Verschillende tools voor betere SEO teksten

seo webteksten schrijven gaat niet vanzelf. Je moet met veel verschillende dingen rekening houden, zodat jij een hogere positie in de zoekmachines krijgt. Daarnaast is het ook altijd van belang dat jij voor jouw doelgroep blijft schrijven, zodat jouw lezer niet snel afhaakt. Wanneer je zelf niet goed bent in SEO, dan zijn er een aantal handige tools voor te vinden die jou hierbij kunnen helpen.

Ubersuggest voor de juiste zoekwoorden in jouw SEO teksten

Allereerst zijn er tools die ervoor zorgen dat jij de juiste zoekwoorden in jouw SEO teksten hebt staan. Een daarvan is Ubersuggest. Wanneer jij al een lijst met zoektermen hebt opgesteld, dan kun je hier ook extra suggesties bij gebruiken. Uiteraard kun je deze zelf al opstellen, maar veel handiger is om Ubersuggest te gebruiken. Deze tool geeft jou namelijk allemaal suggesties waar je waarschijnlijk nog helemaal niet aan gedacht had.

Combineren van zoekwoorden voor meer bereik

Ook Zoekwoordmixer van SDIM.nl is een van de tools die handig is in gebruik. Je kunt met deze tool zoekwoorden combineren voor een beter bereik. Natuurlijk kun je deze lijst ook zelf opstellen. Maar om er zeker van te zijn dat je de goede hebt, is het misschien handig om deze tool erbij te pakken wanneer je SEO teksten gaat schrijven. Je bespaart hier immers veel tijd mee.

Inspiratie kan helpen bij jouw zoekwoorden

Mocht je alle zoekwoorden willen bepalen, dan is de Zoekwoordplanner van Google Adwords een goede oplossing. Je krijgt met deze tool inspiratie voor zoekwoorden voor jouw SEO teksten en daarnaast ook meer inzicht in de bijbehorende zoekvolumes. Probeer echter eerst een van de andere tools, want Google biedt niet meer helemaal toegang tot dit onderdeel door het veranderende algoritme. Wanneer je echter alleen inspiratie nodig hebt, dan kun je deze tool nog eenvoudig gebruiken.

Ga de strijd aan met de concurrentie

BIj het schrijven van webteksten laten schrijven is het ook van belang dat je kijkt naar jouw concurrentie. Zij kunnen immers dezelfde zoekwoorden gebruiken, waardoor jouw website lager in positie komt. Door middel van SeoQuake kun jij zien wat jij en de concurrentie met jouw zoekwoorden doen op onder andere social media, domein gegevens en andere zaken. Zo zie jij precies hoe jij scoort ten opzichte van jouw concurrenten en kun je jouw teksten eventueel nog aanpassen om een betere ranking te krijgen.

Meer bezoekers voor meer omzet

Naast deze tools zijn er nog veel meer waar je gebruik van kunt maken wanneer je aan de slag gaat met jouw SEO teksten. Zo kom je niet alleen op meer ideeën voor zoekwoorden en synoniemen, maar kun je jezelf ook direct onderscheiden van de concurrentie. Zo ben jij ervan verzekerd dat je te allen tijde een hogere positie hebt in de zoekmachines dan jouw concurrent en kun je beginnen met een grotere omzet draaien. Jouw website krijgt namelijk meer bezoekers, wat ook de call-to-action op jouw website ten goede kan komen bij goede en inspirerende teksten.

https://www.textmakelaar.nl/

U kunt geld lenen aan de hand van een persoonlijke lening

Wanneer u geld nodig heeft, maar u heeft het even niet op uw bankrekening staan, dan kunt u altijd een persoonlijke lening afsluiten. Met een persoonlijke lening kunt u al op heel korte termijn over voldoende geld beschikken en dit is voor veel mensen dan ook een belangrijke reden om een persoonlijke lening af te sluiten.

Tip: doe goed onderzoek

Als u een persoonlijke lening wilt dan is het verstandig om goed onderzoek te doen. Er zijn namelijk veel mogelijkheden om een dergelijke lening af te sluiten en data betekent dat hoe beter u kijkt waar u de beste deal kunt sluiten, hoe meer u kunt lenen tegen lage rentes. Een tiende procent minder rente kan u zo in de loop der jaren soms duizenden euro’s opleveren.   

Een persoonlijke lening is altijd de moeite waard

Wanneer u een persoonlijke lening afsluit, dan kunt u er zeker van zijn dat dit snel geregeld kan worden. Het is namelijk zo dat de persoonlijke lening geheel op maat wordt gemaakt. Zo kunt u het bedrag lenen dat u nodig heeft en mocht u minder nodig hebben, dan kunt u het bedrag natuurlijk altijd verlagen. U hoeft namelijk met een persoonlijke lening niet altijd het maximale bedrag te lenen. U kunt gewoon lenen wat u nodig heeft. Dat maakt deze vorm van lenen heel erg aantrekkelijk.  

Wanneer heeft u uw geld nodig?

Als u een persoonlijke lening wilt afsluiten, kunt u dat bij diverse instanties doen. Het is daarom goed om te kijken waar u een goede deal kunt sluiten. Wij raden u aan om even op het internet op zoek te gaan naar recensies over de persoonlijke lening. Zo weet u namelijk snel waar u aan toe bent en waar u van de beste voorwaarden kunt profiteren. Veel mensen gingen u reeds voor en zij hebben hiermee een oplossing weten te vinden voor hun financieringstekort. Kijk daarom welke mogelijkheden er voor u zijn.

https://www.directa.nl/persoonlijke-lening

Zo versier je het best je kerstboom

Het versieren van een kerstboom is het leukste wat er is. Vooral als je het kunt delen met je familie of vrienden. Vaak wordt er elk jaar een ander thema gewijd aan de kerstboom. Dit kan bestaan uit enkel gouden versiering of juist zilveren. Er zijn ook mensen die minder waarde hechten aan hun kerstboom. Dit artikel is voor de echte kerstboom liefhebbers. Ik ga het namelijk hebben over het decoreren van kerstbomen waar we elk jaar weer naar uitkijken.

Allereerst is het belangrijk te weten of je een kunstkerstboom wil of een echte kerstboom. Tegenwoordig zijn er veel verschillende kunstkerstbomen. Je kunt een kunstkerstboom met verlichting kopen of een besneeuwde kunstkerstboom. Dit geeft gelijk al erg veel sfeer aan je kerstboom. Zodra je hebt besloten wat voor soort kerstboom het wordt kun je gaan beginnen met versieren.

Het versieren van je kerstboom kun je het beste doen in verschillende stappen. De volgorde van het versieren van je kerstboom is erg belangrijk. Het is het handigst om boven te beginnen. Op deze manier werk je jezelf niet tegen.  Ook is het erg belangrijk dat je grote ornamenten onderin de kerstboom hangt en kleine ornamenten boven in de kerstboom. Zo krijgt de boom een mooie en evenwichtige uitstraling en dat is wat we willen. Daarnaast is het, het mooist wanneer je de kleuren van je kerstboom aansluiten op de kleuren die jouw woning hebben. Zo creëer je rust en sfeer in je stulpje. Om je kerstboom versiering volledig af te maken is het belangrijk om ook de onderkant mee te versieren. Dit wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl het je versiering juist helemaal afmaakt.

Begin op tijd met het versieren van je kerstboom, zodat je dit in alle rust kunt doen. Doe het samen met je vrienden of familie en maak er een echt uitje van.

 

https://www.xmasdeco.nl/

Hardware laten reinigen

Als uw werkplek vervuild is, werkt u een stuk minder fijn. De Hardware Hygiënist kan u helpen uw werkplek weer helemaal schoon te krijgen. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van toetsenborden, pc’s en laptops. Het kan zijn dat u verhuisd bent, verbouwd of gerenoveerd hebt en dat uw hardware daardoor vies is geworden. Ook in dagelijks gebruik wordt hardware vies en kunt u ervoor kiezen om uw hardware eenmalig door ons schoon te laten maken. U zit hierbij niet aan een contract vast.

Waarom professioneel laten reinigen?

Het professioneel laten reinigen van uw hardware is absoluut geen overbodige luxe. Reguliere schoonmakers hebben niet de expertise om hardware te reinigen. Bij ICT-apparatuur is het toch nodig dat het eens in de zoveel tijd grondig schoongemaakt wordt, ook omdat er bacteriën in kunnen zitten. Daarnaast zorgt een vuile werkplek op kantoor voor veel ergernissen. Op kantoor wordt er vaak acht uur per dag met een toetsenbord, muis en andere hardware gewerkt dus het is logisch dat het fijner is als dit er ook schoon uit ziet.

Over De Hardware Hygiënist

De Hardware Hygiënist is specialist in het reinigen van computers en andere hardware op professionele wijze. Wij zijn ervan overtuigd dat de tevredenheid onder werknemers toeneemt als de werkplek schoon is. Bij ons werken enkel professionals die veel ervaring hebben met het reinigen van hardware. Ze hebben oog voor detail, beschikken over vakmanschap en zijn betrokken bij uw organisatie.

Wilt u meer informatie?

Wilt u voorafgaand aan het laten reinigen van uw hardware meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met ons door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk antwoorden. Op onze website kunt u een prijsopgave laten uitrekenen als u toetsenborden en muizen wilt laten reinigen. Voor de reiniging van andere hardware kunt u een e-mail sturen voor een prijsopgave.

https://dehardwarehygienist.nl

Een hygiënische werkplaats

Werkt u binnen uw bedrijf veel met computers en andere hardware? Wisselen uw werknemers regelmatig van werkplek? Dan is het verstandig om deze hardware periodiek goed te laten reinigen. Dit komt de hygiëne op de werkplaats aanzienlijk ten goede. Wanneer het aankomt op de gezondheid van uw medewerkers is dit erg belangrijk. Daarnaast wordt dit ook als prettiger werken ervaren, wat de tevredenheid onder werknemers doet stijgen en hen productiever maakt. Wilt u om deze redenen de schoonmaak van uw hardware uitbesteden aan een echte specialist? Dan staat THP voor u klaar. Wij reinigen hardware, serverruimtes en verzorgen kabelmanagement voor bedrijven. Zo helpen we medewerkers gezond en productief te houden.

Minder ziekteverzuim en kostenbesparing

Een schone werkplek brengt meer voordelen met zich mee dan enkel hygiëne. Het draagt namelijk ook zijn steentje bij aan het terugdringen van ziekteverzuim. Onderzoek heeft aangetoond dat een schonere werkplaats het ziekteverzuim met wel 10% kan verlagen, iets dat aanzienlijk bijdraagt aan het besparen van kosten. Bij veelvuldig gebruik voor meerdere personen komt de hardware veel in aanraking met bacteriën. Eens in de zoveel tijd de hardware laten schoonmaken houdt op deze manier uw medewerkers gezond. Naast dit voordeel zorgt periodieke reining er ook voor dat de hardware langer mee gaat. Het resulteert in minder storingen.

THP – gespecialiseerd schoonmaakbedrijf

THP is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat sinds 1996 hardware reinigt voor bedrijven. Met de jaren is het gebruik van computers steeds prominenter geworden. De vraag om het schoonmaken daarvan is dan ook met de tijd flink gestegen. Wij zijn ons daarom gaan specialiseren in het reiningen van toetsenborden, muizen, laptops, monitors en CPU-kasten.

 • Werkplekreiniging
 • Kabelmanagement
 • Datacenter cleaning
 • Toetsenbord reiniging
 • ICT-reiniging

Neem contact op!

Meer weten over wat THP voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (085) 773 77 41 en door middel van het contactformulier op onze website.

https://thp.nl/

Krijg de lekkerste koffie!

Zorg voor een aantal zaken als je koffie gaat kopen. Elk merk en soort koffie is namelijk uniek aan zijn of haar productie. Bij zo’n productieproces zijn er verschillende vormen van koffie. Zo zijn er een aantal factoren om de perfecte samenstelling om zo’n lekkere dolce gusto of zo’n lekker nespresso te krijgen. Verder is het van belang om te kijken welke soort koffie het beste bij jou past. Zo heb je een enorm aantal verschillende variaties van koffie. Allereerst heb je verschillende koffiemerken. Denk hierbij aan Nespresso, Douwe Egberts en ga zo nog maar even door. Al deze merken verschillen van smaak en ook van design en ontwerpen. Verder is er nog het soort koffie dat je neemt. Denk hierbij aan een gewone koffie, een cappuccino, en espresso, een latte machiato, een espresso machiato en zo zijn er nog enorm veel soorten koffie die mensen kunnen uitproberen. Hierdoor heb je al verschillende keuzes in merken maar dus manieren hoe je de koffie kan drinken. Om te kijken welke soort het beste bij jou past moet je dus verschillende soorten koffiemerken uittesten om te kijken welke jij toch het lekkerste van smaak vind. Dit kan je het beste ook doen door online verschillende pakketten aan te schaffen die een soort proefpakket aanbieden. Dit kan je bij winkels kopen maar war nog makkelijker is is dat sommige websites deze pakketten aanbieden. Kleine pakketten maar ook grote pakketten voor als je eindelijk weet welke koffie het beste bij jou past. Voorbeelden van websites die dit aanbieden zijn bijvoorbeeld Koffiecupster.nl of op de officiële websites van de koffiemerken. Het voordeel van Koffiecupster.nl is dat je in 1 keer op 1 website verschillende soorten koffie kan bestellen zodat je precies weet welke je lekker vindt en je ze tegelijk binnenkrijgt om te proberen. Voor meer informatie kan je op de website kijken.

https://www.koffiecupster.nl/

We doen steeds meer

We gaan steeds meer en sneller werken. Vroeger hielden we het vaak binnen een bedrijf tot een duidelijke taak. Maar nu is dat wel anders. Tegenwoordig doen we vaak meerdere taken tegelijk binnen ons werk. we worden steeds intelligenter en beter opgeleid. Daarnaast wordt er ook van ons verwacht dat we steeds meer gaan doen op het werk vanuit onze opdrachtgever. Het scheelt immers personeel en tijd om een werknemer twee of meer taken op zich te laten nemen. Maar is dit wel goed voor de werknemers. In dit artikel zal er meer informatie gegeven worden over de huidige werk druk en omstandigheden.

In de huidige wereld moet iedereen hard werken. Er wordt van iedereen verwacht dat hij of zij goed opgeleid is en over een grote algemene kennis beschikt. Daarnaast Vinden bedrijven het ook steeds belangrijker om hun eigen werknemers te scholen. Ze bieden overal tegenwoordig dus een soort van cursussen aan. Deze cursussen worden vaak betaald en compleet verzorgt vanuit het bedrijf wat een positief punt is voor de werknemers. Want op een opleiding leer je vaak veel dingen, maar elk bedrijf is anders. Kleine dingen zoals contract management of het bezig zijn met uitzendsoftware is vaak een punt waar veel studenten iet van weten. Dat werknemers dan de kans krijgen om dit verzorgt vanuit hun eigen bedrijf alsnog bij te leren is dus een mooi en ambitieus gebaar. De werknemer voelt zich dan meer gewaardeerd en het bedrijf haalt er meer uit. Maar nemen werknemers niet te veel taken op hun ? Vaak doordat werknemers steeds meer taken op zich nemen worden ze slordiger. Er zijn teveel zaken waarmee ze zich moeten bezig houden wat hun scherpte bij elk onderdeel kan doen afnemen.

Hoe jong of oud we ook zijn er valt altijd wat nieuws te leren. en dat bedrijven tegenwoordig de kans bieden om nieuwe skills te leren op het werk is een mooie ontwikkeling.

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home

Waarom een trampoline?

Ik denk dat iedereen er vroeger wel een wou, een trampoline! Het springen waarbij het voelde dat je de wolken aan kon raken. Het voelde altijd zo vrij. En ik denk dat zelfs in deze tijd ieder kind nog wel een trampoline wilt hebben. De een houdt gewoon van het springen erop, de ander kan er gave salto’s op maken en de stunts kan je zo gek niet bedenken of zij doen het. De lach op het gezicht van een springend kind op de trampoline is eigenlijk onbetaalbaar. Maar wat is de beste trampoline?

Vroeger was het makkelijk, hierbij ging u of naar de Intertoys of naar de Bart Smit. Hierbij stonden een paar trampolines voor een bepaalde prijs. Nu is er een stuk groter aanbod als het gaat om trampolines. Door de technologische ontwikkelingen is er online een gigantisch aanbod te vinden. Ook zijn er steeds meer merken van trampolines bij gekomen waardoor de keuze steeds groter wordt. Een voorbeeld van zo’n site is trampolines.nl. Deze site heeft een gigantisch aanbod aan trampolines die u zo gek nog niet kan bedenken. Hierbij zijn er rechthoekige trampolines, maar ook ronde trampolines, trampolines die in de grond gegraven worden, je kan het zo gek niet bedenken of zij hebben het. Hierbij is er ook een enorm verschil in lengte van de trampolines en dus ook prijsklasse. Zo is er een kleine ronde trampoline voor bijvoorbeeld €50,- euro tot aan een professionele trampoline van wel meer dan 4 meter! Natuurlijk zit hier ook een prijskaartje aan want deze trampoline is €1.250.- euro. Maar dan heeft u natuurlijk wel de beste kwaliteit. Neem een kijkje op de site en het enorme aanbod dat zij hebben. Heeft u meer vragen over de trampolines of wilt u graag hulp voor bij het uitzoeken van de trampoline dan kunt u altijd bellen naar de klantenservice.

https://www.trampolines.nl/

Tips voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is niet voor iedereen weggelegd. Sommige van ons hebben veel moeite met in slaap komen. Daarom bij deze een aantal tips..

 

Creëer een avondritueel

Misschien ken je de filmpjes op YouTube wel waar in mensen laten zien wat ze ’s avonds doen voordat ze naar bed gaan. En het klinkt misschien gek om een ritueel te creëren, maar een goede nachtrust begint met een goede voorbereiding. Je kan er voor kiezen om ’s avonds lekker te gaan douchen, daarna de make up van je gezicht te halen en alles lekker in te smeren met lotions en crèmes. Daarna nog even een tijdschrift lezen en dan lekker onder de wol kruipen. Maar misschien kies je er liever voor om tot rust te komen door een kwartiertje of langer te mediteren. Zo kun je alle stress en drukte van de dag van je af zetten. Vaak zijn we nog heel druk in de avond, waardoor het ook druk is in ons hoofd. Maar om in slaap te kunnen vallen, moet er rust in je hoofd zijn. Wat ons leidt naar de volgende tip..

 

Vermijd sociale media

Sociale media bekijken voordat je gaat slapen, is het slechtste wat je kan doen. Je wordt er namelijk juist wakker van in plaats van dat je erna lekker kan slapen.

 

Zorg voor rust in de slaapkamer

Ga voor lichte kleuren in je slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor beige of licht blauwe verf op de muren, maar ook lichte kleuren voor het beddengoed en meubels werkt goed. Zorg ook voor zachte, lichte materialen zoals katoen en satijn. Natuurlijke materialen doen het ook erg goed in de slaapkamer. Denk hierbij aan bijvoorbeeld linnen kussens of rotan accessoires. Om voor nog meer rust te zorgen kan je ook een klamboe kopen bij shopvoorgezondheid, zo heb je echt je eigen coconnetje als je in bed gaat liggen.

https://shopvoorgezondheid.nl

Zoho One

Zoho ONE

Zoho One: het ‘operation system’ voor uw gehele business. Dat is de filosofie die Zoho aanhangt. En ze bieden nu een zeer agressieve prijsstelling voor het complete pakket. Inclusief het top CRM met meer dan 25 miljoen gebruikers wereldwijd! 

 • 35+ geïntegreerde zakelijke applicaties
 • Enterprise/Onderneming editie niveau 
 • Mobiele applicaties inclusief
 • Gecentraliseerde admin rol 
 • 1 factuur voor al uw IT
 • Alles in 1 licentie model
 • Licentie verplicht voor elke medewerker 

 

CRMstrategen is officieel partner van Zoho CRM in Nederland.

Wij bevelen Zoho One aan bij onze klanten? Op onze website kunt u ook een gratis proefabonnement aanvragen. We helpen graag bij de implementatie!

Meer weten? Ga naar onze Zoho One pagina op onze website –> www.crmstrategen.nl/diensten/zoho-one

https://www.crmstrategen.nl/diensten/zoho-one/