Rooklucht uit auto

Ervaar je al een tijdje een vieze rooklucht in de auto? Wij helpen je graag om de rooklucht professioneel te verwijderen. Bij carwash360.nl ben je aan het juiste adres voor de reiniging van je interieur. Wij zorgen ervoor dat de rooklucht tot in de poriën uit de bekleding gehaald wordt. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat je een vieze rooklucht blijft ruiken. Dit is niet alleen erg vervelend, maar ook nog eens schadelijk voor de gezondheid. Bij carwash360.nl staan we voor je klaar om je interieur en exterieur professioneel te reinigen. We gaan graag voor je aan de slag om de rooklucht definitief uit de bekleding te halen. Zo komt de rooklucht niet na een paar weken weer opnieuw terug. Wij zorgen ervoor dat je er echt definitief van verlost bent. Maak vandaag nog een afspraak om de rooklucht te verwijderen.

Carwash360.nl reinigt de auto van binnen en buiten

Bij Carwash360.nl bent u aan het juiste adres voor de reiniging van uw auto. Wij zorgen ervoor dat de auto zowel van binnen als van buiten professioneel gereinigd wordt. Uw auto kan er zo weer echt tegenaan. U kan zo genieten van een heerlijk frisse auto waarbij u geen last meer heeft van een vieze bekleding of nare geurtjes. Bijvoorbeeld een rooklucht uit auto halen is echt nog nooit zo eenvoudig geweest als in onze wasstraat. Wij zorgen voor een professionele dieptereiniging waarbij de bekleding tot in de poriën gereinigd wordt. Uw auto ziet er zo weer blinkend schoon uit.v

Zakelijke autoverzekering

Je hebt net een zaak opgestart, en je bent laaiend enthousiast. Je weet wel dat bij het oprichten van de zaak heel wat komt kijken. Al zeker wanneer je een auto voor de zaak gaat gebruiken. Voor auto’s die voor de zaak gebruikt worden moet je namelijk een zakelijke autoverzekering afsluiten. Hieronder meer informatie!

 

Een zakelijke autoverzekering, wat houdt dat in?

 

Alle auto’s die voor zakelijke doeleinde gebruikt worden, moeten zakelijk verzekerd worden. Dat geldt als je met een bestelauto rijdt voor je eigen bedrijf, maar dus ook als je een bestelauto van de zaak ter beschikking hebt gekregen. Waarom zakelijk verzekeren? Een particuliere autoverzekering biedt je namelijk niet altijd voldoende dekking. De dekking van een zakelijke autoverzekering is veel ruimer.

 

Hoe bepaal je of je een zakelijke autoverzekering nodig hebt?

 

Het hangt van je boekhouding af of je een zakelijke verzekering nodig hebt. Als de auto in de boekhouding van je zaak wordt opgenomen, dan wordt het een bedrijfsauto genoemd. Een zakelijke autoverzekering voor je bedrijfsauto is dan verplicht. Wanneer spreken we van een zakelijke auto? Een zakelijke auto kan een auto zijn voor koeriersdiensten, goederenvervoer, een rijschool, een garage of betaald personenvervoer.

 

Voordelen zakelijke autoverzekering

 

Waarom zou je je auto dan in de boekhouding opnemen? Het heeft een aantal voordelen om je auto in de boekhouding op te nemen. Hieronder ontdek je ze!

 

  1. Een zakelijke autoverzekering omvat ook de dekking van privé kilometers

 

Soms kan het voorvallen dat je je bedrijfsauto nodig hebt in je vrije tijd. Misschien is er schade aan de auto die je normaal gebruikt, of misschien is het gewoon even handiger. Een zakelijke verzekering dekt ook de kilometers die je rijdt in je privétijd.

 

  1. De premie is aftrekbaar van de belasting

 

Een zakelijke autoverzekering kost natuurlijk meer dan een gewone particuliere verzekering. Dat heeft ook een reden. De dekking van een zakelijke autoverzekering is veel breder. Dat is ook nodig, want in een bedrijf wordt er vaak gebruik gemaakt van meerdere bestuurders, waardoor er sneller ongevallen kunnen gebeuren. Een zakelijke autoverzekering is dus zeker een must voor je bedrijfswagen! Daarnaast heeft een zakelijke autoverzekering ook een leuk voordeel: de premie is aftrekbaar van de belastingen die je betaalt.

Wil jij je auto verzekeren? Neem dan een kijkje op: Reaal autoverzekering, voor een betrouwbare en professionele verzekeraar.

 

http://autoverzekering.nl