Uw bedrijvengids
Bedrijven

Van Baarsen uw aannemersbedrijf

Van Baarsen kunt u het best omschrijven als een allround aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw met vaste professionals in dienst. Wij onderscheiden ons door met een compact team, grootse opdrachten en objecten te realiseren met klasse en kwaliteit.

 

U kunt bij van Baarsen terecht voor:

Betonwerk en renovatie: versterken beton, reparatie en afdichtingen Injectiewerk Vernieuwen muren, hak- en voegwerkzaamheden o.a. kademuren Aanleg van houten bruggen, vernieuwen brugdekken en het aanbrengen van nieuwe slijtlagen Oevervoorzieningen, steigers en beschoeiingen Heien van hardhouten en stalen damwanden Coaten, schilderen en beschermen Gevelonderhoud o.a. natuursteen, anti-graffiti, reinigen, herstel en voegherstel Conserveren met be-wax en/of anti-algenmiddel Bedrijfswoningen en vele andere objecten

 

Contact met van Baarsen

 

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de experts van Van Baarsen B.V. voor meer informatie over onze diensten. Graag zijn wij u van dienst en gaan wij enthousiast aan het werk om van uw opdracht een kwaliteitsproject te maken Voor vragen of een offertegesprek kunt u altijd contact met één van onze medewerkers opnemen.

U kunt contact met ons opnemen via tel: 075 6401797 en e-mail: info@vanbaarsenbv.nl.

http://vanbaarsenbv.nl/