HydraFacial behandeling voor een prachtige, stralende huid

Wilt u uw huid professioneel laten reinigen, hydrateren en beschermen? Deze populaire behandelingen zijn nu met elkaar gecombineerd. Deze nieuwe, unieke behandeltechniek is de HydraFacial. Van Lennep Kliniek biedt deze behandeling aan. De behandeling bestaat uit 3 stappen, duurt ongeveer 30 minuten en is geschikt voor ieder huidtype. Na de behandeling is het resultaat direct zichtbaar, uw huid zal weer mooi stralen. Het opbrengen van make-up na een HydraFacial behandeling is geen enkel probleem. U kunt na de behandeling direct door naar werk, een feestje of uw andere bezigheden voortzetten. HydraFacial veroorzaakt geen vervelling of irritatie van de huid, is pijnloos en is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Wilt u meer informatie over deze unieke behandeling of wilt u een afspraak maken? U kunt ons bellen of een email sturen. Voor meer informatie kunt u ook altijd terecht op onze site.   

HydraFacial behandeling in 3 stappen

De drie stappen van de HydraFacial behandeling zien er als volgt uit:

  • Stap 1: Door middel van een peeling wordt de huid geëxfolieerd en intensief gereinigd
  • Stap 2: Onzuiverheden worden uit de poriën verwijderd en de huid wordt gevoed en gehydrateerd door vocht-inbrengende middelen
  • Stap 3: De huid wordt beschermd en verzadigd met peptiden en antioxidanten, hierdoor krijgt de huid ook de gezonde en stralende gloed

 

Chemische peeling

Bij Van Lennep Kliniek kunt u een chemische peeling behandeling uit laten voeren door een van onze huidtherapeuten. Door een peeling behandeling wordt uw huid steviger en strakker. Dit resultaat wordt behaald door dode en beschadigde huidcellen te verwijderen van de bovenste huidlaag. De huid wordt gestimuleerd om collageen aan te maken en zal er weer mooi, fris en gezond uitzien. Bij een peeling zijn drie verschillende sterktes, light peeling, medium peeling en intens peeling. Welke intensiteit u precies nodig heeft is afhankelijk van uw huid. De huidtherapeute zal van te voren bepalen welke sterkte peeling uw huid nodig heeft. Van Lennep Kliniek werkt met veilige peelings, en maakt gebruik van de merken Environ en ZO Skin Health.  

https://www.vanlennepkliniek.nl/

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Waarom een MTO belangrijk is voor jou bedrijf kun je heel makkelijk zelf beantwoorden. Erachter komen wat jouw medewerkers van jou vinden is niet zomaar iets. Het kan een hele verandering zijn voor jou als eigenaar ervan een bedrijf. Er is altijd wel iets dat beter kan binnen de organisatie en dit maakt niet uit hoe dit wordt gedaan. We kunnen een onderzoek zeer eenvoudig voor jou afstemmen dit kan doormiddel van het werken met een onderzoek dat specifiek is opgemaakt uit vragen die jou inzicht geven over bepaalde zaken. Dit kan bijvoorbeeld zijn over de manier van leiding geven. Of het kan gaan over de manier waarop er wordt gesproken tussen collega’s. Dit zij dus zeker zeer interessante onderwerpen waar jij veel wijzer van wordt. Het probleem zit hem echter vaak in de tijd die een eigenaar van een bedrijf heeft. Er moeten zoveel dingen worden gedaan en er moet zoveel werk worden verricht. Dit kan dus bijvoorbeeld beteken dat jij nu niet over de tijd en ruimte beschikt om een MTO te starten maar dit hoeft ook niet perse. Je ka deze MTO ook prima zelf in elkaar zetten al hoewel jou dit veel tijd en moeite gaat kosten. Er is ook nog een andere manier om toch te werk te gaan met een MTO. Dit kan als jij het onderzoek laat uitvoeren door een bedrijf die niets te maken heeft met jouw interne zaken. Er zijn veel bedrijven die in dit soort zaken specialiseren. Een van deze bedrijven is Carrièrepoort. Dit bedrijf is gelegen in Rotterdam en heeft heel veel ervaring met het verwerken van onderzoeken die de tevredenheid meten van de personen die voor jouw bedrijf werken. Om in contact te komen kun je dit bedrijf bellen of je kan ook mailen. Wil je gewoon meer informatie, kijk dan even op de site.

http://carrierepoort.nl

Botox behandelingen

Denkt u al langere tijd na over rimpels verwijderen met botox? En bent u er al over aan het nadenken welke behandelmethode u dan kiest? Kiest u bijvoorbeeld voor rimpels verwijderen met fillers? Voor veel mensen zijn dit vragen die dagelijks door het hoofd spelen. Nu is dan de keuze voor een kliniek erg van belang. Je wilt natuurlijk altijd de beste en goedkoopste kliniek en dan ben je gegarandeerd bij de klinieken van Faceland aan het goede adres. Een grappig weetje is dat een botox behandeling ook kan helpen om migraine tegen te gaan. Het moet dan echter wel gaan om een persoon die vaak hevige hoofdpijn heeft. In de praktijk gaat het dan om mensen die tien keer of vaker hoofdpijn hebben per maand. Deze vorm van hoofdpijn wordt ook wel migraine genoemd. Migraine is meer dan alleen een stevige hoofdpijn bijna iedereen met migraine wordt ook erg misselijk en je lichaam komt vaak erg leeg te voelen. Daarnaast kunnen mensen gedurende een migraineaanval zich niet goed meer concentreren. Het is dan ook vaak onmogelijk om werkzaamheden nog optimaal uit te voeren. Het heeft echt negatieve gevolgen heeft voor je productiviteit. Het blijkt dat ruim drie miljoen Nederlanders last hebben van migraine. Risicogroepen zijn voornamelijk mannen en vrouwen tussen de 24 en 55 jaar. Het is ook door middel van onderzoek gebleken dat vrouwen over het algemeen vaker hoofdpijn hebben dan mannen. Wat hiervan de exacte oorzaak is moet nog achterhaald worden.

Het grappige is dat de positieve werking van botox op migraine geheel per toeval is ontdekt.  Het bleek als bijeffect op te treden voor iemand die last had van migraine. Dit is eigenlijk de basis geweest van alles, bedrijven hebben er toen verder onderzoek naar gedaan, en dat heeft tot het bovenstaande resultaat gezorgd. Voor mensen met migraine er bestaat een effectieve behandelmethode!

http://faceland.nl