Uw bedrijvengids
Bedrijven

Cursus Engels in Den Haag volgen

Een cursus Engels in Den Haag volgen kan bij Heart of Language. Een leerschool die jou op persoonlijke wijze en individueel lessen Engels geeft, afgestemd op jouw taalbehoefte en -niveau. Wil jij voor je werk beter Engels leren spreken? Of wil je een cursus Engels in Den Haag volgen om tijdens het reizen beter te kunnen communiceren met mensen? Wat je reden ook is, je bent van harte welkom bij Heart of Language voor een cursus Engels in Den Haag.

Unieke leermethode

De cursussen van Heart of Language staan bekend om hun unieke leermethode, namelijk leren in diepe ontspanning of onder hypnose. Middels een koptelefoon ga je met gesloten ogen (indien gewenst) beter Engels leren spreken. Deze methode maakt het mogelijk om zeer snel en gemakkelijk je woordenschat, grammatica, complete zinnen én uitspraak goed te leren. Hierdoor wordt deze cursus Engels in Den Haag als heel erg leuk én motiverend beschouwd!

Hoe ziet de cursus Engels eruit?

De cursus Engels is in Den Haag en wordt individueel verzorgd door een docent Engels. Je hoort via de koptelefoon die je draagt de stem van de docent(e). Daarnaast hoor je op de achtergrond specifieke muziek die ervoor zorgt dat je in een diepe focus en status van ontspanning geraakt. In deze staat luister je naar de tekst (in het Engels), die ook weer slaat op een herkenbare dagelijkse situatie. Jouw hersenen verbinden zo zeer snel bepaalde elementen en de Engelse woorden blijven direct hangen.

“Leer een andere taal in diepe ontspanning of onder hypnose. Een nieuwe taal leren was nog nooit zo makkelijk!”

Bovendien worden alle één op één lessen opgenomen, zodat jij de geluidsfragmenten ook thuis terug kunt luisteren. Dit werkt velen malen effectiever dan leren via zelfgemaakte of andersmans aantekeningen of een boek.

Boek een gratis consult en profiteer van 25% cursuskorting

Een consult om even te proeven van de lesmethode bij Heart of Language is altijd gratis. Wil je hierna starten met een cursus Engels in Den Haag, dan krijg je nu tijdelijk 25% korting op het gehele cursuspakket dat je afneemt. Ga voor een gratis consult naar de website en neem contact op me Heart of Language.

http://heartoflanguage.nl/