Tastbare emotie in boekvorm als je een jaarboek laat drukken

Door een jaarboek te laten drukken, blik je terug op een mooi jaar. Denk aan een succesvol jaar bij jouw bedrijf of het samenvatten van een studiejaar op papier. In alle gevallen kun je een uniek aandenken laten drukken bij Het Uitgeefhuis. In tegenstelling tot digitale foto’s, ben je ervan verzekerd dat jaarboeken of almanakken een blijvende en tastbare emotie zijn. Daarnaast is het maken van een almanak of jaarboek een perfecte exposure voor scholen, verenigingen en bedrijven. Interesse? Vraag in dat geval vandaag nog een offerte aan en ontvang een scherpe prijs voor jouw tastbare emotie.

Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van jaarboeken en almanakken

Een specialist op het gebeid van ontwerpen én drukken van boekwerken? Dan kies je natuurlijk voor Het Uitgeefhuis. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft dit bedrijf ruim 1.000.000 boeken uitgegeven. Van jaarboeken tot aan profielwerkstukken en van jubileumboeken tot aan almanakken: de mogelijkheden zijn eindeloos. Overweeg je om bijvoorbeeld een almanak of jaarboek te maken en drukken? Schakel in dat geval de drukkerij in en ontvang persoonlijke service. Van ontwerp, opmaak tot aan drukwerk: je wordt van A tot Z begeleid. En met een gratis en snelle levering weet je zeker dat je jouw jaarboeken of almanakken ook nog eens op tijd in huis hebt.

Advies tijdens het uitzoeken van papier voor jouw jaarboek

Papier is verkrijgbaar in tal van kleuren, gewichten, soorten én maten. Daarom is er voor ieder jaarboek een passende papiersoort. Hoe zwaarder het gewicht, des te steviger het papier is. De oppervlakte kan korrelig, met structuur, mat of glanzend zijn. En met een speciale coating kan de uitstraling, bedrukbaarheid en kleur van een foto worden beïnvloed. Het is daarom belangrijk te weten voor wat voor papier je kiest als je en almanak of jaarboek laat maken en drukken. De ervaren medewerkers van Het Uitgeefhuis geven je hier graag meer informatie over. Zo weet je zeker dat je de juiste papierkeuze maakt, voordat je jouw jaarboeken of almanakken laat drukken.