Uw bedrijvengids
Image default
Beauty en verzorging

Wanneer moet ik welke moisturizer gebruiken?

Hyaluronzuur werkt als de natuurlijke vochtvasthoudende factor van het lichaam en trekt water naar de oppervlakte van de huid. Humectanten bevorderen het vasthouden van vocht door het binnenhalen van vocht uit de atmosfeer door een combinatie van kleine absorberende poriën en hun hoge watergehalte. De toevoeging van glycolzuur en melkzuur, afkomstig van plantaardige bronnen, voedt vervolgens de huid met diepgaande huid-beneficiërende anti-oxidanten.COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Ferment Filtrate EX (HA:30) is een ideale vochtinbrengende nachtcrème voor alle huidtypes, door het eenvoudigweg op te nemen in uw bestaande routine.

Als u op zoek bent naar een eenvoudige hydratatie, is de COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence een geweldig startpunt. Het egaliseert de teint van de huid en biedt intense hydratatie voor vette en problematische huidtypes. Als u op zoek bent naar behandelingsvoordelen, is de Advanced Snail 96 Mucin Power Essence een uitstekende keuze. De formule is rijk aan bevochtigingsmiddelen en helpt je huid gehydrateerd te houden en er van binnenuit gezond uit te zien. Bovendien bevat het meer dan 20% slakkenafscheidingsfiltraat om een beschermende laag van slijmachtige proteïnen te helpen opbouwen om vrije radicalen te bestrijden.

Er zijn evenveel soorten vochtinbrengende korean skincare producten als er mensen zijn die ze moeten gebruiken. Een van de meest essentiële – en vaak ook meest verkeerd begrepen – zijn vochtinbrengende emolliënten. Dit type product herstelt kleine scheurtjes in de huidbarrière, waardoor vocht wordt vastgehouden en irriterende stoffen worden buitengehouden. Deze barrières kunnen worden aangetast als u zich te vaak wast of doucht of als u bepaalde huidaandoeningen hebt. Hoewel ze voor de meeste mensen geschikt zijn, kan het gebruik van emolliënten op zich te zwaar zijn voor mensen met een van nature vette huid. Mensen met een vettere huid kunnen de voorkeur geven aan lichtere producten die de huid toch afsluiten, zoals producten met occlusieve bestanddelen als ingrediënten (minerale olie en petrolatum behoren tot de meest populaire).

De laatste decennia zijn natuurlijke vochtinbrengers een van de meest besproken onderwerpen in de huidverzorging. Er komt zoveel kijken bij een goede hydratatie – je huidtype leren kennen en weten wat voor vochtinbrengend middel je moet gebruiken, hoeveel je moet aanbrengen, wanneer je het aanbrengt… Dat is waar dit artikel om de hoek komt kijken. Hier zullen we ons richten op de derde soort vochtinbrengende crème – occlusieven!