Wat zijn zelfklevende etiketten?

Een etiket is een label dat ergens opgeplakt kan worden. Een zelfklevend etiket is een label dat uit zichzelf plakkend is en daardoor op een object geplakt kan worden. Deze plakkende label bestaat uit een release liner. Dit is simpelweg het papier of kunststof waar de plaklaag tegenaan zit.

Afhankelijk van het soort etiket zijn er verschillende release liners beschikt voor elk doeleinde. Een belangrijk kenmerk van deze liner is dat er een coating op het papier of de kunststof aangebracht moet zijn. Deze release coating zorgt ervoor dat het etiket makkelijk van de ondergrond te verwijderen is. Het zou namelijk een beetje jammer zijn als je labels ontvangt die muurvast aan het stickervel blijven zitten.       

Waarvoor gebruik je zelfklevende etiketten?

Labels die uit zichzelf plakken zijn handig wanneer het etiket aan een object bevestigt moet worden. Denk aan een prijskaartje bij een product of op een schap. Het zou enorm onhandig zijn als deze etiketten allemaal los naast op op de producten lagen. Labels als deze zorgen ervoor dat er orde ontstaat en dat er geen onduidelijkheid kan zijn over de prijs of barcode van een bepaald product.

Je wil klanten namelijk niet laten schrikken door een verplaatst prijskaartje van honderd euro bij een simpel kamerplantje te plaatsen. Waar zelfklevende etiketten erg behulpzaam kunnen zijn voor bedrijven en ondernemingen, gebruiken ook veel zelfstandigen het. Labels zijn overal, denk maar aan de to-do stickertjes die je dagelijks in je agenda plakt. Ook dit is een vorm van een zelfklevend etiket.       

Waar koop je zelfklevende etiketten?

Voor labels zoals stickers in je agenda kan je als klant vaak bij meerdere winkels of webshops terecht. Bedrijven die op zoek zijn naar zelfklevende etiketten moeten vaak contact opnemen met een groothandel.

Hier kunnen grote aantallen zelfklevende labels in een keer worden besteld. Daarnaast zijn ook veel bedrijven in het bezit van hun eigen labelprinter. Wel zo makkelijk als de prijzen met de week verschillende zijn.

https://www.optimumgroup.nl/etiketten/zelfklevende-etiketten

Shutters in Utrecht

Voor mijn nieuwe shutters in Utrecht ben ik naar Shutter Stunter gegaan. Hier kun je terecht voor nieuwe shutters, waar je ook woont. Ook als je in Amsterdam, Den Haag of Groningen woont! Je krijgt hier de beste service en ze hebben een zeer uitgebreid aanbod aan shutters. Je vindt hier altijd wel iets wat bij jouw interieur past.

Shutters bij het interieur

Ik ben dus echt heel kieskeurig als het gaat om mijn interieur. Ik ben Instagram influencer met foto’s van mijn interieur. De shutters moesten dus echt perfect passen, anders zou ik mijn hele imago kwijt zijn. Gelukkig ben ik naar Shutter Stunter gegaan want ik heb hier echt de beste service mogelijk gekregen.

Complete service

De shutters zijn dus eerst helemaal ingemeten zodat alles perfect zou passen. Daarnaast krijg je ook nog eens 3 jaar garantie op de shutters. Zo ben je er dus absoluut van verzekerd dat alles goed is en goed blijft gaan. Dit is iets wat voor mij heel belangrijk is, helemaal aangezien elke vierkante centimeter van mijn woonkamer op Instagram komt. Ik zou het jullie allemaal enorm aanraden om shutters te kopen bij Shutter Stunter! Ik wil in ieder geval nooit meer wat anders.

http://shutterstunter.nl

Cursus Engels in Den Haag volgen

Een cursus Engels in Den Haag volgen kan bij Heart of Language. Een leerschool die jou op persoonlijke wijze en individueel lessen Engels geeft, afgestemd op jouw taalbehoefte en -niveau. Wil jij voor je werk beter Engels leren spreken? Of wil je een cursus Engels in Den Haag volgen om tijdens het reizen beter te kunnen communiceren met mensen? Wat je reden ook is, je bent van harte welkom bij Heart of Language voor een cursus Engels in Den Haag.

Unieke leermethode

De cursussen van Heart of Language staan bekend om hun unieke leermethode, namelijk leren in diepe ontspanning of onder hypnose. Middels een koptelefoon ga je met gesloten ogen (indien gewenst) beter Engels leren spreken. Deze methode maakt het mogelijk om zeer snel en gemakkelijk je woordenschat, grammatica, complete zinnen én uitspraak goed te leren. Hierdoor wordt deze cursus Engels in Den Haag als heel erg leuk én motiverend beschouwd!

Hoe ziet de cursus Engels eruit?

De cursus Engels is in Den Haag en wordt individueel verzorgd door een docent Engels. Je hoort via de koptelefoon die je draagt de stem van de docent(e). Daarnaast hoor je op de achtergrond specifieke muziek die ervoor zorgt dat je in een diepe focus en status van ontspanning geraakt. In deze staat luister je naar de tekst (in het Engels), die ook weer slaat op een herkenbare dagelijkse situatie. Jouw hersenen verbinden zo zeer snel bepaalde elementen en de Engelse woorden blijven direct hangen.

“Leer een andere taal in diepe ontspanning of onder hypnose. Een nieuwe taal leren was nog nooit zo makkelijk!”

Bovendien worden alle één op één lessen opgenomen, zodat jij de geluidsfragmenten ook thuis terug kunt luisteren. Dit werkt velen malen effectiever dan leren via zelfgemaakte of andersmans aantekeningen of een boek.

Boek een gratis consult en profiteer van 25% cursuskorting

Een consult om even te proeven van de lesmethode bij Heart of Language is altijd gratis. Wil je hierna starten met een cursus Engels in Den Haag, dan krijg je nu tijdelijk 25% korting op het gehele cursuspakket dat je afneemt. Ga voor een gratis consult naar de website en neem contact op me Heart of Language.

http://heartoflanguage.nl/

Strafrecht advocaten in Amsterdam gezocht?

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor omdat u juridische ondersteuning nodig heeft in verband met een conflict waarin u verzeild bent geraakt? Gaat het om een conflict dat het strafrecht of fiscaal recht betreft? Woont u in Amsterdam of omstreken? Dan bent u bij De Haas Advocaten aan het juiste adres. De advocaten van ons advocatenkantoor zijn gespecialiseerd in het commune, financieel en fiscale strafrecht. In deze rechtsgebieden zorgen wij voor hoogwaardige juridische bijstand voor onze cliënten.

Met vele jaren ervaring kunnen onze strafrecht advocaten in Amsterdam daarom voor de best mogelijke juridische bijstand zorgen. Als u ons daarvoor benadert bent u van een topkwaliteit service verzekerd. Daarbij is het doel strafvervolging te voorkomen, of in ieder geval de beste en meest realistische oplossing voor uw situatie te vinden.

Advocaten met een doelgerichte aanpak

Om een resultaat te bereiken waar u tevreden mee bent zetten onze strafrecht advocaten zich altijd maximaal in, waarbij een doelgerichte aanpak gehanteerd wordt. Het uitgangspunt is om te zorgen dat u niet strafrechtelijk vervolgd wordt. Dat is dan ook de uitkomst die het meeste impact op u zou hebben. Daarom gaan wij logischerwijs voor een andere oplossing. Daarbij hanteren we een juridische strategie, die we altijd met u zullen overleggen. Wij zijn namelijk van mening dat transparant werken belangrijk is als advocaat.

Advies over het voorkomen van probleemsituaties

Als strafrecht advocaten adviseren wij ook partijen voordat zij al in conflicten terecht zijn gekomen. Door onze cliënten te adviseren kunnen wij juist voorkomen dat ze met justitie in aanraking komen. Als kleinschalig advocatenkantoor kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke benadering en korte lijnen.

Neem nu contact met ons op

Zou u graag meer informatie over onze dienstverlening ontvangen, of uw zaak met ons bespreken? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch via 010-764 08 04, door een mail te sturen of via het online contactformulier op de website.

https://www.dehaasadvocaten.nl/

Industriële filters van FILTEX & BIO-UV

Zou u graag uw waterafvoer of andere afvalconstructie waarbij veel water verloren gaat of verontreinigd verbeteren? Dat is mogelijk met de industriële filters van BIO-UV en FILTREX. In Nederland is Zebraport de grote aanbieder van diverse industriële oplossingen voor het aanpakken van o.a. verontreinigd water.

Heeft u ook te maken met veel (verontreinigd) water en zou u graag willen bijdragen aan het hergebruiken van al dat water? Zebraport kan u ongetwijfeld helpen met diverse producten en diensten. Ontdek waarmee.

Vloeistoffilters voor verhogen waterkwaliteit

Heeft u vloeistoffilters nodig voor het hoog houden van de vloeistofkwaliteit? Of het nu om water of andere vloeistoffen gaat, voor vloeistoffilters van het merk FILTREX bent u bij Zebraport aan het juiste adres. Zij bieden bedrijven industriële filters en vloeistoffilters op grote schaal. Daarnaast assisteren ze graag bij de bemiddeling en wordt er graag een stapje extra gezet, zodat u krijgt wat u wilt.

“Zebraport brengt vraag en aanbod bij elkaar en ontzorgt u als klant.”

Waarom investeren in goede vloeistoffilters

Afhankelijk van uw branche heeft u ander soort industriële filters nodig. Het is echter altijd belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, zoals de (vloeistof)filters van het merk FILTREX. Wanneer er gebruikgemaakt wordt van een filter voor brandstof, doet dat de verbranding zeer goed. Deze is beter, maar ook zuiniger in gebruik. Daarnaast vindt er minder slijtage plaats en daardoor is onderhoud ook minder vaak nodig. Bovendien hoeft u niet meer na te denken over verontreiniging dankzij het juiste filter. Kortom, vele voordelen en de investering helemaal waard!

Zebraport voor filters en UV-C apparatuur

Bent u op zoek naar een leverancier van industriële filters of UV-C apparatuur? Dan heeft u aan Zebraport de juiste partner gevonden. Als intermediair voor industrie toepassingen, kunnen zij u als geen ander helpen aan de juiste apparatuur. U kunt zich geheel vrijblijvend laten adviseren en meer informatie vragen over diverse industriële filters en vloeistoffilters. Verontreinigd water kan voorkomen worden voor een milieuvriendelijkere aanpak, doet u mee?

http://www.zebraport.com/

Peuterspeelzaal Het Kevertje in Utrecht

Heb jij een peuter, maar heb je daar wegens je werk soms opvang voor nodig? Zoek je daarom een peuterspeelzaal bij jou in de buurt? Ben je woonachtig in regio Utrecht? Dan ben je bij Het Kevertje, een peuterspeelzaal in Utrecht, aan het juiste adres. Het is voor jou als ouder wel zo prettig als je opvang kan regelen die zowel fijn als vertrouwd aanvoelt. Een peuterspeelzaal waar je peuter zich thuis voelt, verder kan ontwikkelen en ook gewoon plezier kan maken. Het Kevertje is daarom dé peuterspeelzaal voor jou.

Kleinschalige peuterspeelzaal in Utrecht

 • Vertrouwde opvang
 • Sterke beveiliging, inclusief camera’s en toegang via vingerscan
 • Kleinschalige opvang en persoonlijke benadering
 • Kosten zijn inclusief voeding en luiers
 • Vaste medewerkers, met pedagogische opleidingen
 • Jarenlange ervaring
 • Afstemming van de dagindeling op jouw wensen

Samen spelen met peuters van dezelfde leeftijd

Om leeftijdsgenootjes bij elkaar te kunnen plaatsen worden alle kinderen bij onze kinderdagverblijf in Utrecht onderverdeeld in twee horizontale groepen. De eerste groep is voor de leeftijd van 10 weken tot 2 jaar oud en noemen we de babygroep. De andere groep heet de peutergroep en is voor peuters van 2 jaar oud tot 4 jaar oud. Met deze groepen kunnen leeftijdsgenootjes met elkaar spelen en kunnen we dagactiviteiten beter afstemmen.

Goed bereikbaar in Utrecht

Onze peuterspeelzaal is centraal gelegen in Utrecht en dus voor iedereen in de omgeving goed bereikbaar. Of u nu in Utrecht-west of -oost woont, Tolsteeg, Hoograven, Lunetten, de Rivierenwijk, Dichterswijk of Hooch Boulandt, onze peuterspeelzaal is toegankelijk voor iedereen.

Kom gerust eens kennismaken

Ben je benieuwd of onze peuterspeelzaal iets voor jouw peuter is? Kom dan gerust eens kijken om te zien of alles je bevalt. We maken graag kennis met je. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar 030 233 282 3 of maak gebruik van het online contactformulier op onze website.

https://www.hetkevertje.nl/

Huis verkopen in Zwolle

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Zwolle? Dan is Admono Makelaars echt wat je zoekt! Ze gaan niet alleen professioneel te werk, maar ze zijn ook nog eens heel persoonlijk. En dat terwijl wel echt een gekke samenleving leven, als het gaat om huis kopen of verkopen. Je voelt je bijna een nummertje als je een huis wilt gaan kopen of verkopen. Zo snel gaat het allemaal tegenwoordig. Super fijn natuurlijk als je een huis wilt gaan verkopen, maar je verkoopt ook een deel van je herinneringen. Je wilt er toch wel een goed gevoel bij hebben. Dat is in elk geval mijn ervaring. Daarom vind ik de persoonlijke aanpak van Admono Makelaars zo prettig.

Verwachtingen

Een huis verkopen in Zwolle is over het algemeen geen probleem. Zwolle is een gewilde stad en je bent over het algemeen zo je huis kwijt. Maar waar moet je beginnen? Admono Makelaars helpt je hier persoonlijk bij. Ze denken ook echt mee hoe ze het beste jouw huis kunnen verkopen. Door op hun website te kijken, creëerde ik een bepaalde verwachting. Heel gevaarlijk natuurlijk. Maar aan alle verwachten hebben ze voldaan. Waarom ik te spreken ben over Admono makelaars is vanwege de volgende punten:

 • Persoonlijke aanpak
 • Korte contact lijnen 
 • Betrokken en oprecht geïnteresseerd
 • Kennen Zwolle en omgeving goed

Waardebepaling

Je kan een vrijblijvende afspraak maken. Deze afspraak vindt gewoon bij je thuis plaats. Dan wordt er gelijk een gratis waardebepaling van je huis uit gevoerd. Omdat ze Zwolle zo goed kennen, weten ze precies wat er in de omgeving speelt. Hier spelen ze dan ook op in, in de plannen. Waardoor het verkopen van je huis een persoonlijke tint krijgt. Dit is vond ik zelf heel erg fijn. Ik ben er echt van overtuigd dat hierdoor mijn huis zo snel is verkocht.

Ringkerntrafo voor omzetten van de wisselspanning

Wilt u de wisselspanning omzetten naar een wisselspanning met een andere waarde? Dit kunt u doen met behulp van een ringkerntrafo, voluit ringkerntransformatoren genoemd. Dit is een speciale uitvoering van een kerntransformator. Het heet een ringkerntransformator omdat de kern de vorm van een ring heeft. Interessant weetje, toch? Op deze ringvorm zijn een aantal wikkelingen van koperdraad aangebracht. Deze windingen zijn zo goed mogelijk verdeeld over de omtrek van de ijzeren kern.

Hogere stroomdichtheid realiseren

Doordat de windingen goed verdeeld worden over de ijzeren kern van de ringkerntrafo, is het mogelijk om een gunstigere warmte uitstraling te bereiken. Daardoor is een hogere stroomdichtheid realiseerbaar. Maar er is meer! Doordat de afstand tussen de kern en de wikkelingen echt minimaal is, is een minder aantal windingen per volt nodig. Dat is ideaal, want de trafo verliest daardoor veel minder. Hier is een hoger rendement vanzelfsprekend het gevolg van.

Altijd een passende oplossing

Een ringkerntrafo kunt u bestellen bij Opijnen Transformer Solutions. Deze is bij dit bedrijf beschikbaar in verschillende vermogens, waardoor er voor iedere toepassing wel een geschikte variant bij zit. Het assortiment van Opijnen is zeer divers! Zo treft u in het aanbod een ringkentrafo aan met een vermogen van 230v, 12v, 24v of een ander voltage. De medewerkers van dit bedrijf leveren namelijk maatwerk, dus alles is mogelijk. Het is helemaal aan u en aan de situatie welke variant het best past.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die een ringkerntransformator biedt? Neem dan eens een kijkje op de website van Opijnen Transformer Solutions of neem contact op voor meer informatie. Trouwens: wist u dat u bij dit bedrijf ook terecht kunt voor de aanschaf van een scheidingstransformatoren of een drie fasen transformator? Neem dus zeker eens een kijkje op de website om over deze producten te lezen.

https://www.opijnen.com/

Je huis in Vlaardingen verkopen

Ga je binnenkort verhuizen en wil je daarom je huis in de verkoop doen? Woon je in Vlaardingen of omstreken? Dan kan Heintz Makelaars je helpen je huis te verkopen! Wij zijn namelijk een makelaarskantoor dat in Vlaardingen gevestigd is. Met vele jaren ervaring kunnen we je daarom goed helpen je huis in Vlaardingen te verkopen. Wil je onze hulp daarvoor inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op om je wensen te bespreken.

Hoe gaan we jouw huis in Vlaardingen verkopen?

Een huis verkopen doe je niet eventjes. Er komt van alles bij kijken. Het is daarom wel zo prettig als je daarbij wordt begeleid door een makelaar met vele jaren ervaring. De makelaars van Heintz Makelaars hebben die ervaring in huis. Daarom kunnen ze je optimale ondersteuning bieden bij de verkoop van je woning. Wij gaan altijd voor het maximale en leveren nooit half werk. We vinden het immers belangrijk dat onze service voldoet aan jouw verwachtingen en eisen.

Als we je helpen je huis te verkopen, doen we dat op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een goede verkoopstrategie, het voeren van onderhandelingen en opstellen van correcte verkoopovereenkomsten. We zorgen dat we altijd transparant zijn over onze werkzaamheden en je weet wat je aan ons hebt. Professioneel te werk gaan en daar helder over zijn, dat is waar Heintz Makelaars voor staat.

Waarom kiezen voor Heintz Makelaars?

Als jij Heintz Makelaars inschakelt voor de verkoop van je huis krijg je een gratis waardebepaling. Daar beginnen wij onze service altijd mee. Daarnaast ben je bij ons kantoor verzekerd van betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Wij zijn een klein kantoor en kunnen daardoor korte lijnen hanteren. Dat zorgt ervoor dat we je optimaal kunnen bijstaan. Daarnaast bieden we ook taxaties aan.

Wil je meer weten?

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via 010-460 12 11 of door middel van het contactformulier op onze website.

https://www.heintz.nl/

Riool ontstoppen in Bergen op Zoom

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met het ontstoppen van een riool? Bent u woonachtig in Bergen op Zoom of een plaats in de regio daarvan? Wilt u snel een oplossing voor uw verstopte riool? Hou dan maar op met zoeken, want bij RBZ Rioolbeheer bent u aan het juiste adres! Wij zijn een in Bergen op Zoom werkzaam bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met het ontstoppen van rioleringen. Wij kunnen op korte termijn bij u op locatie zijn om u van uw probleem te verhelpen, en dat iedere dag van de week. Waar wacht u nog op? Maak snel een afspraak!

RBZ Rioolbeheer is de specialist in riool ontstoppen

 • Gespecialiseerd riool ontstoppen
 • Actief in Bergen op Zoom en omgeving
 • Iedere dag van de week (24/7) beschikbaar
 • Snel ter plekke

Specialist met jarenlange ervaring

De specialisten van RBZ Rioolbeheer helpen al vee jaren lang mensen met hun rioolproblemen. Wij vinden het milieu belangrijk en gaan daarom te werk met respect voor het milieu. Dat betekent geen gebruik van met chemische substanties overladen middelen, maar andere technieken gebruiken. Denk daarbij aan doorveren, doorspuiten en een apparaat met een roterende spuitkop.

Werkzaam in Bergen op Zoom en omstreken

Naast Bergen op Zoom is RBZ Rioolbeheer ook in andere steden werkzaam. Wij hebben ook mensen met het ontstoppen van hun riool geholpen in Breda, Roosendaal, Rotterdam en Tilburg. Waar u ook woont, zo lang u problemen met uw riool heeft zijn wij daar om u te helpen!

Neem vandaag nog contact op

Bent u op zoek naar een specialist in het ontstoppen van riolering en wilt u daarom RBZ Rioolbeheer inschakelen? Bel dan vrijblijvend naar 085 760 0060 om een afspraak te maken, of vul het online contactformulier dat u op onze website aantreft in. Wij vernemen graag van u!

https://www.rbzrioolbeheer.nl/