Zakelijke autoverzekering

Je hebt net een zaak opgestart, en je bent laaiend enthousiast. Je weet wel dat bij het oprichten van de zaak heel wat komt kijken. Al zeker wanneer je een auto voor de zaak gaat gebruiken. Voor auto’s die voor de zaak gebruikt worden moet je namelijk een zakelijke autoverzekering afsluiten. Hieronder meer informatie!

 

Een zakelijke autoverzekering, wat houdt dat in?

 

Alle auto’s die voor zakelijke doeleinde gebruikt worden, moeten zakelijk verzekerd worden. Dat geldt als je met een bestelauto rijdt voor je eigen bedrijf, maar dus ook als je een bestelauto van de zaak ter beschikking hebt gekregen. Waarom zakelijk verzekeren? Een particuliere autoverzekering biedt je namelijk niet altijd voldoende dekking. De dekking van een zakelijke autoverzekering is veel ruimer.

 

Hoe bepaal je of je een zakelijke autoverzekering nodig hebt?

 

Het hangt van je boekhouding af of je een zakelijke verzekering nodig hebt. Als de auto in de boekhouding van je zaak wordt opgenomen, dan wordt het een bedrijfsauto genoemd. Een zakelijke autoverzekering voor je bedrijfsauto is dan verplicht. Wanneer spreken we van een zakelijke auto? Een zakelijke auto kan een auto zijn voor koeriersdiensten, goederenvervoer, een rijschool, een garage of betaald personenvervoer.

 

Voordelen zakelijke autoverzekering

 

Waarom zou je je auto dan in de boekhouding opnemen? Het heeft een aantal voordelen om je auto in de boekhouding op te nemen. Hieronder ontdek je ze!

 

  1. Een zakelijke autoverzekering omvat ook de dekking van privé kilometers

 

Soms kan het voorvallen dat je je bedrijfsauto nodig hebt in je vrije tijd. Misschien is er schade aan de auto die je normaal gebruikt, of misschien is het gewoon even handiger. Een zakelijke verzekering dekt ook de kilometers die je rijdt in je privétijd.

 

  1. De premie is aftrekbaar van de belasting

 

Een zakelijke autoverzekering kost natuurlijk meer dan een gewone particuliere verzekering. Dat heeft ook een reden. De dekking van een zakelijke autoverzekering is veel breder. Dat is ook nodig, want in een bedrijf wordt er vaak gebruik gemaakt van meerdere bestuurders, waardoor er sneller ongevallen kunnen gebeuren. Een zakelijke autoverzekering is dus zeker een must voor je bedrijfswagen! Daarnaast heeft een zakelijke autoverzekering ook een leuk voordeel: de premie is aftrekbaar van de belastingen die je betaalt.

Wil jij je auto verzekeren? Neem dan een kijkje op: Reaal autoverzekering, voor een betrouwbare en professionele verzekeraar.

 

http://autoverzekering.nl

Op zoek naar een nieuwe band goedkoop? Bekijk de opties op usedtyres.nl

Ben jij op zoek naar een nieuwe band goedkoop? Neem dan een kijkje op de webshop usedtyres.nl. zij hebben een reuze aanbod nieuwe en gebruikte banden. Iedere band is van hoge kwaliteit en 100% veilig voor op de weg. De prestaties van een gebruikte band zijn even goed als dat van een nieuwe band enkel dan voor een lagere prijs. Ben jij toch per se op zoek naar een nieuwe band? Dan kun je zeker weten terecht op deze webshop. Er worden namelijk 1393 diverse nieuwe banden aangeboden.

Filteren en sorteren wat je zoekt

Nu zijn 1393 nieuwe banden veel te veel om handmatig doorheen te spitten op zoek naar de juiste band. Gelukkig zijn er filteropties en de mogelijkheid om het aanbod te sorteren op wat je wilt. Aangezien je op zoek bent naar een nieuwe band goedkoop kun je het aanbod op de webshop sorteren op prijs van laag naar hoog. Door dit te doen komen alle goedkope banden bovenaan te staan. Zo kun je precies zoeken tussen de prijscategorie die voor jou interessant is. Nu blijven er alsnog een hoop verschillende banden over om uit te kiezen. Door deze te filteren kun je snel vinden wat je precies zoekt.