Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

LED verlichting bedrijfshal laten plaatsen

In een bedrijfshal, loods of andere grote werkruimte is goede verlichting belangrijk. Elke plek op de werkvloer moet verlicht zijn om optimaal te kunnen werken. Dit betekent vaak veel lampen die heel de dag aan staan. Om op dit gebied energie te besparen kunt u kiezen voor LED verlichting. Een voordelige en duurzame oplossing voor vrijwel elk bedrijf. Voor de juiste LED verlichting bedrijfshal kunt u LED Design Holland inschakelen. Wij zijn specialist op het gebied van verlichting voor veel verschillende (bedrijfs)ruimtes en doeleinden.

LED Design Holland

Bij LED Design Holland kunt u terecht voor een passende oplossing als het gaat om bedrijfsverlichting. Of het nu gaat om een loods, een magazijn, een winkel, showroom of kantoorruimte, wij kunnen u adviseren en zorgen voor de juiste verlichting. Als LED specialist maken we een lichtplan en voeren we ook graag de installatie voor u uit. Onze LED lampen kunnen ingesteld worden op verschillende wattages en hebben wel 100.000 branduren. Eenmaal geplaatst hoeft u er voorlopig niet meer naar om te kijken. Daarbij heeft u bij ons vijf jaar garantie en voldoet de verlichting aan de richtlijnen van EIA subsidie.

Onze werkwijze

Wanneer u besluit om contact met ons op te nemen, dan kunt u rekenen op persoonlijke service. U krijgt dan ook een vaste contactpersoon waarbij u terecht kunt tijdens het gehele proces, van advies tot installatie. We gaan vakkundig te werk en beschikken over de benodigde kennis van onder andere NEN normen. Daarnaast weten we in welke branche welk soort verlichting nodig is. In een magazijn moet dit vooral praktisch zijn, maar in de retail is sfeer juist meer van belang. Wilt u ook overstappen op energiezuinige verlichting? Neem dan vandaag nog contact op, zodat wij u een offerte op maat kunnen sturen.

https://www.leddesignholland.nl