Ontbijt thuis bezorgen

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, stellen vele voedingsexperts. Toch is het in Nederland juist hetgeen waar weinig aandacht aan wordt besteed. Dit heeft dan ook wel een logische verklaring. De meeste mensen werken namelijk van 8 tot 4, of van 9 tot 5. De Nederlander houdt er echter ook van om lekker lang op te blijven. Dit houdt in dat de meeste mensen wat later uit hun bed komen.

Vaak is er dan geen tijd meer over om een lekker, gezond ontbijt te maken. Dit heeft dan als tragisch gevolg dat veel mensen nooit een degelijk ontbijt krijgen. Vaak ligt het niet eens aan het geld, want er komt wel genoeg binnen bij de hardwerkende Nederlander. Het is gewoon tijdsgebrek, of geen zin hebben om ermee aan de slag te gaan. Gelukkig is er nu een oplossing voor. Ontbijt thuis bezorgen behoort namelijk tot de mogelijkheden. In dit artikel bespreken wij daar de voordelen van.

 

Een verhoogde concentratie

Een ontbijt thuis bezorgen, zorgt ervoor dat je altijd gezonde voeding binnen krijgt in de ochtend. En dat is maar goed ook, want dit resulteert doorgaans in een verhoogde concentratie. Met een gezond ontbijt kun jij dus zeer goed voor de dag komen. Je kunt je goed concentreren en je focussen op je werkzaamheden. Vaak lever je dan ook kwaliteit af, met als gevolg dat je promotie gaat maken. Dat is natuurlijk een fantastisch gegeven en ontbijt thuis bezorgen, kan daaraan ten grondslag liggen.

 

Meer tijd in de ochtend

Het bereiden van een gezond ontbijt in de ochtend kan flink wat tijd kosten. Het punt is echter dat je in de ochtend vaak weinig tijd hebt. Gelukkig kun je er dan voor kiezen om het ontbijt thuis te laten bezorgen. Je hebt dan nog veel tijd over om je met andere zaken bezig te houden.

Bestel de lekkerste biefstuk of bavette online

Wilt u een keer wat anders serveren dan een hamburger of een spiesje? Bij Beef & Steak bestelt u de beste steaks waar u uw bezoek zeker blij mee maakt. Maak het uzelf makkelijk door een heerlijke bavette of biefstuk eenvoudig online te bestellen. Bij deze webshop bestelt u kwaliteitsvlees tegen een aantrekkelijke prijs.

Kies voor een heerlijke bavette

Bij de experts van Beef & Steak bestelt u gemakkelijk de heerlijkste bavette. Bavette wordt veelal gezien als delicatesse, bijvoorbeeld in Frankrijk. Misschien komt de naam u niet bekend voor. Dat komt omdat deze steak in Nederland vaak vanglap of vinkelap wordt genoemd. Deze malse steaks wint men uit de flank van het rund en zijn allemaal geschikt voor de barbecue. Maak bijvoorbeeld een keuze uit:

 • Dubbeldoel Bavette
 • Ierse Bavette
 • Black Angus Bavette
 • Bommelse Blonde Bavette
 • USA grain-fed flank steak

Door een bavette op de barbecue te bereiden, wordt het vlees heerlijk mals en komt het écht goed tot zijn recht. Bij de webshop kunt u tevens terecht voor heerlijke recepten voor de barbecue. Zo verrast u uw familie en vrienden met de heerlijkste gerechten.

Verschillende soorten biefstuk

Daarnaast kun u bij de vleesexperts terecht voor een van de meest bekende steaks: de biefstuk. Biefstuk is er in vele soorten en smaken. Biefstuk bevat ook veel ijzer, waardoor het een uitstekend stuk vlees is om goed op kracht te komen. Hoe mals een biefstuk is, hangt af van een aantal factoren, waaronder:

 • Het ras van het rund
 • De leeftijd en het geslacht van het rund
 • De behandeling van het stuk vlees
 • De rijping van de steak
 • Het koelproces van de steak

Haal het lekkerste vlees in huis

Heeft u vragen? De specialisten en vleesliefhebbers van Beef & Steak voorzien u graag van alle juiste informatie en de heerlijkste producten. Plaats vandaag nog een bestelling en geniet snel van een heerlijke biefstuk, bavette of nog veel meer!

Een volledig verzorgde BBQ bestellen was nog nooit zo eenvoudig

Staat er een BBQ op de planning? Omdat je jouw vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een gezellige avond? Omdat je iets te vieren hebt? Of omdat je een bedrijfsborrel organiseert? Dan wil je natuurlijk onbezorgd genieten. Kies dan voor de volledig verzorgde pakketten van BBQenzo.nl. Iedereen kiest zijn of haar eigen BBQ pakket en deze wordt vervolgens gratis thuisbezorgd.

Geniet van een all-in BBQ bij jou op locatie

Je geniet bij BBQenzo.nl van een all-in service. ‘Wat houdt dit in?’ horen we jou al denken. Dat betekent dat de BBQ met alle benodigdheden bij jou wordt thuisbezorgd. Denk hierbij aan de barbecue, het servies, het barbecuegereedschap en het bestek. Er worden enkel dagverse producten geleverd, wordt jouw BBQ bij jou thuis afgeleverd én neemt de specialist de afwas mee retour. Zo reken je af met de afwas en geniet je met jouw gezelschap van een onbezorgde BBQ.

Wat voor BBQ pakketten kun je bestellen?

Je kunt bij deze specialist verschillende BBQ pakketten bestellen. Binnen jouw gezelschap kiest iedereen zijn of haar eigen pakket. Dat is wel zo handig. De een houdt immers meer van vleesgerechten, terwijl een ander een echte visliefhebber is en wellicht zijn er nog vegetariërs onder jouw gezelschap. Voor groepen vanaf 25 personen biedt BBQenzo.nl groepspakketten aan. Als je de BBQ pakketten gaat bestellen, worden ook de volgende etenswaren meegeleverd:

 • Stokbrood en kruidenboter
 • Standaard salades en 2 salades naar keuze
 • Standaard sauzen

Vandaag jouw BBQ bestellen = morgen thuisbezorgd

Met een BBQ wordt ieder feestje tot in de puntjes verzorgd. Kijk jij er al naar uit om een middag of een avond heerlijk te eten met vrienden, familie of collega’s? Ga dan een BBQ bestellen bij BBQenzo.nl. Als je morgen de BBQ al wilt aansteken, is dat ook mogelijk. Plaats jouw bestelling voor 12.00 uur en jouw volledig verzorgde BBQ wordt morgen al thuisbezorgd. Ideaal, nietwaar?