Mercedes Sprinter voor verschillende doeleinden

Bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen

Ben je op zoek naar een Mercedes Sprinter bus? Kijk dan goed rond wat er allemaal mogelijk is want deze bus is in meerdere modellen en verschillende prijsklassen te koop.

Kies voor een Mercedes Sprinter bedrijfswagen

Ben je op zoek naar een Mercedes Sprinter voor bedrijfsmatige doeleinden? Dan kun je om te beginnen kiezen voor een Gesloten Bestelwagen. Deze heeft een grote laadruimte (deze kan verschillen, afhankelijk van de lengte en hoogte van de totale bus) zodat er voor iedereen wel eentje te vinden is die geschikt is. De Gesloten Bestelwagen is leverbaar als instapmodel met diverse accessoires die standaard inbegrepen zijn maar uitbreiden met diverse opties is altijd mogelijk. Zo krijg je een bus die helemaal naar je zin is en waar jij precies mee kunt doen wat je wilt. Informeer altijd naar alle mogelijkheden en het bijbehorende prijskaartje voordat je besluit een bedrijfswagen aan te schaffen.

Kopen of leasen

De Mercedes Gesloten Bestelwagen kun je zowel kopen als leasen. Kijk altijd wat het meest gunstig voor je uitpakt voordat je overgaat tot een van beide manieren. Voor alle modellen van de Sprinter geldt dat zowel kopen als leasen mogelijk is.

Kies voor een Mercedes Tourer

Wil je een bus hebben voor personenvervoer om bijvoorbeeld met een groot gezin of gezelschap op stap te gaan of vervoer je dagelijks veel mensen? Dan is de Tourer een goede optie. Ook deze bus is in diverse carrosserielengten te koop en in twee verschillende hoogtes. Voor alle standaardmogelijkheden en opties kun je altijd een kijkje nemen op internet of de dealer raadplegen. De bus is van allerlei moderne snufjes voorzien en ook de inrichting, zoals de banken of de bekleding kan aangepast worden naar wens. Zo kan iedere bus maatwerk worden dat precies op de klant is afgestemd.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Onderhoud van lease bestelauto

Wanneer je kiest voor het leasen van een bestelauto dan zitten daar na enige tijd de nodige onderhoudskosten aan vast. In principe is dit onderhoud te vergelijken met een privéauto, los van dat je een bestelauto in veel gevallen voor het werk gebruikt en er dus meer kilometers mee maakt dan dat je privé zou doen. Het vergt dus net iets meer onderhoud om de bestelbus veilig en goed te laten rijden. Daarbij verschilt het per leasemaatschappij of de kosten van het onderhoud voor jouw rekening komen of niet.

Eigen garage

In veel gevallen kun je voor het onderhoud terecht bij de dealer en garage waar je de auto hebt aangeschaft. Indien dit een dealer is die alleen is gespecialiseerd in Opel en Fiat, dan kun jij met je BMW daar alsnog komen voor onderhoud of uitwijken naar een andere garage. In dat geval kun je naar een garage die gespecialiseerd is in BMW auto’s en daar veel verstand van heeft. Of de kosten dan nog steeds vallen onder het leasecontract dat je hebt, dat moet worden nagevraagd. Toch zullen de meesten hun bestelauto voor onderhoud brengen daar waar ze hem hebben aangeschaft.

volkswagen caddy leasen

Mocht je een bestelauto leasen en deze voor onderhoud wegbrengen, dan is het bij veel leasecontracten mogelijk om een leenauto mee te krijgen. Niets vervelender dan een dag zonder bestelauto zitten waardoor je werknemer niet aan het werk kan. Gelukkig is een leenauto daarom mogelijk. Houd dit bij het regelen van een lease auto ook in de gaten of dit een optie is, zeker als je werknemers afhankelijk zijn van de bestelauto bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer of als het werk buiten de regio is. Dan is het extra fijn om een leenauto te krijgen op de dag dat er onderhoud moet worden verricht aan de lease bestelauto.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Rijschool gezocht in Amsterdam

Wilt u graag uw rijbewijs halen en bent u dus opzoek naar een rijschool in Amsterdam? Op de website van deze rijschool in Amsterdam kunt u informatie vinden over wat ze voor u kunnen betekenen en de bijbehorende prijs. Doordat de prijs er ook bij staat krijgt u inzicht in hoe het ongeveer in totaal zou moeten gaan kosten, het kan natuurlijk altijd afwijken omdat je het urenpakket niet altijd vol hoeft te maken, dit zou dan weer gaan schelen in de kosten die je maakt bij deze rijschool in Amsterdam. Je kan voor alle soorten rijbewijs bij deze rijschool in Amsterdam terecht, bij elk kopje staat een bijbehorend stuk informatie geschreven, hierdoor krijgt u alle informatie die u nodig heeft in het maken van een goeie keuze. Ook kunt u bij deze rijschool in Amsterdam uw theorie halen, zo kunt u bij dezelfde rijschool in Amsterdam uw theorie en praktijkexamen halen, dit scheelt natuurlijk veel tijd en scheelt ook in de kosten.

 

Inschrijven bij deze rijschool in Amsterdam

 

Wilt u zich nou inschrijven bij deze rijschool in Amsterdam, u kunt dan meteen aan de slag want deze rijschool in Amsterdam heeft geen wachttijden. Ook als u slecht Nederlands spreekt is er een Engelstalige instructie, hierdoor zijn de lessen die deze rijschool in Amsterdam voor u aanbied voor iedereen beschikbaar. Deze rijschool in Amsterdam biedt de volgende opleidingen aan, auto opleiding, motoropleiding en bromfiets opleiding. Als u meer informatie wilt over deze onderwerpen kunt u dit lezen op de website. Het telefoonnummer staat ook op de website voor telefonisch contact, hier zullen ze u verder helpen door eventueel een afspraak in te plannen. Iedereen is welkom en ze nodigen dan ook iedereen uit om bij hun les te nemen en er samen zo snel mogelijk voor te zorgen dat je alleen de weg op mag.

 

 

 Autoschade in Haaksbergen?

Heeft u autoschade opgelopen in Haaksbergen en bent u op zoek naar een bedrijf die u hierbij goed kan helpen? Dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres! Als u autoschade in Haaksbergen hebt opgelopen, dan is dit natuurlijk erg vervelend. Sommige mensen raken zelfs helemaal in paniek omdat ze niet weten wat ze in dit geval moeten doen. Op het moment dat ze autoschade hebben opgelopen in Haaksbergen, dan maken ze zich eigenlijk gelijk zorgen over het vervolg traject. Bij ons is dit zeer zeker niet nodig, want wij zullen u vanaf het begin tot en met het eind helpen. Is het niet meer mogelijk om de auto naar ons toe te brengen in verband met de gedane schade? Geen probleem, dan komen wij met onze sleepwagen om de auto met autoschade in Haaksbergen en omgeving op te halen. Vervolgens wordt de auto naar onze garage gebracht, waar als eerste de schade wordt bekeken. Vervolgens komt er een schade expert aan te pas, die gaat kijken wat de exacte schade is en wat de eventuele kosten zijn van de gemaakte autoschade in Haaksbergen. Als ook de verzekering hiermee akkoord gaat, dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag om de autoschade in Haaksbergen te verhelpen. Moet u in de tussentijd mobiel blijven? Geen probleem, want wij hebben een uitgebreid wagenpark waarbij u zelf kunt kiezen uit de leenauto die u van ons meekrijgt. Als u ondertussen met de leenauto mobiel blijft, zorgen wij ervoor dat de autoschade in Haaksbergen zo snel mogelijk verholpen wordt. Wilt u meer weten over ons autoschadebedrijf in Haaksbergen of heeft u een vraag over een van onze werkzaamheden? Heeft u autoschade in Haaksbergen en wilt u weten of wij dat kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.Laadpalen en elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. We zien dan ook steeds meer elektrische auto’s op de nederlandse wegen. Eigenlijk ontkom je er niet meer aan, je hebt elektrische laadpalen bij tankstations, op openbare parkeerplekken en waarschijnlijk zelfs bij jou in de straat. Maar wat is nou het voordeel van elektrisch rijden?

Voordelen van elektrisch rijden

Wij weten allemaal dat fossiele brandstoffen schadelijk zijn voor het milieu. Dat is bij elektrisch rijden wel anders. Elektrische auto’s zijn namelijk veel minder schadelijk (of schoon) voor het mileu. Daaarnaast kan elektrisch rijden een stuk voordeliger zijn. In ieder geval als je vele kilometers per jaar maakt. Elektrisch “tanken” kost namelijk veel minder dan gewone brandstof. Ideaal!

Tips bij het kopen van een laadpaal

Overtuigd van elektrisch rijden? Dan is het ook tijd voor een elektrische laadpaal. Als je een laadpaal koopt is het belangrijk een keuze te maken tussen:

Online vs Offline laadpalen
Bij online laadpalen heb je inzicht in het energieverbruik. Een online laadpaal is dan ook altijd gekoppeld aan een back-office systeem. Bij offline laadpalen heb je deze luxe niet.

Laadpaal met één of meerdere contactdozen
Een laadpaal met meerdere contactdozen maakt het mogelijk om meerdere auto’s op hetzelfde moment op te laden. Een laadpaal met één contactdoos heeft deze luxe niet, maar is vaak wel voordeliger.

 

Als je een keuze hebt gemaakt tussen bovenstaande punten dan wordt het kiezen van jouw nieuwe elektrische laadpaal een stuk eenvoudiger. Succes!

http://reithpower.nl/

Volkswagen hobby of werk? Paruzzi!

Heerlijk toch, om bezig te zijn met je hobby? Want zo kun je het rijden in een Volkswagen Kever gerust noemen. De techniek en degelijkheid zijn uiterst charmant. Tegelijk staan ze ver af van de koele technologie die je tegenkomt op de wegen van nu. Rijden in je Kever blijft alleen leuk als je er ook eenvoudig de juiste onderdelen voor kunt vinden. Wat dat betreft is Paruzzi absoluut de webshop voor jou. Je vindt er namelijk alles wat je voor jouw Volkswagen nodig hebt. Stel, je zoekt een onderdeel luchtgekoelde Volkswagen. Blader door de website heen en je hebt het onderdeel gevonden voordat je het weet. Ook garagebedrijven bestellen bij ons de VW onderdelen!

Welk type Volkswagen heb jij?

Bij Paruzzi delen we de onderdelen in naar soort, maar je kunt ook zoeken op basis van de Volkswagen die jij hebt. Dat kan een Kever zijn, maar net zo goed een bus, een Karmann Ghia, een Type 3 of misschien een Kübel. Natuurlijk zijn we goed voorzien qua onderdelen voor de motor. Heb je een nieuwe carburateur Kever nodig, dan slaag je bij ons direct. Maar ook zuigers, oliepompen en motor bevestigingsdelen hebben we in huis. En dat is maar een heel erg kleine greep uit het volledige assortiment! Zorgeloos in je klassieke Volkswagen rijden, dat is waar Paruzzi voor staat. Je klikt op een onderdeel en leest de nuttige informatie. Bestel je het gewenste onderdeel voor 15.00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis. Zo blijf je zorgeloos mobiel, hoe oud je klassieke Volkswagen ook is.

https://www.paruzzi.com/

Veilig achteruit inparkeren

Autorijden is niet ieders hobby, maar het is natuurlijk wel heel handig als je de beschikking hebt over een auto en ermee kunt rijden. Je hoeft niet met openbaar vervoer of fiets en je kunt lekker je eigen tijd bepalen. Alleen dat achteruit inparkeren he.. DE meeste mensen vinden het lastig en hebben het achteruit inparkeren dan ook zeker niet als hobby. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei handige hulpmiddelen beschikbaar om ook dat vervelende klusje wat dragelijker te maken. Een van die hulpmiddelen is een achteruitrijcamera, die te krijgen is bij van Zwitserland. Hiermee wordt achteruit inparkeren een heel stuk eenvoudiger. 

Men moet natuurlijk wel bedenken dat apparaten nooit een volledige vervanging kunnen zijn voor het menselijk beoordelingsvermogen. Het is uiteraard natuurlijk wel heel fijn als je wat hulp kunt krijgen bij lastige opgaven in de auto. Het achteruit inparkeren van je auto is natuurlijk ook een van die taken waar bij je best wel wat hulp kunt gebruiken. Tegenwoordig bestaan er zelfs auto’s waarbij je helemaal niks meer hoeft te doen aan het inparkeren en dit gewoon voor je wordt gedaan, maar de meesten van ons hebben natuurlijk nog niet zo’n auto. Daarom is het fijn om te weten dat je in de meeste moderne (of relatief nieuwe/moderne) auto’s ook de mogelijkheid hebt om zelf een achteruitrijcamera draadloos in te bouwen (of om dat te laten doen op www.vanzwitserland.nl). Eventueel kan je er dan ook nog voor kiezen om ook een paar parkeersensoren te laten monteren maar enkel de achteruitrijcamera is waarschijnlijk ook al een hele hulp bij het inparkeren van de auto in zijn achteruit. 

Het handigste is natuurlijk als de camera al in de auto gemonteerd zit. Dan heb je namelijk ook de mogelijk om de achteruitrijcamera automatisch in te schakelen wanneer de versnelling in achteruit wordt gezet. Anders werkt het natuurlijk ook net zo makkelijk met een druk op de knop. 

http://www.vanzwitserland.nl/