Uw bedrijvengids
Bedrijven

Het keuren van een magazijnstelling laat u over aan de specialisten van DPV montage

Heeft u op dit moment een magazijnstelling bij uw bedrijfspand gebouwd of is er een in aanbouw? In beide gevallen komt u er niet onder uit eens in de zoveel tijd een keuring uit de laten voeren. Dat magazijnstellingen keuren verplicht is, is bij veel ondernemers al bekend. Maar bent u ook al bekend met een specialist die deze keuringen snel, veilig en professioneel voor u uit kan voeren? Is dit niet het geval, dan doet het u goed om eens een keer contact op te nemen met een van de vakmannen van DPV montage.

De montage van uw magazijninrichting is hier in goede handen

Als u voor het eerst een (grote) loods of extra ruimte achter uw bedrijfspand gaat transformeren tot een magazijn, wilt u er wel zeker van zijn dat iedere vierkante meter maximaal wordt benut. Niet alleen moeten er zoveel mogelijk goederen binnen kunnen gemeld, uw personeel moet ook veilig en effectief te werk kunnen gaan. Het team van DPV montage beschikt over ruimte ervaring op het gebied van een magazijninrichting monteren en gaat hierdoor ook graag met uw ruimte aan de slag. Binnen wat voor soort branche u ook werkzaam bent en om wat voor ruimte ook gaat, u kunt uw project veiling door de vakmannen uit laten voeren.

Ook voor de complete inrichting van uw magazijn

Kan de inrichting van uw magazijn een upgrade gebruiken of gaat u voor het eerst vorm geven aan uw magazijn? Ook voor de complete inrichting magazijn bent u bij DPV montage aan het juiste adres. Neem gerust eens een keer contact op en laat u vrijblijvend informeren. Het kundige personeel denkt graag met u mee en voorziet u altijd van een voorstel op maat.