Iphone kopen

Waarom refurbished?

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished smartphone? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw device is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen vierentwintig uur krijg je jouw apparaat – geheel krasvrij – bezorgd.

Accumulator – Alle refurbished smartphones beschikken over een geheel nieuwe accu. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan intensiteit. Dit geldt niet voor jouw refurbished smartphone. De oude accumulator is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een volmaakt werkende accumulator beschikt.

Ideale bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoon refurbished wordt gratis en binnen vierentwintig uur bezorgd.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van twee jaar op al onze refurbished telefoons. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot komen of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en voordeliger dan ooit!

Een Refurbished toestel is een stuk minder duur dan een nieuwe smartphone en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een ideale uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een perfect plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished smartphones niet van nieuwe Apple slimme telefoons te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw device.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished samsungs kiest:

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een voorkomende iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een bedrijf koopt is dat Alle Iphones worden nagekeken en getest. De samsungs werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu uiteraard. Desondanks vinden veel mensen voorkomende artikelen eng en willen desondanks liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Wat is Refurbished Iphone?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bv. Groupon en logischerwijs in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet komen weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn voorkomende artikelen die door een deskundige weer een nieuw leven in geblazen wordt. De expert vervangt de minder of niet werkzaam aspecten voor kersverse. De refurbished toestellen worden altijd goed getest op mankementen.