5 mythes over de toekomst van werk

vacatures

Iedereen weet dat werk in de toekomst veel zal veranderen. Er zullen nieuwe vaardigheden, instrumenten, procedures en verantwoordelijkheden zijn die moeten worden beheerst. Het is moeilijk te voorspellen wat uw positie over tien jaar precies zal zijn.

Dit weerhoudt mensen er echter niet van om aannames te doen. Er zijn ideeën die een basis hebben, en er zijn ideeën die u alleen maar kunnen schaden. Fast Company heeft verschillende jobmythen op een rijtje gezet die uw succes in de weg staan.
1. Om succesvol te zijn, moet u snel leren

Ja, de werkomgeving verandert constant en je moet elke dag nieuwe dingen leren. Het idee dat je in één dag een nieuwe vaardigheid onder de knie moet krijgen, is echter volkomen onrealistisch.

Het lijdt geen twijfel dat snel leren zo zijn voordelen heeft. Als u het echter moeilijk vindt, bent u niet per se gedoemd te mislukken. Ten eerste kan de praktijk je helpen. Ten tweede is er geen verband tussen de snelheid van verwerving van vaardigheden en het IQ.

Wees niet ontmoedigd als u merkt dat het u meer tijd kost om te leren dan uw collega’s – het is uw bereidheid om u aan te passen aan veranderingen die er toe doen.
2. Als je iets innovatiefs wilt doen, moet je ondernemer zijn of in een startup werken.

Tegenwoordig wordt innovatie geassocieerd met ondernemerschap. Startups en nieuwe bedrijven ontwrichten industrieën, en mensen die gepassioneerd zijn door het oplossen van complexe problemen, moeten ofwel een startup beginnen of een eigen bedrijf starten. Als het om innovatie gaat, denken maar weinig mensen aan grote en traditionele organisaties.

Maar dit is niet altijd correct. Veel merken begrijpen dat ze geen keus hebben en gewoon iets nieuws moeten bedenken om te overleven in de markt. En het is niet alleen de CEO of oprichter die zich daar zorgen over maakt. Bedrijven bieden medewerkers kansen voor innovatie omdat ze anders gedoemd zijn te mislukken.

3. U moet leren hoe u code schrijft

Ja, de industrie kampt tegenwoordig met een ernstig tekort aan techneuten. Weten hoe je moet coderen doet geen pijn, maar je moet er niet naar streven om ontwikkelaar of data-analist te worden als het je niet echt kan schelen.

Neurowetenschapper Tara Swarth gelooft dat de sleutel tot toekomstig succes niet ligt in het studeren van informatica, maar in het trainen van de hersenen om te denken als een computer. “Je moet problemen oplossen en begrijpen hoe machines oplossingen en patronen vinden.”

Astronoom Moya McTeer suggereerde ook dat het nuttig is om te leren denken als een wetenschapper. Ze vindt dat je vragen moet kunnen stellen over je werk, en niet meteen taken moet kunnen regelen. “De juiste vragen zullen je helpen een oplossing te vinden”, schreef ze.
4. Automatisering neemt werk weg

Een van de meest populaire mythes is waarschijnlijk het idee dat robots je werk wegnemen en dat je er niets aan kunt doen.

Een dergelijke overtuiging is echter gevaarlijk, zei Swarth. Angst voor robots zet de hersenen in een vecht-of-vlucht-modus, wat de vaardigheden beperkt die nodig zijn om machines te bedienen. Uiteindelijk zullen robots mensen helpen om beter werk te doen. Maar hiervoor moet u leren hoe u uw problemen samen met machines kunt oplossen.
5. Vrijzinnig kunstonderwijs is zinloos

Het debat over de voordelen van humanitaire onderwerpen is al lang aan de gang. Maar in een op technologie gerichte wereld begonnen steeds meer mensen de behoefte aan creatieve specialiteiten in twijfel te trekken. Maar dat is het niet. De geesteswetenschappen zijn tegenwoordig nog belangrijker dan vroeger.

Schrijver Avi Goldfarb is van mening dat hoewel technische vaardigheden een grote rol spelen in de moderne wereld, het begrip van kunst, filosofie, sociologie en psychologie mensen zal helpen om kunstmatige intelligentie correct te gebruiken.

Ondernemer en schrijver Faizal Hock zei: “De voortdurende opkomst van nieuwe technologieën zal ons scala aan mogelijkheden uitbreiden. We zullen in een onderling verbonden en tegelijkertijd geïsoleerde wereld leven. We zullen meer zelfexpressie eisen. Als dat zo is, zullen we moeten begrijpen hoe we de geesteswetenschappen kunnen gebruiken om anderen en onszelf te inspireren en te beïnvloeden. “

 

https://www.vindazo.be

Verklaring Omtrent Gedrag, hoe doe je een VOG aanvragen?

Een verklaring omtrent het gedrag of VOG aanvragen is in wezen een reeks ongeschreven regels, normen en richtlijnen die het juiste gedrag of gedrag van een persoon of een organisatie definiëren. Deze regels bepalen hoe een persoon of een organisatie zich kan gedragen in termen van hoe ze zaken doen of hoe ze zich op de werkplek zouden moeten gedragen. Het omvat ook het recht van een werknemer om ervoor te kiezen om geen gedrag te vertonen dat een criminele activiteit zou vormen. Werkgevers zijn wettelijk verplicht om een gedragscode te hebben die alle werknemers moeten volgen, anders worden disciplinaire maatregelen genomen.

De VOG wordt niet alleen bepaald door de wet, maar ook door de principes van goed zakendoen en sportiviteit. De gedragscode vermeldt niet expliciet enige wetten of spelregels; het spel zelf is echter onderworpen aan dezelfde principes van sportiviteit. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om opzettelijk een spel te verliezen om te winnen of zich te onderwerpen aan onredelijke verzoeken van concurrenten om te winnen. Evenzo is het onaanvaardbaar om tijdens het spel onbeleefd te zijn en andere spelers tijdens het spel te beledigen of te misbruiken.

Goed ondernemingsbestuur vereist dat een medewerker de betekenis en functie van de gedragscodetraining begrijpt en meestal ook over een Verklaring Omtrent het Gedrag beschikt. Een goed voorbeeld is de implementatie van dezelfde principes van goed ondernemingsbestuur bij het solliciteren naar een baan – je kunt via deze link je VOG aanvragen. Het is belangrijk dat werknemers solliciteren op banen op basis van het potentieel dat ze hebben om bij te dragen aan de groei en het succes van het bedrijf, ongeacht de functie waarnaar ze solliciteren. Aanvragers moeten de implicaties van hun aanvraag begrijpen en weten wat er gebeurt als ze worden afgewezen.

Je VOG aanvragen bij Dienst Justis.

Hoewel de gedragscode mogelijk niet specifiek de drie universele gedragscodes vermeldt, is het algemene idee erachter om de veiligheid, reputatie en geloofwaardigheid van het bedrijf, zijn teams en zijn werknemers te bevorderen. Dienst Justis zal de daadwerkelijke screening uitvoeren, je zal worden gescreend om de door jou geselecteerde screeningsprofielen. Meestal selecteer je deze op basis van jouw functie. Ga je werken in de zorg? Dan wordt je op meerdere screeningsprofielen gescreend.

Welke screeningsprofielen zijn er voor een Verklaring Omtrent het Gedrag?

Dienst Justis kent meerdere screeningsprofielen, deze kun je onderscheiden in twee categorieen.

#1. Specifieke Screeningsprofielen

 • 01. Politieke ambtsdrager
 • 06. Visum en emigratie
 • 18. Huisvestigingsvergunning op basis van de Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek
 • 25. (Buitengewoon) Opsporingsambtenaar
 • 40. Vakantiegezinnen en adoptie
 • 45. Gezondheidszorg en welzijn van mens en dier
 • 50. Exploitatievergunning
 • 55. Juridische dienstverlening
 • 60. Onderwijs
 • 65. Taxibranche; chauffeurskaart
 • 70. Taxibranche, ondernemersvergunning
 • 75. (Gezins)voogd bij voogdij-instellingen, reclasseringswerker, raadsonderzoeker en maatschappelijk werker
 • 80. Beëdigd tolken en vertaler
 • 85. Lidmaatschap schietvereniging
 • 95. Financiële dienstverlening
 • 96. Onbekende functie

#2. Algemene screeningsprofielen

Naast de specifieke screeningsprofielen zijn er algemene screeningsprofielen. Deze bestaan uit acht risicogebieden te weten:

 • 1. Informatie
 • 2. Geld
 • 3. Goederen
 • 4. Diensten
 • 5. Zakelijke transacties
 • 6. Proces
 • 7. Aansturen organisatie
 • 8. Personen

Op je Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) zal worden vermeld op welke screeningsprofielen je bent gescreend, handig voor je werkgever. Zo weet de werkgever zeker dat je geen justitieel verleden hebt en dat je de functie zonder problemen moet kunnen vervullen. Ben je wel in aanraking geweest met Justitie? Houdt er dan rekening mee dat de screening iets langer kan duren, omdat er nog nader onderzoek nodig is. 

Heb je een onbekende functie en dien je toch gescreend te worden voor je VOG aanvraag? Dan geld er een bepaald algemeen screeningsprofiel dat een “onbekende functie” heeft. Hier wordt je gescreend op acht risicogebieden. Dat profiel wordt meestal gescreend wanneer het nog niet bekend is welk functie je binnen een bedrijf of organisatie gaat vervullen.

Data Manager

Introductie

Om het klinische team van de klant uit te breiden, zijn we op zoek naar een clinical data manager (CDM).

Het bedrijf is een biofarmaceutisch bedrijf in de klinische fase dat een productlijn van gedifferentieerde antilichaamtherapieën creëert en ontwikkelt.

Hun unieke technologie voor antilichaam-engineering, gecombineerd met de complementaire expertise van hun werknemers, stelt hen in staat nieuwe kandidaat-producten te vinden in de klinische fase – van ontdekking tot ontwikkeling, om ze af te stemmen op de behoeften van patiënten.

Jouw verantwoordelijkheden

CDM is verantwoordelijk voor het beheer van alle klinische gegevens, van voorbereiding tot archivering voor het gedistribueerde wereldwijde klinische onderzoek. Onderzoeksverantwoordelijkheden omvatten:

Verantwoordelijk voor het leiden, aansturen en superviseren van CRO-datamanagementactiviteiten, en het begeleiden van leveranciers die deelnemen aan het toegewezen klinische onderzoek volgens indicatoren en plannen

Assisteren bij CRO-contractonderhandelingen met de klinische onderzoeksmanager van het bedrijf en de directeur leveranciersbeheer

Bied input en / of ontwikkeling van onderzoeksgerelateerde materialen, zoals klinische onderzoeksprotocollen, klinische monitoringplannen, datamanagementplannen, eCRF / EDC en redactionele inspectiespecificaties, eCRF voltooiingsrichtlijnen, externe datacoördinatieplannen, SAS-lijstspecificaties, laboratoriumdatatransmissie Plan, wacht

Bewaak en volg de invoer van patiëntgegevens en zoekoplossingen volgens het afgesproken schema

Zorg ervoor dat klinisch onderzoek voldoet aan ICH-GCP en andere toepasselijke voorschriften met betrekking tot gegevensbeheeractiviteiten

Bekijk programma-afwijkingen en gerelateerde gegevenslijsten voor onderzoek om ervoor te zorgen dat gegevens van hoge kwaliteit worden geleverd en om structurele problemen / zorgen te identificeren en op te lossen

Voer QA / QC-inspecties uit op de gegevens die zijn geregistreerd in de klinische database volgens de kwaliteitsnormen van het bedrijf

Zorg voor tijdige verzameling van CRF-documenten voor periodieke medische beoordeling en IDMC / DSMB-beoordeling

Identificeer en los de problemen in het toegewezen klinische onderzoek actief op en rapporteer ze tijdig aan de klinische onderzoeksmanager, projectmanager, supervisor klinische operaties of senior management

Assisteren van de klinische onderzoeksmanager bij het opstellen van het onderzoekstijdschema en -budget, en het uitvoeren van onderzoek binnen het tijdschema, de scope en het budget om te voldoen aan het klinische ontwikkelingsplan en de kwaliteit, en om te voldoen aan de kwaliteitsnormen van de datamanagementgerelateerde activiteiten van het bedrijf

Communiceer op een transparante en duidelijke manier en motiveer teamleden om hard te werken om klinische onderzoeksdoelen te bereiken

Het mechanisme voor schone ontwikkeling zal ook deelnemen aan onderzoeksgerelateerde activiteiten, inclusief maar niet beperkt tot:

Co-schrijven / onderhouden van SOP’s met betrekking tot gegevensbeheer op de afdeling klinische operaties

Volg de toepasselijke industrienormen met betrekking tot gegevensbeheer (zoals CDISC, SDTM, enz.)

Jouw profile

 • Begrijp ICH-GCP en andere toepasselijke wetten om succesvol klinisch onderzoek uit te voeren
 • Ervaring met het beheer van klinische onderzoekstools en -systemen (onderzoeksvoortgang en indicatorsysteem, eCRF-database, CDISC en SDTM)
 • Bachelor of universitair diploma geneeskunde, quasi-geneeskunde (biologie, biogeneeskunde, farmacie, diergeneeskunde, enz.), Wiskunde of gelijkwaardig
 • Minstens 5 jaar ervaring in het beheer van klinische gegevens
 • Ervaring met het managen van CRO en leveranciers heeft de voorkeur
 • Ervaring met biotechnologie heeft de voorkeur
 • Auto-immuun- en / of tumor klinische onderzoeksachtergrond heeft de voorkeur
 • Belgisch staatsburgerschap vereist

Ons aanbod

 • Aantrekkelijk salaris dat past bij uw ervaring en vaardigheden.
 • Extra voordelen omvatten medische verzekeringen, pensioenregelingen en zorgregelingen.
 • Een ondersteunende omgeving.
 • Respecteer de balans tussen leven en werk.
 • carrièreplan.
 • Focus op professionele en persoonlijke groei door middel van training en coaching.
 • Een ruimte voor persoonlijke deelname om mee vorm te geven aan de toekomst van ons bedrijf.

https://www.vindazo.be/vacatures/manager-data.html

Klantenservice Medewerker | Tweetalig NL/DE – Coolblue

Medewerkers van de klantenservice, medewerkers van het callcenter, medewerkers van de klantenservice. Wat u ook zegt, u kunt onze Duitse klanten helpen en een glimlach op hun gezicht toveren.

 • Ontwikkelingskansen worden beter en groeien elke dag.
 • Flexibel, je kunt thuis werken tussen 08: 00-23: 59.

Doen

 • Blijf hard werken en verras onze Duitse klanten.
 • Je kunt elke dag van 08:00 tot 23:59 uur werken.
 • Als medewerker van de klantenservice kunt u klanten helpen bij het oplossen van problemen met betrekking tot producten en diensten.

Krijgen

 • Het vaste salaris is 12,00 euro per uur Als je ‘s avonds werkt tussen 22:00 en 23:59 uur, betaal je 50% toeslag.
 • Nog meer geld: 8% vakantiegeld, reiskosten en pensioenen.
 • 25 feestdagen.
 • Werk vanuit huis.
 • Reiskosten tijdens de trainingsperiode kunnen worden vergoed.

Kunnen

 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Duits.
 • De training duurt 4 weken. Gratis van 9.00 uur tot 17.30 uur op de eerste dag. Daarna werk je elke werkdag twee weken van 17.00 uur tot 21.00 uur. In de volgende trainingsweek werk je volgens een vast rooster en het aantal uren dat contractueel vaststelt.
 • Training vindt plaats op het hoofdkantoor in Rotterdam of de trainingslocatie in Enschede. Na de training kunt u vanuit huis werken.
 • Als klantenservicemedewerker moet je op de eerste werkdag minimaal 18 jaar zijn.
 • Je hebt bijvoorbeeld ervaring in de hotelbranche of dienstverlenende branche.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/medewerker-customer-service.html

Scriptiebegeleiding kan erg fijn zijn als je een scriptie gaat schrijven

Scriptiebegeleiding kan erg fijn zijn als je je niet zeker voelt over hoe je schrijft. Een scriptie is natuurlijk erg veel werk en er staat veel druk op. Het kan het belangrijkste zijn van je hele school carrière. Scriptiebegeleiding kan daarom erg fijn zijn voor als je je zekerder wil voelen over je scriptie. Zo kunnen jullie samen een stappenplan maken dat bij jou past. Zo heb je meer structuur in je scriptie wat her natuurlijk makkelijker maakt om te lezen. Scriptiebegeleiding kan in allemaal verschillende vormen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je jouw taalgebruik wil verbeteren. Hier heb je dan speciale scriptiebegeleiding voor. Maar het kan ook gewoon zijn dat je het moeilijk vindt om te beginnen, of überhaupt waar je moet beginnen. Scriptiebegeleiding kan dan een erg fijn steuntje in de rug zijn. Zo voel je je zekerder over het werk dat je maakt.

Je kan scriptiebegeleiding online doen maar je kan ook gewoon met iemand ontmoeten. Deze weet vaak veel over het onderwerp waarover jij schrijft. Het kan bijvoorbeeld zijn dat deze persoon dezelfde studie heeft gedaan. Zo weet je zeker dat je een goede scriptiebegeleiding krijgt.

Aan alles gedacht 

Bij scriptiebegeleiding wordt eraan alles gedacht voor wat een scriptie goed maakt. Zo weet je dat je volledig advies krijgt. Zo kan je jouw scriptie sturen naar jouw begeleider. Deze kan dan de correcties en notes naar je terug mailen. Dan is scriptiebegeleiding natuurlijk heel erg snel en gemakkelijk. Je hoeft niet bang te zijn om aan de bel te trekken en voor advies te vragen. Zo kan je als je vast loopt makkelijk nog wat extra scriptiebegeleiding vragen. Deze persoon kan je dan goed advies geven over hoe het beter kan maar wel nog steeds klinkt alsof jij het hebt geschreve

Research Assistant

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie. TNO gelooft in het samen creëren van economische en maatschappelijke waarde. Werken bij TNO zal je inspireren om samen te werken en bij te dragen aan het verbeteren van de wereld en het bevorderen van duurzame ontwikkeling.

Om de energie- en klimaatdoelstellingen van hernieuwbare energie in Europa in 2050 te halen om hernieuwbare energie te realiseren, is het nodig om een ​​verscheidenheid aan energiemethoden voor energieproductie en -omzetting toe te passen om het volledige potentieel van intermitterende hernieuwbare energie te benutten. Energieopslag (dat wil zeggen de opslag van elektriciteit, warmte en gas (zoals waterstof)) is essentieel om flexibiliteit te creëren zodat de balans tussen energievraag en leveringscondities geoptimaliseerd kan worden. Het energieconversie- en opslagteam ontwikkelt deze technologieën actief en zoekt momenteel uitbreiding met onderzoeksassistenten.

Voel je dat je behandeld wordt en herken je jezelf in deze functie? Reageer snel en solliciteer!

Jouw verantwoordelijkheid

Vond je interessante onderwerpen zoals: recycling van plastic,

Gebruik van nieuwe grondstoffen, scheidingstechnologie en hernieuwbare energie,

Kooldioxide opvangen en hergebruiken. Dan is dit wellicht uw droombaan!

De TNO-groep “Duurzame processen en energiesystemen” doet onderzoek naar deze transitieonderwerpen.

Enkele typische projecten / programma’s waar TNO aan werkt zijn:

• Gerecycled plastic:

• Kooldioxide-afvang en (her) gebruik technologie-ontwikkeling en pilot

• Biorizon ontwikkelt technologie om restbiomassa en recyclingstromen voor te gebruiken

Productie van bulk- en speciale aromaten.

In deze TNO-groep zijn we op zoek naar onderzoeksassistenten (B.Sc.)

In deze functie kun je laboratoriumexperimenten uitvoeren en gedetailleerde gegevens / resultaten verstrekken

Stimuleer duurzaamheid en verbeter het sociale welzijn. U bent comfortabel

In gebruik, inclusief fijnafstellingen en reparaties aan de laboratoriuminstellingen.

U kunt met wetenschappers samenwerken om een ​​experimentplan te ontwikkelen.

Jouw profiel

• Je hebt een afgeronde voortgezette beroepsopleiding zoals organische chemie of toegepaste wetenschappen, zoals

  Toegepaste fysica

• Je hebt minimaal één jaar werkervaring in een proceslaboratoriumomgeving of vergelijkbare omgeving

• Je begrijpt de uitdagingen van het ontwikkelen van technologieën die opschaling vereisen

• Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands zowel mondeling als schriftelijk

• Bekend met scheidingstechnologie, met Labview en ervaring met druk- en vacuümsystemen

  Het is een pluspunt.

• Goede sociale en communicatieve vaardigheden

Persoons-eisen

TNO is als persoon op zoek naar een gedreven persoon met de volgende kenmerken:

• Je hebt een hands-on mentaliteit en voelt je zeer comfortabel in het laboratorium.

• U kunt zelfstandig werken in een laboratoriumomgeving

• U kunt experimenten uitvoeren, analyseren en rapporteren

• Je hebt veiligheidsbewustzijn en nauwkeurigheid

• Stimuleer de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor technische problemen

  De juiste combinatie van nieuwsgierigheid en pragmatische instelling

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris, ATV-uitkering en goede vooruitzichten om een ​​jaar later bij TNO in dienst te treden volgens de cao van TNO. Je toekomstige werk bij TNO wordt onderdeel van een uitdagend en innovatief project. Als je begint, maak je deel uit van een klein internationaal team dat je uitdaagt om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

https://www.vindazo.nl/keywords/assistant-controller.html

Reachtruck opleiding nodig om certificaat te behalen

Ben je werkzaam in een magazijn? Dan heb je waarschijnlijk veel te maken met het herindelen van het magazijn. Een reachtruck opleiding kan hierbij van enorme hulp zijn. Zo hoef je niet al die zware pakketten heen en weer te slepen en heb je binnen een korte tijd het magazijn opgeruimd of spullen verplaatst. Je mag alleen niet zomaar rijden op een heftruck of reachtruck. Voor het besturen van een reachtruck of een heftruck heb je namelijk een certificaat of diploma nodig. Gelukkig is het behalen van een certificaat niet erg lastig en bestaat er een reachtruck opleiding die je kunt volgen om zo snel mogelijk je certificaat te behalen. Je wil immers zo snel als mogelijk weer aan de slag kunnen gaan. 

Basis reachtruck opleiding

Er zijn verschillende vormen van reachtrucks die je kunt besturen. Het ligt volkomen aan het beroep dat je uitoefent waar je de reachtruck bij nodig hebt. Als je gewoon alleen in een magazijn werkt of als productiemedewerker aan de slag gaat heb je de reachtruck niet ieder moment van de dag nodig en dien je er wel een certificaat voor te behalen, maar kan je gewoon de basis reachtruck opleiding volgen. De basis reachtruck opleiding is namelijk bedoelt voor mensen die incidenteel een reachtruck moeten besturen. Als je al een certificaat hebt en deze verloopt binnenkort, dan kan je een reachtruck opleiding doen van een enkele dag en wordt je certificaat daarmee verlengt. Als je al je medewerkers een certificaat wil laten halen, kun je ervoor kiezen om een gehele groep een reachtruck opleiding te laten volgen. Dit kan gewoon in je eigen magazijn met je eigen reachtrucks, dit scheelt uiteindelijk ook weer in de kosten. Zo kunnen je medewerkers allemaal binnen een keer het certificaat behalen en kunnen zij aan de slag met de reachtruck.