Klantenservice Medewerker | Tweetalig NL/DE – Coolblue

Medewerkers van de klantenservice, medewerkers van het callcenter, medewerkers van de klantenservice. Wat u ook zegt, u kunt onze Duitse klanten helpen en een glimlach op hun gezicht toveren.

 • Ontwikkelingskansen worden beter en groeien elke dag.
 • Flexibel, je kunt thuis werken tussen 08: 00-23: 59.

Doen

 • Blijf hard werken en verras onze Duitse klanten.
 • Je kunt elke dag van 08:00 tot 23:59 uur werken.
 • Als medewerker van de klantenservice kunt u klanten helpen bij het oplossen van problemen met betrekking tot producten en diensten.

Krijgen

 • Het vaste salaris is 12,00 euro per uur Als je ‘s avonds werkt tussen 22:00 en 23:59 uur, betaal je 50% toeslag.
 • Nog meer geld: 8% vakantiegeld, reiskosten en pensioenen.
 • 25 feestdagen.
 • Werk vanuit huis.
 • Reiskosten tijdens de trainingsperiode kunnen worden vergoed.

Kunnen

 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Duits.
 • De training duurt 4 weken. Gratis van 9.00 uur tot 17.30 uur op de eerste dag. Daarna werk je elke werkdag twee weken van 17.00 uur tot 21.00 uur. In de volgende trainingsweek werk je volgens een vast rooster en het aantal uren dat contractueel vaststelt.
 • Training vindt plaats op het hoofdkantoor in Rotterdam of de trainingslocatie in Enschede. Na de training kunt u vanuit huis werken.
 • Als klantenservicemedewerker moet je op de eerste werkdag minimaal 18 jaar zijn.
 • Je hebt bijvoorbeeld ervaring in de hotelbranche of dienstverlenende branche.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/medewerker-customer-service.html

Scriptiebegeleiding kan erg fijn zijn als je een scriptie gaat schrijven

Scriptiebegeleiding kan erg fijn zijn als je je niet zeker voelt over hoe je schrijft. Een scriptie is natuurlijk erg veel werk en er staat veel druk op. Het kan het belangrijkste zijn van je hele school carrière. Scriptiebegeleiding kan daarom erg fijn zijn voor als je je zekerder wil voelen over je scriptie. Zo kunnen jullie samen een stappenplan maken dat bij jou past. Zo heb je meer structuur in je scriptie wat her natuurlijk makkelijker maakt om te lezen. Scriptiebegeleiding kan in allemaal verschillende vormen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je jouw taalgebruik wil verbeteren. Hier heb je dan speciale scriptiebegeleiding voor. Maar het kan ook gewoon zijn dat je het moeilijk vindt om te beginnen, of überhaupt waar je moet beginnen. Scriptiebegeleiding kan dan een erg fijn steuntje in de rug zijn. Zo voel je je zekerder over het werk dat je maakt.

Je kan scriptiebegeleiding online doen maar je kan ook gewoon met iemand ontmoeten. Deze weet vaak veel over het onderwerp waarover jij schrijft. Het kan bijvoorbeeld zijn dat deze persoon dezelfde studie heeft gedaan. Zo weet je zeker dat je een goede scriptiebegeleiding krijgt.

Aan alles gedacht 

Bij scriptiebegeleiding wordt eraan alles gedacht voor wat een scriptie goed maakt. Zo weet je dat je volledig advies krijgt. Zo kan je jouw scriptie sturen naar jouw begeleider. Deze kan dan de correcties en notes naar je terug mailen. Dan is scriptiebegeleiding natuurlijk heel erg snel en gemakkelijk. Je hoeft niet bang te zijn om aan de bel te trekken en voor advies te vragen. Zo kan je als je vast loopt makkelijk nog wat extra scriptiebegeleiding vragen. Deze persoon kan je dan goed advies geven over hoe het beter kan maar wel nog steeds klinkt alsof jij het hebt geschreve

Research Assistant

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie. TNO gelooft in het samen creëren van economische en maatschappelijke waarde. Werken bij TNO zal je inspireren om samen te werken en bij te dragen aan het verbeteren van de wereld en het bevorderen van duurzame ontwikkeling.

Om de energie- en klimaatdoelstellingen van hernieuwbare energie in Europa in 2050 te halen om hernieuwbare energie te realiseren, is het nodig om een ​​verscheidenheid aan energiemethoden voor energieproductie en -omzetting toe te passen om het volledige potentieel van intermitterende hernieuwbare energie te benutten. Energieopslag (dat wil zeggen de opslag van elektriciteit, warmte en gas (zoals waterstof)) is essentieel om flexibiliteit te creëren zodat de balans tussen energievraag en leveringscondities geoptimaliseerd kan worden. Het energieconversie- en opslagteam ontwikkelt deze technologieën actief en zoekt momenteel uitbreiding met onderzoeksassistenten.

Voel je dat je behandeld wordt en herken je jezelf in deze functie? Reageer snel en solliciteer!

Jouw verantwoordelijkheid

Vond je interessante onderwerpen zoals: recycling van plastic,

Gebruik van nieuwe grondstoffen, scheidingstechnologie en hernieuwbare energie,

Kooldioxide opvangen en hergebruiken. Dan is dit wellicht uw droombaan!

De TNO-groep “Duurzame processen en energiesystemen” doet onderzoek naar deze transitieonderwerpen.

Enkele typische projecten / programma’s waar TNO aan werkt zijn:

• Gerecycled plastic:

• Kooldioxide-afvang en (her) gebruik technologie-ontwikkeling en pilot

• Biorizon ontwikkelt technologie om restbiomassa en recyclingstromen voor te gebruiken

Productie van bulk- en speciale aromaten.

In deze TNO-groep zijn we op zoek naar onderzoeksassistenten (B.Sc.)

In deze functie kun je laboratoriumexperimenten uitvoeren en gedetailleerde gegevens / resultaten verstrekken

Stimuleer duurzaamheid en verbeter het sociale welzijn. U bent comfortabel

In gebruik, inclusief fijnafstellingen en reparaties aan de laboratoriuminstellingen.

U kunt met wetenschappers samenwerken om een ​​experimentplan te ontwikkelen.

Jouw profiel

• Je hebt een afgeronde voortgezette beroepsopleiding zoals organische chemie of toegepaste wetenschappen, zoals

  Toegepaste fysica

• Je hebt minimaal één jaar werkervaring in een proceslaboratoriumomgeving of vergelijkbare omgeving

• Je begrijpt de uitdagingen van het ontwikkelen van technologieën die opschaling vereisen

• Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands zowel mondeling als schriftelijk

• Bekend met scheidingstechnologie, met Labview en ervaring met druk- en vacuümsystemen

  Het is een pluspunt.

• Goede sociale en communicatieve vaardigheden

Persoons-eisen

TNO is als persoon op zoek naar een gedreven persoon met de volgende kenmerken:

• Je hebt een hands-on mentaliteit en voelt je zeer comfortabel in het laboratorium.

• U kunt zelfstandig werken in een laboratoriumomgeving

• U kunt experimenten uitvoeren, analyseren en rapporteren

• Je hebt veiligheidsbewustzijn en nauwkeurigheid

• Stimuleer de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor technische problemen

  De juiste combinatie van nieuwsgierigheid en pragmatische instelling

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris, ATV-uitkering en goede vooruitzichten om een ​​jaar later bij TNO in dienst te treden volgens de cao van TNO. Je toekomstige werk bij TNO wordt onderdeel van een uitdagend en innovatief project. Als je begint, maak je deel uit van een klein internationaal team dat je uitdaagt om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

https://www.vindazo.nl/keywords/assistant-controller.html

Reachtruck opleiding nodig om certificaat te behalen

Ben je werkzaam in een magazijn? Dan heb je waarschijnlijk veel te maken met het herindelen van het magazijn. Een reachtruck opleiding kan hierbij van enorme hulp zijn. Zo hoef je niet al die zware pakketten heen en weer te slepen en heb je binnen een korte tijd het magazijn opgeruimd of spullen verplaatst. Je mag alleen niet zomaar rijden op een heftruck of reachtruck. Voor het besturen van een reachtruck of een heftruck heb je namelijk een certificaat of diploma nodig. Gelukkig is het behalen van een certificaat niet erg lastig en bestaat er een reachtruck opleiding die je kunt volgen om zo snel mogelijk je certificaat te behalen. Je wil immers zo snel als mogelijk weer aan de slag kunnen gaan. 

Basis reachtruck opleiding

Er zijn verschillende vormen van reachtrucks die je kunt besturen. Het ligt volkomen aan het beroep dat je uitoefent waar je de reachtruck bij nodig hebt. Als je gewoon alleen in een magazijn werkt of als productiemedewerker aan de slag gaat heb je de reachtruck niet ieder moment van de dag nodig en dien je er wel een certificaat voor te behalen, maar kan je gewoon de basis reachtruck opleiding volgen. De basis reachtruck opleiding is namelijk bedoelt voor mensen die incidenteel een reachtruck moeten besturen. Als je al een certificaat hebt en deze verloopt binnenkort, dan kan je een reachtruck opleiding doen van een enkele dag en wordt je certificaat daarmee verlengt. Als je al je medewerkers een certificaat wil laten halen, kun je ervoor kiezen om een gehele groep een reachtruck opleiding te laten volgen. Dit kan gewoon in je eigen magazijn met je eigen reachtrucks, dit scheelt uiteindelijk ook weer in de kosten. Zo kunnen je medewerkers allemaal binnen een keer het certificaat behalen en kunnen zij aan de slag met de reachtruck.