Beveilig uw bedrijf met goede toegangscontrolesystemen

Om de veiligheid binnen uw bedrijf te kunnen garanderen, is het belangrijk dat u beschikt over een goede bedrijfsbeveiliging en dus ook goede toegangscontrolesystemen. Technische systemen raken snel verouderd en daardoor bestaat het risico dat zij gehackt worden. Ook kunnen toegangspassen in verkeerde handen vallen en daardoor kunnen ongenode gasten in uw bedrijf binnen komen. Voor uw bedrijfsbeveiliging is het dan ook van belang om goed na te denken over de keuze voor het juiste toegangscontrolesysteem. Biometrie is het werken met vingerafdrukken. Als u een toegangscontrolesysteem heeft wat werkt met biometrie hoeven uw medewerkers alleen hun vinger op een kastje neer te leggen en kunnen zij naar binnen.

Kies voor het gemak van biometrie

Het verkrijgen van toegang zonder een pas of om een sleutel te moeten bewaren, is zowel voor u als voor uw personeel erg gemakkelijk. Er is geen gedoe met passen die kwijt raken of per ongeluk thuis zijn blijven liggen. Ook codes zijn niet altijd even veilig en kunnen gemakkelijk afgekeken worden. Gun uzelf en uw personeel dus het gemak van toegangscontrolesystemen die werken met biometrie. Veilige toegangscontrolesystemen vindt u bij EasySecure. Dit internationale bedrijf richt zich volledig op biometrie en is de specialist op dit gebied. Daardoor weet u zeker dat de bedrijfsbeveiliging van dit bedrijf altijd voldoet aan de nieuwste innovaties.

Voor elk bedrijf toegangscontrolesystemen op maat

Als u op zoek bent naar de nieuwste innovaties op het gebied van beveiliging vindt u deze dus zeker bij EasySecure. Het maakt daarbij niet uit of uw bedrijf 3 personeelsleden heeft of 30.000. De systemen van EasySecure kunnen worden toegepast bij bedrijven tot wel 40.000 medewerkers. Daarnaast zijn ook meerdere filialen geen probleem. De systemen kunnen namelijk worden geïnstalleerd in bedrijven met 500 filialen. Dit maakt het geschikt voor tal van bedrijven. Zo kunt u denken aan supermarkten, industrieën, maar ook kantoorpanden. Voor een indruk van alle mogelijkheden kunt u op de website kijken of contact opnemen.

Veelzijdige integratie met Kentico CMS

Wilt u met uw bedrijf meer halen uit al uw applicaties? Kies dan voor Kentico CMS! Hiermee houdt u dankzij een geïntegreerd systeem alle content up-to-date. Heeft u meerdere marketingactiviteiten die u functioneel wilt inzetten? Dan is dit de ideale tool om dat te doen. Denk maar eens aan het implementeren van content, e-commerce en overige online marketingactiviteiten. Voorheen ging dit via aparte programma’s en dat gaat ten koste van de snelheid en doeltreffendheid. Met dit CMS plaatst u alles in dezelfde omgeving en dat werkt een stuk efficiënter.

Kentico CMS in de praktijk

Een goed draaiend CMS-systeem is tegenwoordig van essentieel belang voor een veelzijdige en directe approach van de klant op het juiste moment. Zorgen dat al uw kanalen tegelijkertijd worden aangesproken én met dezelfde belangrijke boodschap, dat is mogelijk met Kentico CMS. Heeft u te maken met meerdere softwareprogramma’s? Dan is API Management wellicht een uitkomst. Middels API Management communiceren meerdere softwareprogramma’s direct met elkaar. API’s zijn in staat om informatie vanuit diverse programma’s met elkaar uit te wisselen. Zeker wanneer uw bedrijf actief is op diverse terreinen op het internet, dan is het prettig om snel in te kunnen spelen op het potentieel van uw doelgroep door middel van API Management. Het komt er in feite op neer dat informatie veel sneller naar voren komt door programma’s op de achtergrond. Bij Datacon komt u meer te weten over de unieke mogelijkheden voor bedrijven.

Kentico CMS en API Management koppelen?

Uw doelgroep bereiken is niet zo gemakkelijk. want waar is deze op welk moment te vinden? Hierbij komen Kentico CMS én API Management zeer goed van pas. Door informatie op allerlei manieren te achterhalen en deze vervolgens te koppelen aan een universele uiting, weet u de juiste doelgroep effectief te bereiken. Informatie die vanuit API Management onder meer naar voren komt is de bezoekers van een website, de manier waarop zij surfen, welke pagina’s worden bezocht en wanneer bezoekers een website verlaat. Dit is allemaal zeer relevantie informatie die goed te koppen is met Kentico CMS en API Management.

De beste draadloze speakers van JBL, welke types zijn het meest populair?

Draagbare luidsprekers – buisvormig of schijfvormig – zijn gemakkelijk mee te nemen en op te bergen in een rugzak. Er zijn veel apparaten om uit te kiezen, maar het kiezen van de juiste luidspreker kan lastig zijn omdat u veel functies wilt overwegen die verder gaan dan draagbaarheid. JBL Bluetooth speakers zijn de afgelopen jaren zo goed ontvangen dat het merk enorm veel types is gaan ontwikkelen.

De lijn van draagbare luidsprekers van JBL is een goed voorbeeld van hoe bedrijven hebben bedacht hoe ze audio van redelijk hoge kwaliteit kunnen produceren uit een klein pakket.

Met modellen zoals de Flip-serie is JBL goed in balans. Alle drie zijn gemakkelijk te vervoeren en pakken een klap, hoewel de bascomponent de neiging heeft te kort te schieten met meer bas-zware muziek – je kunt maar zoveel in een 1-pond apparaat passen.

De bass van JBL speakers zijn geweldig

Wanneer JBL de bas goed krijgt, zijn deze luidsprekers moeilijk te negeren, visueel en hoorbaar. De JBL Xtreme is een groter apparaat en kan de diepe, dreunende bas leveren die gebruikers in hun draagbare luidsprekers kunnen missen. De Charge en Charge 2+ zijn middelgrote luidsprekers en bieden meer bas dan de Flip, maar niet zo veel als de Xtreme.

In sommige gevallen geeft JBL prioriteit aan draagbaarheid, met modellen zoals de Micro en Clip +. Beide luidsprekers zijn lichtgewicht, draagbaar en compact en kunnen in een rugzak worden gegooid of worden geknipt voor reizen of excursies in de buitenlucht.

Of u nu een soundtrack wilt bieden voor uw wandelingen, strandreizen of achtertuinfeesten bij het zwembad, of gewoon thuis wilt luisteren, de kans is groot dat een JBL-luidspreker geschikt is voor de rekening. Lees onze samenvatting om te zien welke het beste bij uw luidsprekerbehoeften past.

1. JBL Flip 3

Het robuuste uiterlijk, het spatwaterdichte materiaal en de batterij die 10 uur werken, maken de JBL Flip 3 de perfecte luidspreker voor alle weersomstandigheden. Hoewel het een beetje bas ontbreekt, biedt de Flip 3 stereogeluid dat overal kan worden genomen. Gebruikers ondervonden wel wat vervorming toen de luidspreker naar hogere volumes werd geduwd, maar het was in staat om een ​​kamer te vullen met helder, hard geluid op gematigde niveaus.

2. JBL Charge 2+

JBL slaagde erin om twee subwoofers in de spatwaterdichte Charge 2+ te persen, zodat gebruikers de bas dreun in hun muziek niet missen. De batterij van de Charge 2 + kan ook genoeg energie bevatten om uw telefoon van stroom te voorzien en tegelijkertijd muziek af te spelen. Gebruikers zeiden dat ze volumeschommelingen hadden: sommigen zeiden dat het volumebereik afhing van welke muziekbron was aangesloten, of het nu een laptop, tablet, iPhone of Android-apparaat was. De luidspreker kan behoorlijke volumeniveaus bereiken, maar gebruikers zeiden dat het niet ideaal is in grote groepsinstellingen.

https://electronicagadgets.nl/draadloze-speakers/

Een label apparaat met de functies die u nodig heeft, vindt u bij deze specialist

Bent u op zoek naar een echte specialist op het gebied van alle facetten van label apparatuur? Dan moet u bij Dymo Store zijn. Zowel voor thuis als op kantoor heeft deze winkel gegarandeerd het label apparaat dat u nodig heeft. In een magazijn moeten voorraden netjes gesorteerd worden en het is uiteraard heel efficiënt als dit op een duidelijke en snelle manier gebeurt door middel van snel geprinte labels. Wat de werkzaamheden op kantoor betreft, kan een label apparaat ook onmisbaar zijn. Het lijkt misschien alleen maar een handige tool, maar wanneer er bijvoorbeeld spullen verhuisd moeten worden, of wanneer er nieuwe ruimtes ingedeeld moeten worden, bieden labels goed overzicht van de kantoorindeling. Zo zijn er talloze situaties te bedenken waarbij een label apparaat zeer nuttig is.

Voor elke situatie het ideale label apparaat

Waar u een label apparaat ook voor nodig heeft, Dymo Store heeft het perfecte exemplaar in huis. Gaat het alleen om het labelen van de inboedel van uw woning? Dan is een Dymo LetraTag of Dymo lettertang ideaal om te gebruiken. Deze functioneren snel en zijn erg gebruiksvriendelijk. Met de Dymo 3D reliëftape blijven labels stevig, ook wanneer de spullen buiten staan. In een industriële setting is een wat meer geavanceerd label apparaat nodig, zoals de Dymo LabelManager 500TS en 360D. Het maken van kleurenprints of printen van barcodes ging nog nooit zo gemakkelijk als met deze apparaten. Een labeler met Bluetooth is aan te raden om snel elk type label te printen. Hiermee kunt u met gratis Dymo software eenvoudig vanaf uw smartphone een ontwerp maken en het met de printer direct afdrukken.

Bezoek de webshop

Van compact tot zeer geavanceerd, u vindt bij Dymo Store elk type label apparaat. Hiermee maakt u alles overzichtelijk en brengt u elke zaak weer perfect op orde. Dymo Store is een webshop waar u eenvoudig kunt bestellen en waar de specificaties van producten duidelijk en uitgebreid op staan vermeld. Bovendien vindt u er aantrekkelijke aanbiedingen. Heeft u alleen accessoires nodig, zoals tape en etiketten? Ook die zijn ruim op voorraad en snel leverbaar.

https://www.dymostore.nl/

De streepjescode

De streepjescode, wordt ook wel barcode genoemd. Het is ontworpen als codeersysteem voor dagelijks gebruik. Op bijna elk product wat we tegenwoordig kopen zit wel de bekende streepjescode. Ook kunnen we deze code tegenwoordig gemakkelijk zelf scannen met onze mobiele telefoon.

De geschiedenis van de barcode begint in 1952 toen vonden Norman Woodland en Bernard Silver het codeersysteem uit. Woodland en Silver vonden het belangrijk om een eenvoudige codering te ontwerpen die de omslachtige ponskaart kon vervangen. Het is ze gelukt en het systeem is snel aangeslagen in de rest van de wereld en is nu haast niet meer weg te denken uit onze samenleving.

Streepjescodes worden niet alleen in de supermarkt op producten geplaatst, het idee kent veel meer toepassingen. Zo wordt het systeem bijvoorbeeld in ziekenhuizen toegepast op testbuisjes van zieke cliënten zodat het juiste buisje wordt gelinkt aan de juiste persoon. Parkeerautomaten gebruiken barcodes om het juiste parkeertarief te berekenen en bibliotheken registreren de boeken aan de hand van barcodes. De bagage op vliegvelden worden aan de hand van barcodes naar het juiste vliegtuig gebracht. Ook e-tickets worden aan de hand van barcodes op echtheid gecontroleerd.

Er zijn verschillende soorten type streepjescodes:

 • Lineaire code, dit is een code die in 1 dimensie wordt gelezen, in deze categorie zijn weer 3 subcategorieën te onderscheiden.
  • Continue vs discrete codes
  • Codes met 2 breedtes vs codes met meerdere breedtes
  • Gestapelde codes
 • Tweedimensionale streepjescode meestal een vierkante pixelachtige afbeelding
  • GR-codes
  • Azteccode
  • Data Matrix

Wilt u zelf een barcode printen, dan kan dat heel makkelijk met een printsysteem. Dit kan bijvoorbeeld een etikettenprinter of een verpakkingsprinter zijn. Vaak krijgen producten vanuit de fabriek al een barcode mee, maar bij verse producten gebeurt het verpakken vaak pas op locatie. Bij verse producten is het bijvoorbeeld gebruikelijk om te kiezen voor een weeg en print combinatie.

http://www.kba-metronic.com/nl/