Uw bedrijvengids
Gezondheid

Drie manieren om rimpels te verwijderen

Er zijn veel behandelingen waarbij een arts een goedje in je huid spuit om rimpels weg te werken, maar wat zijn precies de mogelijkheden hierin? Lees snel verder om antwoord te krijgen op deze vragen.

 

Het spul dat in de huid wordt gespoten is Botox, hyaluronzuur of het lichaamseigen collageen. Botox is een gezuiverd eiwit. Het wordt in zeer kleine hoeveelheden in je spieren gespoten om ze te ontspannen en zo de rimpelontwikkeling tegen te gaan. Het blokkeert de zenuwimpulsen in de spieren en voorkomt zo dat de spieren kunnen samentrekken. Hierdoor ontspant de spier tijdelijk en worden de lijnen minder zichtbaar. Na drie dagen is het resultaat al zichtbaar en na 14 dagen is dit optimaal. Na ongeveer 3 maanden is het resultaat verdwenen.

 

Hyualuronzuur is van nature al aanwezig in je huid. Het regelt een goede celregulatie. De stof trekt water aan en zorgt voor een natuurlijke hydratatie van de huid. Echter neemt het gehalte van hyaluronzuur af naarmate je ouder wordt. Bij een injectie van hyaluronzuur wordt de rimpel opgevuld en verschijnt er een nieuwe hydratatie. Er worden mooie resultaten behaald bij de neus, lippen, jukbeenderen en wallen. Het zuur wordt door het lichaam opnieuw afgebroken, dus het resultaat is maar tijdelijk. Het houdt ongeveer 6 tot 12 maanden aan.

 

Door middel van een injectie van calciumfosfaat wordt de aanmaak van eigen collageen gestimuleerd. Dit wordt gebruikt om volumeverlies tegen te gaan en om rimpels te verminderen. De meest voorkomende plekken zijn de wangen, de kaaklijn, jukbeenderen, mondhoeken en zelfs je handen. Het resultaat blijft ongeveer een jaar zichtbaar.

 

Er zijn drie hoofdbehandelingen om rimpels tegen te gaan. De prijzen verschillen van deze behandelingen nogal sterk. Bezoek verschillende sites van Botox-klinieken om helder beeld van de prijzen te krijgen. Over het algemeen is men goed te spreken over Botox behandelingen in Amsterdam of Botox behandelingen in Nijmegen.

http://www.injectableklinieken.nl/