Motorrijles Rotterdam behaald een slagingspercentage van 95%

Er zijn tegenwoordig veel motorrijschool en alle rijschool doen hun best om de beste te zijn. Er is één rijschool die zo goed presteert dat ik er wel een aparte artikel over moet schrijven. Motorrijles Rotterdam laat alle andere rijscholen achterwege met een slagingspercentage van 95%! Ik vond het zeker wel de moeite waard om dit uit te lichten voor de bewoners van Rotterdam en de gehele regio van Zuid-Holland. 

 

100% slagingsgarantie

De rijschool is zeker over zijn kwaliteit en prestatie. Daarom bieden ze ook 100% slagingspercentage aan. Hoe behalen ze de hoge slagingspercentage? Allereerst zijn de rijlessen examengericht. Tijdens de rijlessen worden de examenroutes van het CBR beoefend. Daarnaast worden de rijlessen opgenomen, zodat je thuis op je gemak de rijlessen terug kunt zien. Je kunt jezelf zien rijden en van je fouten leren. Tevens is de rijschool Demo Opleidingen een allround rijschool. Ze geven niet alleen motorrijlessen, maar ook auto, bromfiets/scooter rijlessen, aanhangwagen rijlessen, taxi opleiding & rijinstructeur opleiding. Vooral het laatste, rijinstructeur opleiding is erg belangrijk wat het verschil uitmaakt met de andere rijscholen. Omdat ze zelf instructeurs opleiden, leiden ze ook hun eigen instructeurs op. Zo hebben ze de beste rijinstructeurs van heel Zuid-Holland. Ook hebben ze als enige rijschool in Rotterdam een eigen terrein voor de motorrijlessen. Je vaste rijinstructeur geeft je een begeleiding van A tot Z.

 

Goedkope motorrijles

Na dit alles wat je hebt gelezen, zou je vast denken dat er een hoog prijskaartje aan zou hangen om hier je motorrijlessen te volgen. Integendeel, liggen de prijzen erg laag voor wat je ervoor terug krijgt. De lespakketten zijn inclusief theorie opleiding, theorie-examen, AVB examen & AVD examen. Ook mag je een gratis proefles nemen. Tijdens de gratis proefles maakt de ervaren instructeur een inschatting van het aantal lessen die jij nodig hebt om in één keer te kunnen slagen voor je examen. Zo kun jij het lespakket kiezen die het beste bij je past. Bovendien mag je je lespakket ook nog eens betalen in termijnen. Handig in deze tijden waarin iedereen het financieel wat minder heeft. 

 

Flexibele tijden

Motorrijles Rotterdam houdt er rekening mee dat niet iedereen altijd beschikbaar is. Daarom zijn ze ook buiten de normale werkdagen en tijden beschikbaar om je op te leiden tot een chauffeur. Je kunt ook rijlessen volgen in de avonden en in het weekend. Ze hebben meerdere rijinstructeurs en zijn ook veel beschikbaar. Daardoor zijn er geen wachttijden en kun je ook direct starten met je rijlessen.

 

Hier kunt u een motorhelm kopen

Op zoek naar een (nieuwe) motorhelm? Dan bent u bij Van de Kuinder Motoren in Hilversum aan het juiste adres. Deze dealer is centraal gelegen, waardoor het makkelijk bereikbaar is. Uiteraard kunt u er met al uw vragen terecht, want de juiste motorhelm kopen kan nog best een opgave zijn. De pasvorm van de helm is het allerbelangrijkst, en draagt bij aan de veiligheid van uw rit. Naast de pasvorm is het ook belangrijk om te kijken naar de verschillende soorten helmen die er bestaan, en overige functies die voor u misschien wel van toegevoegde waarde zijn.

Welke soorten motorhelmen kan ik kopen?

Er bestaan drie soorten helmen die u kunt kopen, elke motorhelm geschikt voor een andere situatie. Als eerste is er de integraalhelm, die volledig gesloten is en zo zeer geschikt is voor het rijden van lange stukken, of voor het rijden in koud weer. De jethelm is precies het tegenovergestelde hiervan, en is juist heel geschikt voor het rijden in warm weer. Doordat bij de jethelm het kinstuk ontbreekt, laat deze helm meer lucht en wind door. Wilt u liever kiezen voor een helm die beide functies bezit? Dan is een systeemhelm de juiste keuze voor u, want hier kunt u het kinstuk zelf bevestigen of juist eruit halen.

Kies uit diverse functies

Dan zijn er nog een heleboel andere keuzes die u kunt maken bij het kopen van een motorhelm, die allemaal bijdragen aan het gebruiksgemak. Zo kunt u kiezen voor een helm met ingebouwde Bluetooth-functie, waardoor u bijvoorbeeld handsfree kunt bellen op de motor, of aanwijzingen van Google Maps kunt volgen zonder op een scherm te kijken. Andere luxe functies zijn een ingebouwde zonneklep, een motorhelm met remlicht of een helm met ventilatie. Natuurlijk geldt: hoe meer extra functies u kiest, hoe duurder de helm uiteindelijk zal zijn.

 

https://www.vandekuinder.nl/

Ferdinand Porsche is de persoon waar het verhaal van Volkswagen mee begon

Qua aantal verkochte auto’s is Volkswagen in Nederland de onbetwiste marktleider. Geroemd om de degelijke en bescheiden uitstraling, mag Volkswagen met recht de koning van de middenklassers worden genoemd. 

Omdat VW zo’n breed assortiment aan modellen levert, concurreert het merk met autoproducenten uit de hele wereld. Op de Nederlandse markt komt de concurrentie vooral van Kia, Peugeot, Ford en Toyota. 

Historie 

Ferdinand Porsche is de persoon waar het verhaal van Volkswagen mee begon. In 1934 begon hij begon voor zichzelf en kreeg hij van Adolf Hitler de opdracht een “Kraft durch Freude”-wagen te ontwerpen: een auto voor het volk. Het programma van eisen was duidelijk. Hij moest een topsnelheid van 100 km/u kunnen halen; moest twee volwassenen en een kind kunnen vervoeren. Bovendien moest de auto een luchtgekoelde motor hebben, zodat hij ‘s winters gewoon buiten kon staan; tussen de 6 en 7 liter benzine per 100 kilometer verbruiken en niet meer dan 900 Mark kosten. 

Op 12 oktober 1936 stelde Porsche drie rijdende prototypes voor, die al de karakteristieke vorm van de latere Volkswagen Kever hadden. Iedere wagen legde in zeventig dagen een afstand af van 50.000 km, zonder dat al te grote reparaties nodig waren. Hitler zocht vervolgens persoonlijk een geschikte locatie voor de fabriek.

 

De fabriek bij kasteel Wolfsburg werd aan het eind van de Tweede Wereldoorlog zwaar gebombardeerd en in april 1945 veroverd door het Amerikaanse leger. 

Volkswagen Modellen van nu

De combinatie van kwaliteit, prima rijeigenschappen en vooruitstrevende techniek voor een alleszins redelijk maandbedrag maakt Volkswagen aantrekkelijk.

 

T-Roc

De Volkswagen T-Roc is een compacte cross-over SUV. De T-Roc heeft ongeveer dezelfde techniek als de Volkswagen Golf. Hij ziet er stoer uit, heeft een fijne hoge instap en een ruime bagageruimte. 

Sinds de introductie van de T-Roc in 2017 is ook Volkswagen T Roc Private Lease aan een opmars bezig. Via private lease worden alle randzaken als schade en onderhoud door de leasemaatschappij geregeld.  

T-Cross

De T-Cross is de nieuwste Volkswagen met een hoge zit. Hiermee is de T-Cross compacter dan zijn broertje: de T-Roc. Met de komst van de T-Cross is het SUV aanbod van Volkswagen gegroeid naar maar liefst vijf modellen. Van klein naar groot: T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace en Touareg. Dankzij zijn compacte afmetingen voelt de T-Cross zich uitstekend thuis in de stad. 

 

Via Volkswagen T Cross Private Lease is het mogelijk om in een nieuwe T-Cross te rijden zonder gebruik te maken van je spaargeld. 

Golf

De Volkswagen Golf is de meest populaire Volkswagen ooit. En dat is niet zo gek. Zijn sportieve uitstraling, comfortabele interieur en typische Volkswagen betrouwbaarheid maken deze auto een geliefde wagen. De meest verkochte auto ooit is nu ook leverbaar via Volkswagen Golf Private Lease.

https://leaseauto.nl/private-lease/volkswagen/

Makkelijk kapotte auto verkopen

Een defecte auto verkopen lijkt in het begin vaak onbegonnen werk. Je zult vast denken dat er niemand is die een kapotte auto wilt kopen. Er zijn gelukkig genoeg potentiele kopers te vinden die nog heel wat waarde zien in jouw barrel. En bovendien zijn er veel mogelijkheden om toch een goed bedrag te ontvangen voor jouw auto.

Is het lastig?

De juiste markt bereiken kan inderdaad lastig zijn als je jouw auto wilt verkopen. Vaak zijn particulieren niet geïnteresseerd. Ze beschikken niet de juiste kennis om het op te knappen, of zoeken een wel werkende tweedehands auto. Vakmensen zijn echter een prima optie om te benaderen. Ze nemen ongeacht de status de auto aan, mits je natuurlijk akkoord gaat met de gegeven prijs. Vakmensen zijn dus veelal bedrijven die elke defecte auto taxeren en kopen. Het vrijwaringsbewijs wordt direct geregeld en zo ben je zorgeloos van je auto af.

Het kost geld.

Nadat je auto kapot is gegaan door bijvoorbeeld schade of een technisch probleem wil je hem natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren, echter kom je er al snel achter dat het moeilijker is dan je dacht. je had nooit ingeschat dat het zo veel geld zou kosten. Je weet het even niet meer en besluit het zelf op te lossen. Nu staat je auto al weken voor de stoep en je blijft de belasting en verzekering doorbetalen.

Dit is zonde. Zoals al vermeld in dit artikel zijn er talloze bedrijven aan wie je jouw auto kunt verkopen, dit is vaak al binnen 24 uur geregeld en het kost je geen geld meer. Jouw kapotte auto verkopen is financieel gezien een betere optie dan een reparatie. Om echt een leuk bedrag voor je auto te ontvangen is het goed om naar het buitenland te kijken. Een kapotte auto verkopen aan de export biedt veel voordelen

Kapotte auto voor export?

Veel gebruikte of kapotte auto’s zijn in het buitenland veel waard. Dit kan zeker ook voor jouw auto gelden. Over de grens kun je nog een flink bedrag krijgen voor jouw auto. Maar, waarom is dit eigenlijk zo?

Dit heeft te maken met de voorzieningen in ons land. Alle auto’s in Nederland moeten APK gekeurd worden en goed zijn verzekerd. Dit heeft technisch gezien veel voordelen, het onderhoud blijft altijd boven gemiddeld goed, en onderdelen verslijten minder snel zodat elke auto een stuk langer mee kan.

Ook heeft het te maken met het wegennetwerk in ons land. Onze wegen zijn één van de beste ter wereld, duurzame wegen noemen we dat. Geen wonder dat Nederlandse afgedankte auto’s zo in trek zijn bij buitenlandse investeerders. Defecte auto verkopen lijkt nog nooit zo winstgevend te zijn geweest. 

Rooklucht uit auto

Ervaar je al een tijdje een vieze rooklucht in de auto? Wij helpen je graag om de rooklucht professioneel te verwijderen. Bij carwash360.nl ben je aan het juiste adres voor de reiniging van je interieur. Wij zorgen ervoor dat de rooklucht tot in de poriën uit de bekleding gehaald wordt. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat je een vieze rooklucht blijft ruiken. Dit is niet alleen erg vervelend, maar ook nog eens schadelijk voor de gezondheid. Bij carwash360.nl staan we voor je klaar om je interieur en exterieur professioneel te reinigen. We gaan graag voor je aan de slag om de rooklucht definitief uit de bekleding te halen. Zo komt de rooklucht niet na een paar weken weer opnieuw terug. Wij zorgen ervoor dat je er echt definitief van verlost bent. Maak vandaag nog een afspraak om de rooklucht te verwijderen.

Carwash360.nl reinigt de auto van binnen en buiten

Bij Carwash360.nl bent u aan het juiste adres voor de reiniging van uw auto. Wij zorgen ervoor dat de auto zowel van binnen als van buiten professioneel gereinigd wordt. Uw auto kan er zo weer echt tegenaan. U kan zo genieten van een heerlijk frisse auto waarbij u geen last meer heeft van een vieze bekleding of nare geurtjes. Bijvoorbeeld een rooklucht uit auto halen is echt nog nooit zo eenvoudig geweest als in onze wasstraat. Wij zorgen voor een professionele dieptereiniging waarbij de bekleding tot in de poriën gereinigd wordt. Uw auto ziet er zo weer blinkend schoon uit.v

Zakelijke autoverzekering

Je hebt net een zaak opgestart, en je bent laaiend enthousiast. Je weet wel dat bij het oprichten van de zaak heel wat komt kijken. Al zeker wanneer je een auto voor de zaak gaat gebruiken. Voor auto’s die voor de zaak gebruikt worden moet je namelijk een zakelijke autoverzekering afsluiten. Hieronder meer informatie!

 

Een zakelijke autoverzekering, wat houdt dat in?

 

Alle auto’s die voor zakelijke doeleinde gebruikt worden, moeten zakelijk verzekerd worden. Dat geldt als je met een bestelauto rijdt voor je eigen bedrijf, maar dus ook als je een bestelauto van de zaak ter beschikking hebt gekregen. Waarom zakelijk verzekeren? Een particuliere autoverzekering biedt je namelijk niet altijd voldoende dekking. De dekking van een zakelijke autoverzekering is veel ruimer.

 

Hoe bepaal je of je een zakelijke autoverzekering nodig hebt?

 

Het hangt van je boekhouding af of je een zakelijke verzekering nodig hebt. Als de auto in de boekhouding van je zaak wordt opgenomen, dan wordt het een bedrijfsauto genoemd. Een zakelijke autoverzekering voor je bedrijfsauto is dan verplicht. Wanneer spreken we van een zakelijke auto? Een zakelijke auto kan een auto zijn voor koeriersdiensten, goederenvervoer, een rijschool, een garage of betaald personenvervoer.

 

Voordelen zakelijke autoverzekering

 

Waarom zou je je auto dan in de boekhouding opnemen? Het heeft een aantal voordelen om je auto in de boekhouding op te nemen. Hieronder ontdek je ze!

 

  1. Een zakelijke autoverzekering omvat ook de dekking van privé kilometers

 

Soms kan het voorvallen dat je je bedrijfsauto nodig hebt in je vrije tijd. Misschien is er schade aan de auto die je normaal gebruikt, of misschien is het gewoon even handiger. Een zakelijke verzekering dekt ook de kilometers die je rijdt in je privétijd.

 

  1. De premie is aftrekbaar van de belasting

 

Een zakelijke autoverzekering kost natuurlijk meer dan een gewone particuliere verzekering. Dat heeft ook een reden. De dekking van een zakelijke autoverzekering is veel breder. Dat is ook nodig, want in een bedrijf wordt er vaak gebruik gemaakt van meerdere bestuurders, waardoor er sneller ongevallen kunnen gebeuren. Een zakelijke autoverzekering is dus zeker een must voor je bedrijfswagen! Daarnaast heeft een zakelijke autoverzekering ook een leuk voordeel: de premie is aftrekbaar van de belastingen die je betaalt.

Wil jij je auto verzekeren? Neem dan een kijkje op: Reaal autoverzekering, voor een betrouwbare en professionele verzekeraar.

 

http://autoverzekering.nl