Een gezellige activiteit voor een dagje uit in Arnhem

Staat er binnenkort een vrijgezellenfeest op de planning? Of gaat u op vriendenweekend of familieweekend? Ga dan een dagje uit in Arnhem. Deze karakteristieke stad is zeer geliefd tijdens een weekend weg. Wellicht staat er voor u binnenkort ook een weekend weg op de planning. Bent u op zoek naar een gezellige activiteit? Kies voor een groepsfiets van Bike4Fun. Een dagje uit in Arnhem heeft u hierdoor meteen geregeld. Kies ervoor om de fiets met of zonder bestuurder te huren én of u de groepsfiets aan wenst te vullen met een barbecue. Of ga op pad met de barfiets. Het team van Bike4Fun helpt u graag om het ideale dagje uit in Arnhem voor u samen te stellen!

Naast groepsfietsen kunt u een dagje uit in Arnhem ook beleven op de elektrische scooter

Een elektrische scooter is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Deze is 60 kg en eenvoudig bedienbaar. Tijdens het rijden is het niet verplicht om een helm te dragen. Wilt u tijdens de rit ergens parkeren? Dit is geen probleem met de inklapbare voetensteuntjes.Hierdoor heeft u te allen tijde een geslaagd dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem. Bike4Fun biedt elektrische scooters, genaamd Emoto Lite. De scooters komen in verschillende modellen en prijsklassen. Een vriendenweekend, bedrijfsfeest of familieweekend. Wat staat er binnenkort bij u op de planning? Hoe uw gezelschap er ook uit ziet, door het huren van elektrische scooters van Bike4Fun beleeft iedereen een geslaagd, uniek en gezellig dagje uit in Arnhem.

Ga voor een geslaagd dagje uit in Arnhem door een groepsfiets te kopen

U beschikt over een evenementenbureau en u wilt een activiteit toevoegen aan uw assortiment. Een leuk idee is om een funfiets, barfiets, bierfiets of groepsfiets te kopen. Bike4Fun biedt diverse fietsen te koop aan, geschikt voor grote en kleine groepen. De groepsfietsen zijn voorzien van een dak, zodat het dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem altijd door kan gaan. Daarnaast beschikken de groepsfietsen over handige extra’s zoals een MP3/USB-speler en een aansluitpunt voor bierfusten. Van team activiteiten voor sportclubs tot aan vrijgezellenfeesten en van vriendenweekenden tot aan bedrijfsfeesten. Voor vrijwel alle gezelschappen is een dag op pad met een groepsfiets een gezellige aangelegenheid.