Waarom een refurbished telefoon kopen

Waarom een refurbished Iphone kopen?

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw device is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen vierentwintig uur krijg je jouw device – geheel krasvrij – bezorgd.

Accumulator – Alle refurbished samsungs beschikken over een geheel kersverse batterij. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan intensiteit. Dit geldt niet voor jouw refurbished gsm. De oude batterij is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een perfect werkende accu beschikt.

Een Refurbished apparaat is een stuk goedkoper dan een kersverse gsm en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te bezuinigen en daarom is een refurbished Iphone een propere uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een ideaal plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished slimme telefoons niet van kersverse Apple samsungs te onderscheiden worden. De functies en het uiterlijk zijn als die van een nieuw toestel.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished telefoons kiest:

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is minder duur dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en minder kostend dan ooit!

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished smartphone? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Geschikte bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoontoestel refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished iphones. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot komen of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een voorkomende iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere pluspunten als je het bij een firma koopt is dat Alle Iphones worden nagekeken en getest. De smartphones werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bv. Groupon en uiteraard in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn gebruikte producten die door een deskundige weer een nieuw leven in geblazen wordt. De expert vervangt de minder of niet werkzaam onderdelen voor nieuwe. De refurbished toestellen zijn altijd goed getest op ongemakken.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende producten blijft aanhouden sinds de crisis. We zijn een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu logischerwijs. Toch vinden veel mensen voorkomende producten eng en willen desondanks liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!