Uw bedrijvengids
Gezondheid

De prijzen van ooglidcorrecties

De ooglidcorrectie kosten kunnen behoorlijk hoog zijn en wordt vaak niet vergoed door je verzekeraar. Je moet dus zelf de kosten kunnen dekken. Met die reden schrijf ik vandaag wat de kosten ongeveer in kunnen houden. Ik heb hiervoor de kosten van verschillende behandelaars bekeken om een conclusie hierover te kunnen trekken. Door de hevige concurrentie kan de prijs per behandelaar flink verschillen. Ik heb ongeveer 20 klinieken bekeken om een goede conclusie te kunnen trekken.

Als u een kliniek uitkiest voor een ooglidcorrectie moet de prijs van deze kliniek concurrerend zijn. Hierdoor weet je zeker dat er gevochten wordt om jou binnen te halen. Dit resulteert in een scherpe prijs met fikse korting. Hiernaast spelen andere afwegingen ook een rol, zoals de prijs-kwaliteitverhouding.

De ooglidcorrectie prijs kan verschillen per behandeling. Je kan je bovenste en onderste ooglid apart laten behandelen, maar een behandeling waarin ze beide worden behandeld is ook mogelijk. De prijzen van de verschillende klinieken liggen ster uit elkaar. De goedkoopste behandeling voor je bovenste ooglid kost ongeveer 800 euro. De duurste behandeling kost ongeveer 1600 euro. Je onderste ooglid is gemiddeld duurder om te behandelen. Deze prijs begint ongeveer bij 1100 euro en loopt op tot 1900 euro. Als je beide oogleden wilt behandelen ben je relatief goedkoper uit dan wanneer je de oogleden apart gaat behandelen, maar de prijs per behandeling ligt wel hoger. Deze behandeling begint bij 2000 euro en klimt tot zo’n 3000 euro.

Echter moet wel in het achterhoofd gehouden worden dat de prijs niet altijd iets zegt. De behandeling moet goed uitgevoerd worden in een steriele omgeving en met de juiste gereedschappen en hulpmiddelen. Wees kritisch als je een behandeling gaat uitkiezen. Houd eerst gesprekken in verschillende klinieken en controleer eerst de ruimten waarin de behandeling wordt gehouden. Je wilt immers niet dat je behandeling verprutst wordt!

http://www.faceland.nl/