Alles voor professionele glazenwassers

Alle glasbewassingproducten bij elkaar

Telewash winkel is de groothandel voor alle glazenwassers. Wij verkopen meer dan 2500 producten in onze glazenwasserswinkel. We beschikken over een hoge kwaliteit, waardoor wij u goed kunnen ondersteunen in uw eigen bedrijf. Dankzij onze producten kunt u ramen wassen van op verschillende hoogtes. Wij maken graag het werk eenvoudiger voor u. Bestel via onze webshop of kom langs in onze grote showroom.

De schoonmaakgroothandel van Nederland

Bij ons kunt u altijd persoonlijke service verwachten. U hoeft dan ook geen afspraak te maken om langs te komen, de koffie staat altijd voor u klaar. Al onze producten hebben de beste prijs en kwaliteit verhouding. Van traditionele gereedschap, zoals raamwissers, tot ROsystemen. Al onze producten hebben altijd de beste prijs. Wij hebben ook ons eigen merk in huis. Telesoopsteel Formula One. Deze stelen zijn van zeer hoge kwaliteit en zullen u niet teleurstellen tijdens uw werk.

Telewash sytemen

Een telewash systeem kan niet ontbreken uit uw collectie. Dit is een professioneel pakket voor glazenwassers. Dit pakket bevat alle producten die glazenwassers nodig hebben om hun werk goed uit te kunnen voeren. Deze systemen worden kan en klaar aangeleverd. Maar een speciaal pakket op maat gemaakt is ook geen probleem. U kunt het systeem zelf eenvoudig bouwen/plaatsen. Het is een ideaal systeem voor de bedrijfswagen. Het pakket bestaat uit: een watertank, haspelslang, pomp, accu, accubak, filter en varistreamer. Bent al enthousiast? Ga dan naar onze webshop voor meer informatie.

Alles voor traditionele glasbewassing

Telewash Winkel heeft alles in huis om de uw traditionele glasbewassing te voorzien. Maar we hebben ook systemen zoals Osmose of verschillende soorten hoge drukreinigers. Neem eenvoudig contact met ons op of gaan naar onze website voor meer informatie. Wij helpen u graag verder om uw werk volledig uit te kunnen voeren.

https://www.telewashwinkel.nl/

De blijde komst van een baby

Als u in verwachting bent, is het fijn wanneer u gebruik kunt maken van een verloskundige. Woont u in Den Haag dan is verstandig, als u hulp wilt hebben, omdat u in verwachting bent, om een verloskundige in Den Haag te benaderen. Een verloskundige in Den Haag is gemakkelijk als u direct hulp nodig heeft. Wanneer u ze benadert, kan de verloskundige in Den Haag snel bij u langskomen. Tijdens het kennismakingsgesprek zal de verloskundige aangeven dat ze u de hele bevalling zal begeleiden. De bevalling zal op deze manier soepel verlopen.

Wat doet een verloskundige?

Een verloskundige helpt bij de prenatale -, de natale – en de postnatale zorg. Woont u in Rijswijk, dan zal de verloskundige in Rijswijk tijdens de prenatale fase streven naar een optimale gezondheid van moeder en kind. U krijgt van de verloskundige in Rijswijk ook voorlichting wat er allemaal zal gebeuren tijdens de bevalling. Ook zal de verloskundige in Rijswijk de ontsluiting en de geluiden van het hart controleren. Als zwangere vrouw heeft u veel aan de geestelijke steun die u krijgt van de verloskundige in Rijswijk. Bij de postnatale zorg krijgt u en uw kind hulp en juiste begeleiding zodat ook de nazorg goed wordt geregeld.

Wat is een eerstelijnszorg?

Wanneer tijdens de zwangerschap alles volgens verwachting verloopt en er geen specifieke bijzonderheden zijn, is een eerstelijns verloskunde voldoende. Bij de eerstelijnszorg kunt u de hulp inschakelen van de verloskundige of huisarts. In Nederland vinden veel bevallingen thuis plaats. Het is een fijne manier om in een vertrouwde omgeving te bevallen.

Wat is een tweedelijnszorg?

U kunt door omstandigheden een beroep moeten doen op een tweedelijnszorg waarbij de bevalling in het ziekenhuis zal plaatsvinden. Hierbij zal de geboorte gebeuren onder het toezicht van een verloskundige of een gynaecoloog. Deze tweedelijnszorg is nodig wanneer er problemen zouden kunnen ontstaan tijdens de bevalling. Ook al is de bevalling niet gemakkelijk en pijnlijk, toch zal dat snel vergeten zijn wanneer de baby gelukkig en gezond in de armen van de moeder of vader ligt. De ouders en naaste familie en vrienden zullen genieten van de baby.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl

Ontdek de mogelijkheden voor professionele zonwering Nijmegen

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe zonwering kom dan eens langs bij Buitink zonwering. Een zonnescherm Nijmegen biedt u de mogelijkheid om maximaal te genieten in de zomer. Buitink zonwering heeft alles in huis om u te warme zomers door te brengen. Maak ook gebruik van de meest moderne oplossingen tegen teveel zonlicht en warmte in huis. Investeren in professionele zonwering is absoluut een zeer goede investering. U kunt hier in de toekomst volop van profiteren. Geniet ook van de zomer in huis of buiten.

Geniet van lekker warm weer

Zonwering kopen is mogelijk voor ieder budget. U kunt een selectie maken uit een zeer breed aanbod van passende producten op het gebied van zonwering. Buitink is een professioneel aanbieder zonwering die hier al jarenlange ervaring mee heeft. Het is zeer prettig wanneer u in de zomer kunt genieten van de zon in huis of buiten. Eenmalig investeren in de beste zonwering is absoluut een aanrader. Hierdoor kunt u profiteren van een goede aankoop bij warmte of teveel zonlicht. Geniet ook weer lekker van de zomer door deze aankoop.

Ga voor de beste aankoop

Buitink helpt u graag verder wanneer u op zoek bent naar de beste zonwering. Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor een professioneel zonnescherm, markiezen, serre zonwering, buitenjaloezieën of zonwering screens. U kunt bij vragen altijd contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze specialisten helpen u graag verder bij de aankoop van een zonnescherm Nijmegen of een ander zonwering product op maat.

Profiteer van een breed aanbod

U kunt Buitink Products rekenen op een zeer aantrekkelijke prijs en de beste service. Kiezen voor deze specialist stelt u zeker niet teleur maar doet precies wat er wordt toegezegd. Hierdoor kunt u weer optimaal genieten van de zomer. Bekijk ook wat de mogelijkheden zijn en doe een goede aankoop, hier kunt u nog jarenlang van genieten.

http://buitinkproducts.nl/

Voor een bedrijfsfeest speciale catering regelen

Ik had de taak gekregen om voor ons aankomende bedrijfsfeest de catering te regelen. Alleen mijn leidinggevende wilde graag niet een standaard catering waar je alleen maar patat en andere snacks kunt krijgen. Hij wilde meer een gezondere kant op, natuurlijk mochten er wel wat ongezonde dingen tussen zitten, maar niet alles. Dus ik moest gaan kijken naar verschillende mogelijkheden die er waren. Normaal gesproken hebben we altijd hetzelfde cateringbedrijf, dus ben ik daar gaan kijken of ze beschikbaar waren. Helaas waren ze dat niet, dus moest ik verder gaan kijken.

Een goede catering vinden voor het aankomende bedrijfsfeest

Ik baalde wel toen ik hoorde dat een andere catering niet kon voor het aankomende bedrijfsfeest. Maar er was nog geen reden voor paniek, want ik had genoeg tijd om nog iets anders te vinden voor het feest. Ik ben meteen het internet opgedoken om te kijken wat ik daar kon vinden qua gezonde cateringsbedrijven. Na een tijdje zoeken kwam ik bij een website terecht waar ik wel eens van had gehoord, maar nooit eens op de website had gekeken. Dit was het bedrijf Catering Groep Nederland en zij hadden een divers aanbod aan verschillende catering opties en meer. Dus ik was meteen nieuwsgierig.

Heerlijk eten en gefeest

Nadat ik goed op hun website had bekeken, zag ik meteen dat ze een aantal goede opties hadden voor gezonde catering. Dat vond ik erg fijn om te zien en had ze meteen een offerte aangevraagd om te kijken wat ze ongeveer zouden kosten. Binnen twee dagen kreeg ik al antwoord en de kosten vielen erg mee. Ik liet dit voor de zekerheid aan mijn baas zien en die keurde de catering ook goed. Toen dat was gebeurd, kon ik de offerte accepteren en voor de rest was het aan hen. Ze hebben heerlijk voedsel geleverd en iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad op het feest.

Bezoek de website

Wilt u ook binnenkort een feest organiseren en zoekt u daarvoor een goed cateringbedrijf? Bekijk dan eens de website van Catering Groep voor meer catering mogelijkheden.

Hoe gaat het bedrijf Wrap Je Keuken te werk?

Het laten wrappen van je keuken is in de meeste gevallen goedkoper dan een compleet nieuwe keuken, een perfecte uitkomst dus. Wrap Je Keuken gaat altijd netjes te werk en zorgt ervoor dat jouw keuken er weer helemaal als nieuw uitziet. Ze vinden de kwaliteit ook heel belangrijk en maken daarom ook gebruik van de beste folie, zo wordt je keuken dus ook gelijk duurzaam. 

Het ontwerp

Aan de hand van foto’s wordt in het begin een plan gemaakt om te kijken hoeveel folie er nodig is, hoe lang het gaat duren en wordt dus ook gelijk de prijs besproken. Je kunt zelf kijken wat voor folie je op de keuken wil hebben en door het grote aanbod zit de folie die jij wil er vast bij. 

De voordelen van een keuken wrappen

Het wrappen van een keuken is veel goedkoper dan het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken, ook is het mogelijk om een keuken helemaal naar jouw smaakt te maken terwijl je bij een nieuwe keuken dan veel verschillende dingen samen moet stellen. Ook kan de keuken er duurder uitzien door deze te laten wrappen dan een nieuwe keuken, marmer is bijvoorbeeld makkelijk te wrappen maar duur om te kopen. Ook heb je bij het wrappen van een keuken geen last van een echte verbouwing en de troep die daarbij komt kijken. 

Garantie

Wrap Je Keuken biedt een garantie van 6 jaar op de folie, deze garantie wordt gegeven omdat ze ervan overtuigd zijn het beste werk te leveren met de beste folie. Wanneer de folie zomaar loslaat of als er luchtbellen komen onder de folie is Wrap Je Keuken altijd te bereiken en komen ze het kosteloos oplossen als het binnen die 6 jaar is. Verder is Wrap Je Keuken ervan overtuigd dat de wrap 10 jaar meegaat als hier op een normale manier mee om wordt gegaan.

 

Heeft u al veranda verlichting met LED?

Het afgelopen jaar hebben we gezien dat er een trend is met betrekking tot lichten. LED licht is helemaal hip. Door de pandemie hebben veel mensen veel tijd over en wordt er veel geklust. LED lichten worden toegepast bij veranda’s, badkamers enzovoorts. Wij zijn ook voorstanders van LED licht. Dit komt doordat er veel voordelen bij LED licht komt kijken. Hieronder heb ik alle voordelen voor u op een rijtje gezet.

 

Voordelen van LED licht

Led licht heeft verschillende voordelen. LED-lampen zijn ten eerste energiezuinig. LED-lampen gebruiken 90 tot 95% stroom. Dit scheelt veel meer dan gloeilampen dus aan het einde van het jaar zult u blij zijn bij het zien van uw eindejaar rekening. LED-lampen gaan ook langer mee dan andere lampen. LED-lampen zijn er ook in warme kleuren, maar ook in Multi kleuren. Hierdoor kun je sfeer brengen aan je veranda verlichting LED. LED lichten zijn er ook in dimbare varianten, maar ook in kantelbare varianten. Op deze manier kunt u zelf bepalen welke sterkte uw licht is en welke kant u uw LED lichten wilt laten schijnen. Het fijne aan LED-lampen is dat deze lampen ook niet warm worden en er in verschillende soorten en maten zijn. Doordat de LED lampen niet warm worden trekken de lampen ook geen insecten op zich af. Daarnaast zijn LED-lampen geschikt voor buiten dus kunt u gemakkelijk LED-spots in uw tuin verwerken. Nog een voordeel is dat LED-lampen geen gevaarlijke stoffen bevat in tegendeel tot spaarlampen. Tegenwoordig heb je zelfs SMART LED-lampen die via telefoon of afstandsbediening te besturen zijn. Let er wel op dat deze vaak wel wat hoger in prijs liggen dan niet SMART LED-lampen

 

Even in het kort

Dus waar het eigenlijk op neer komt is dat LED-lampen duurzaam zijn, maar ook kosten besparend. Daarnaast geven ze sfeer en komen LED-lampen in verschillende maten en kleuren. LED-lampen gaan langer mee en worden niet warm. Ook belangrijk: de lampen bevatten geen gevaarlijke stoffen. Dus al met al heeft LED-verlichting alleen maar voordelen voor uw portemonnee, de wereld en uw persoonlijke smaak. Dus waar wacht u nog op?

 

https://www.euroledshop.nl/led-verlichting-veranda

Heb je een automaat, denk altijd aan het volgende:

Een automaat gaat geen autoleven mee. Sterker nog, tijdens het rijden vinden er processen plaats die enorm schade aanrichten aan uw automaat. De belangrijkste 3 zijn: het warmer worden van de automaat (waardoor de olie verbrand), vervuiling en slijtage. Deze processen zijn vaak niet bekend bij de bestuurder. De gevolgen van deze processen kunnen verholpen worden, maar daar is goed onderhoud voor nodig. Hieronder staan de 3 schadelijke processen uitgewerkt samen met de beste onderhoudsmethode voor de automaat.

 3 schadelijke processen

Ten eerste, tijdens het rijden wordt de automaat warm. Hierdoor verbrand de automatische transmissie olie in de automaat. Deze olie vervult belangrijke functies binnen de automaat en dient daarom in goede staat te zijn. Echter, neemt de kwaliteit van de olie drastisch af naarmate deze verbrand. Het verbranden heeft invloed op de viscositeit van de olie en hierdoor neemt de smeerfunctie af. De onderdelen worden vervolgens niet goed gesmeerd en kunnen minder goed functioneren. Hierdoor kunnen klachten ontstaan.

Ten tweede vindt er ook vervuiling plaats. Vuile deeltjes dringen de automaat binnen. Deze deeltjes reageren op de olie en kunnen zeer worden, dit bijt in de automaat. Ook gaat dit vuil zich vestigen op cruciale onderdelen van de automaat, waardoor de werking belemmerd wordt. Deze vervuiling brengt dus schade aan en verminderd de werking van de automaat.

Als laatste slijt de automaat. Tijdens het rijden laten ijzerdeeltjes los van de automaat en deze gaan rondzwerven in de automaatbak. Deze deeltjes slijten vervolgens de automaat, waardoor er schade ontstaat. Ook laat er vervolgens nog meer ijzer los, waardoor het proces wordt versneld. 

Beste onderhoudsvorm automaat

Als we zoeken naar de beste onderhoudsvorm voor de automaat kijken we naar het volgende:

  • De oude verbrande olie moet grotendeels ververst kunnen worden

  • Het vuil moet verwijderd kunnen worden

  • Het losgekomen ijzer moet verwijderd kunnen worden

Een combinatie van deze 3 kan alleen plaatsvinden door middel van een spoeling. Een spoeling gebeurd met een spoelmachine en voert naar een verversing, ook een reinigingsproces uit. 95% van de oude verbrande olie wordt tijdens de spoeling ververst. Daarnaast wordt ook al het vuil en losgekomen ijzer verwijderd, doordat er een reinigingsmiddel door de automaatbak wordt gespoeld. Dit is dus de beste onderhoudsvorm voor de automaat.

Denk dus altijd aan de schadelijke processen die plaatsvinden en onderhoud uw automaat goed om dure reparaties te voorkomen. Een spoeling kost gemiddeld slechts € 295,- incl. BTW bij Flushed in Woerden (specialist in automaat spoelen). 

 

Kies ook bewust voor een ervaren schoonmaakbedrijf Tilburg

Een professioneel schoonmaakbedrijf Tilburg staat voor u klaar

Bent u op zoek naar de beste schoonmakers in Tilburg? Maak gebruik van een betrouwbaar schoonmaakbedrijf Tilburg met jarenlange ervaring. Kies voor deze schoonmaakpartner om absoluut verzekerd te van een grondige en hygiënische schoonmaak. Schoonmaakbedrijf Tilburg helpt u bij iedere gewenste schoonmaakklus. Deze schoonmakers weten zelfs maatwerk te leveren door goed te letten op de extra aandachtspunten. Voordat de schoonmakers aan de slag gaan wordt er goed overlegd. U weet zeker dat er geen ruimte of oppervlakte wordt gemist.

Ervaar de hulp van de beste schoonmakers

Schoonmaakbedrijf Tilburg is al jarenlang een betrouwbaar partner in schoonmaak. Kiezen voor dit schoonmaakbedrijf zorgt zeker dat de schoonmaakklus feilloos wordt uitgevoerd. Hierbij staat de hoogst haalbare hygiëne centraal, geen enkel belangrijk aandachtspunt wordt hierbij uit het oog verloren. Kiezen voor een professioneel schoonmaakbedrijf Tilburg is een aanrader. U kunt ook gebruik maken van een ervaren schoonmaakbedrijf Breda. Schoonmaakbedrijf Breda werkt met de beste schoonmakers die oog hebben voor een grondige schoonmaak.

Schoonmaak op maat voor al uw wensen

Schakel ook de beste schoonmakers in om er voor te zorgen dat de schoonmaakklus perfect wordt uitgevoerd. Sinds de uitbraak van Corona is hygiëne een steeds belangrijke rol gaan spelen. Zorg er ook voor dat het aan niets ontbreekt op schoonmaakvlak, hoge eisen stellen aan deze schoonmaakwerkzaamheden is een aanrader. Een goed uitgevoerde schoonmaak zorgt voor een schone omgeving, dit kan iedereen waarderen.

Professioneel maar zeker niet duur

Wilt u graag gebruik maken van een professioneel schoonmaakbedrijf Tilburg of Breda? Just Clean is een schoonmaakpartner waar u echt op kunt rekenen. Controleer ook eens wat de reviews zoal te zeggen hebben over deze professionele schoonmaakdiensten. Maak ook gebruik van een betrouwbaar schoonmaakbedrijf met een smetteloze reputatie, dit komt het schoonwerk ten goede.

Gebruik jij je wokpan voor het eerst?

Om een wokpan de eerste keer te gebruiken, is het belangrijk om op enkele zaken te letten! Hier zal ik jullie vertellen wat je zeker eerst moet doen met je nieuwe wokpannen.

De pan inbranden.

Reiniging

Wanneer de pan uit de verpakking komt, is het belangrijk om deze eerst te wassen. De fabrikant zal deze namelijk behandeld hebben met producten.

Een eerste keer inbranden zonder vetten

Plaats je pan op het vuur, belangrijk is dat je hier geen olie in doet. Zo worden alle bacteriën verwijderd. Je zal merken dat de pan lichtjes verkleurt, de pan is aangebrand, maar dit is de bedoeling. Goede wokpannen moeten er versleten uitzien, zeggen ze wel eens.

Invetten tweede maal inbranden

Nu is het tijd om de pan in te wrijven met olie. Wacht uiteraard tot de pan is afgekoeld na de eerste inbrand ronde. Doe wat zonnebloemolie op een servetje, en wrijf de pan helemaal in. We kiezen voor zonnebloemolie omdat deze tegen hoge temperaturen bestand is. Eens dat is gebeurd, kan je de pan weer op het vuur plaatsen tot de pan is aangebrand.

Afwassen en wokken maar!

Nu moet je nog juist de pan afwassen, zodat er geen vuile stukjes achterblijven. Dan ben je helemaal klaar om te beginnen wokken! Doe wat olie in de pan, wok je groentjes en vlees kort en krachtig. Voeg je saus toe en klaar is kees!

Wokken is heerlijk, nu weet je ook hoe je je wokpan een eerste keer kan gebruiken. Ook kan je een tajine kopen, dan kan je gewokte groenten combineren met gestoofde groenten op Aziatische wijze. Een tajine kopen kan je in de meeste winkels met keukengerei! Smakelijk!

https://pannenreus.nl

Verloskundigenpraktijk Den Haag

Verloskundigenpraktijk Den Haag die staat voor kwaliteit

Een verloskundigenpraktijk in Den Haag die prettig en professioneel werkt én die veel oog heeft voor de persoonlijke kant van een bevalling. Dat is wat u kunt verwachten van Verloskundigenpraktijk Otis. De ervaren verloskundigen Marjet, Myriam en Veronique zijn uiteraard voorzien van vertrouwde kwalificaties. Bent u op zoek naar een goede verloskundige Den Haag, die u op een fijne manier helpt om toe te werken naar de bevalling? Meld u dan aan bij deze praktijk, die veel aandacht besteedt aan uw persoonlijke wensen.

Een betrouwbare verloskundige Den Haag

Een zwangerschap is een unieke ervaring. Als u kiest voor deze verloskundige Den Haag, dan kunt u rekenen op een vast team dat u voor, tijdens en na uw zwangerschap begeleidt en dat vier dagen per week spreekuur houdt op verschillende locaties. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor het avondspreekuur. Tijdens deze afspraken wordt uw gezondheid gecontroleerd en krijgt u verwijzingen voor een echo en bloedonderzoek. Bovendien is er genoeg tijd voor advies over een goede leefstijl en het gebruik van supplementen.

Hulp op uiteenlopende vlakken van een goede verloskundige Den Haag

Bent u op zoek naar de beste verloskundige Den Haag? Doordat u door de verloskundigen van Otis een goede voorbereiding krijg op de bevalling, weet u goed wat u te wachten staat als het zover is. Er is bovendien tijd en ruimte om eventuele angsten te bespreken, zodat die op tijd weggenomen kunnen worden. Ook met vragen over pijnstilling of gezondheid helpt de verloskundige u graag.

Otis Verloskundigenpraktijk Den Haag is aangesloten bij de beroepsorganisatie KNOV en bij het Kwaliteitsregister. Daarnaast is er een goede samenwerking met de ziekenhuizen uit de omgeving. Bij Otis wordt u bijgestaan door een deskundig en gepassioneerd team met een zeer ruime ervaring. Kies ook voor de begeleiding van de beste verloskundige Den Haag!

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/