Subsidiekansen in beeld door slimme software

Het aanvragen van subsidies is vaak ingewikkeld. Je moet aan allerlei voorwaarden voldoen, deadlines in de gaten houden en op tijd zijn met het aanvragen. Zo ook voor het aanvragen van de ISDE subsidie in 2021. Deze Investeringsregeling Duurzame energie en Energiebesparing regeling heeft niet alleen een lange naam, maar kan ook ingewikkeld zijn. Zo is het vanaf 2021 niet alleen mogelijk om voor warmtepomp en zonneboiler subsidie aan te vragen, maar zijn er ook kansen voor zakelijke partijen, zonnepanelen en het aansluiten op een warmtenet.

Voor het aanvragen van de subsidie warmtepomp is er weinig veranderd. Zo is het nog steeds noodzakelijk om na de installatie en betaling van de warmtepomp eerst te regelen, voordat de subsidie aangevraagd kan worden. Bij zakelijke aanvragen is dit weer net andersom. U heeft als particulier tot 12 maanden na de installatie de tijd uw subsidie te regelen, maar het is aan te raden dit zo snel mogelijk te regelen. Het subsidiepotje kan altijd opraken en er zijn dan geen garanties meer. Het subsidiebedrag voor een warmtepomp kan oplopen tot wel 8.500 euro. Meestal liggen de gemiddelde subsidiebedragen lager, denk aan zo’n 1.500 euro.

Bij het aanvragen van de warmtepomp subsidie moet je opletten. Helaas is het niet meer mogelijk voor nieuwbouwwoningen subsidie aan te vragen. Als je je warmtepomp zelf plaatst, dan is er ook geen subsidie meer mogelijk. Alleen bij installatie door een erkende installateur is het mogelijk om de subsidie te ontvangen. Voor de zonneboiler subsidie gelden er dezelfde spelregels. Alleen in dat geval is het gemiddelde subsidiebedrag zo’n 1.000 euro.

 

 

De voordelen van online boekhouding en administratie

Online boekhouding en administratie is nog niet bij iedereen vanzelfsprekend. Mocht jij nog twijfelen of eigenlijk helemaal niet begrijpen wat het inhoudt? Dan kun je in dit artikel alle voordelen lezen over online boekhouding en administratie.  

Digitaal factureren is gewoon makkelijker 

Digitaal factureren wordt ook wel e-facturatie genoemd. E-facturatie enorm handig en daarnaast ook velen malen sneller dan normaal factureren. Zo hoef je nooit meer brieven op de post te doen en kun je met een paar klikken je klant zijn factuur sturen. Vervolgens kan je bij e-facturatie ook zien of de klant de factuur heeft ontvangen en zal automatisch een herinnering sturen zodat jij niet vergeet de factuur op tijd te sturen. 

Nooit meer stapels met papieren maar gewoon alles op 1 plek 

Je kent het vast wel. Stapels en stapels met papieren opgeslagen in mappenkasten. Wanneer je dan 1 van die papieren nodig hebt ben je te lang bezig met het zoeken voordat je dat ene papier uiteindelijk vindt. Dit kan anders! Online boekhouding en administratie zorgt ervoor dat alles digitaal staat. In eerste instantie dus geen papieren meer en alles op de computer en/ of in de Cloud. Daarbij komt ook nog eens dat je in een digitale omgeving dingen veel beter kunt ordenen. Zo heb je al je bestanden overzichtelijk opgedeeld in verschillende mappen met categorieën. Wanneer je dan een keer een specifiek bestand nodig hebt is het gewoon een kwestie van CTRL+F en zoeken maar. Zo gaat het zoeken van een document veel sneller, en verspillen jij en je collega’s daar geen tijd meer aan. 

De andere mogelijkheden van boekhouding programma’s 

Als je de bovenstaande oplossingen je al enthousiasmeren dan wordt het nog beter! Online boekhouding en administratie kent namelijk geen grenzen. Zo zijn er een groot aantal programma’s en tools beschikbaar om nog veel meer te automatiseren. Zo kun je bijvoorbeeld ook automatisch uitgaven bijhouden en patronen vinden in je onkosten. Wil jij nou weten wat alle mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf kijk dan even op de website van onze aanbevolen partner met een administratiekantoor in Groningen en zij geven ook belastingadvies in Groningen.

Het aanschaffen van de goedkoopste Bitcoin

Het aanschaffen van de goedkoopste Bitcoin doe je door de munt op het juiste moment aan te schaffen. Er zijn duizenden mensen die aan daytrading doen en dit houdt eigenlijk in dat zij iedere dag munten inkopen en verkopen. Als het ware kopen zij de munt in op het dieptepunt van een dag. Ze verkopen de munt weer op het hoogtepunt van de dag. Op deze manier kan je een hoop geld verdienen, echter zal je je wel eerst goed moeten verdiepen in de munt. Ben jij van plan om je hier goed in te verdiepen? Dan is het misschien wel een goed idee om een onlinecursus te volgen. Hierdoor hoef jij niet helemaal naar de cursus toe en kan jij snel veel leren. Mocht jij op een andere manier veel willen leren? Kijk dan eens op Beleggen.info. Deze website heeft veel informatie die jou echt verder gaat helpen.

Duidelijke uitleg

Het aanschaffen van de goedkoopste Bitcoin doe je ook door je goed te verdiepen in de munt en je goed in te lezen op Beleggen.info. Hier vind je vaak handige tips zodat je er op het juiste moment bij bent. Mocht jij geen interesse hebben in Bitcoin, dan vind je hier ook veel handige tips over het kopen van aandelen.

De administratie uit handen geven

De salarisadministratie gaat veel tijd inzitten, maar is wel erg belangrijk dat het goed wordt uitgevoerd. Grote bedrijven hebben hier meestal speciaal iemand voor in dienst. Voor de kleinere bedrijven is het vaak te duur om daar iemand apart voor aan te nemen. Hun doen het gewoon allemaal zelf. Maar veel mensen vergissen zich hier af en toe wel in. De administratie is erg veel werk en kost heel veel tijd om dat nauwkeurig te doen. Fouten die wil je natuurlijk voorkomen want dat kan je duur te komen staan. Bedrijven kunnen een hoge boete krijgen doordat de belasting bijvoorbeeld niet goed is ingevuld. Of de werknemers zijn het haasje van de drukte en hebben het loon niet op tijd.

Om de taken uit handen te nemen zonder dat je daar iemand voor moet aannemen bestaat er een loonbureau. Dan denk je, kan ik dan niet zelf beter iemand aannemen hiervoor? Op jaarbasis is een loonbureau stukker goedkoper. Je hoeft niet alles zelf meer te doen en je hebt hierdoor genoeg tijd om andere belangrijke taken uit te voeren.

Al het administratie wordt bijgehouden via het internet. Zo kan je altijd bij de documenten om het in te zien of te controleren. Ook kan je de documenten makkelijk downloaden wanneer je het nodig hebt. Het makkelijker ervan is dat werknemers ook bij hun loonstrookjes kunnen en hun jaaropgave op kunnen vragen wanneer ze dit willen. De verwerking van alle salaris documenten gaan ook heel snel, alles wordt binnen 24  uur verwerkt. Met een salarisservice weet je zeker dat de administratie goed wordt nagekeken en uitgevoerd, en op deze manier kan je de boetes voorkomen. Ook voor werknemers is dit een ideale oplossing. Ze kunnen makkelijk bij hun salarisstrookjes en ze hebben het loon altijd op tijd op de bank staan.

http://www.cbbs.nl/