij – bezorgd.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is minder duur dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en gunstiger dan ooit!

Accumulator – Alle refurbished samsungs beschikken over een geheel kersverse accu. Een accu verliest, naarmate de tijd vordert, aan intensiteit. Dit geldt niet voor jouw refurbished gsm. De oude accumulator is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een ideaal werkzaam accu beschikt.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished gsm? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Een Refurbished apparaat is een stuk goedkoper dan een nieuwe smartphone en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te bezuinigen en daarom is een refurbished Iphone een ideale oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een volmaakt plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished samsungs niet van nieuwe Apple iphones te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw device.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished telefoons kiest:

Ideale bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoon refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Wat is Refurbished?

Je ziet het hedendaags vaak langskomen op bv. Groupon en vanzelfsprekend in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished artikelen. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet komen weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished worden voorkomende producten die door een expert weer een nieuw leven in geblazen wordt. De kenner vervangt de minder of niet werkzaam aspecten voor kersverse. De refurbished toestellen worden altijd goed getest op fouten.

Voorkomende Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een voorkomende iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere pluspunten als je het bij een firma koopt is dat Alle Slimme telefoons worden nagekeken en getest. De smartphones werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende producten blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu uiteraard. Desondanks vinden veel mensen gebruikte artikelen eng en willen desondanks liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!