Uw bedrijvengids
Bedrijven

Een Computerbril kopen

Een Computerbril

Wanneer je lang achter een computer zit krijg je meestal last van je ogen. Vaak worden de ogen rood en beginnen ze te branden. Je zou dan in eerste instantie denken, zit dan niet zo lang achter de computer. Maar tegenwoordig is een computer een belangrijke tool voor werk of school. Heb jij wel eens gehoord van een computerbril? Deze bril is een goede bescherming voor iedereen die dagelijks lang achter de computer zit. Een LED computerscherm straalt blauw licht uit, veel meer blauw licht dan natuurlijk daglicht. Dit kan schadelijk zijn voor het oog. Naast een branderig gevoel, kun je er hoofdpijn en stress van krijgen. Wist je dat het zelfs de melatonine aanmaak kan verstoren? Melatonine is een slaaphormoon, te lang achter een LED scherm zitten kan dus ook slapeloosheid en dus vermoeidheid veroorzaken.

De percentages

Bij computerbril.nl kun je een computerbril kopen op percentage, met percentage bedoelen wij de blauwlichtfiltering. Deze zit tussen de 40 en 90%, voor wanneer je al slechte ogen hebt of wanneer je een kind bent is een hogere percentage aangeraden. Maar 40% is al genoeg om het meeste blauwe licht weg te filteren.

Verschillende soorten

De Atlantis is een bril die je kunt bestellen via computerbril.nl, hij is gemaakt van donkerkleurig metaal en heeft een dun montuur. Het beschermingspercentage van de Atlantis zit op 90% en is dus uitermate geschikt voor mensen die al slechte ogen hebben. Een andere bril in de collectie is de Spirit, deze is gemaakt van goudkleurig metaal en zwart kunststof en biedt 60% bescherming. Voor kinderen is de Aqua een goede oplossing om zich te beschermen. Hij is gemaakt van blauw en geel kunststof en biedt wel 90% bescherming tegen blauw licht, dit is dan ook meer dan logisch omdat de ogen van een kind nog volop in ontwikkeling zijn.

De beste plek om de bril aan te schaffen

De website computerbril.nl heeft onderzoek gedaan naar het aankopen van computerbrillen. Zij kwamen tot de conclusie dat de aanschaf van een bril die beschermt tegen blauw licht enorm duur is via een opticien. De goedkopere brillen die gevonden werden waren lelijk en leken bijvoorbeeld op een skibril. Via het buitenland vond het bedrijf eindelijk normale brillen die beschermen tegen blauw licht en die ook nog eens betaalbaar zijn.

Kopen via computerbril.nl doe je omdat

  • De brillen uitvoerig getest worden met een laserpen
  • Je hoeft niet thuis te zijn omdat het verstuurd wordt als brievenbuspakje
  • Geen verzendkosten
  • Je hoeft geen BTW te betalen