Bied jouw gast wat extra’s, bied jouw gast eerlijke allergenen informatie

Steeds meer mensen zijn vandaag de dag allergisch of intolerant voor bepaalde stoffen. Daarnaast zijn er ook steeds meer mensen die er uit gezondheidsoverwegingen vrijwillig voor kiezen bepaalde voedingsstoffen niet meer tot zich te nemen. Het lijkt misschien alsof het steeds meer mensen betreffen, maar het kan ook zo zijn dat de kennis hierover is toegenomen. Hoe dan ook is het een punt om rekening mee te houden in de horeca. Hoe ga je hier tegenover jouw gasten mee om en hoe informeer je hen zo goed mogelijk? Nummer 1 doel: je wilt natuurlijk dat ze terug komen!

Wat zijn allergenen?

Allergenen zijn bepaalde bestanddelen van een natuurlijke óf kunstmatige stof waar mensen allergisch voor kunnen zijn. Allergische reacties kunnen erg uit een lopen en kunnen dus voor ieder persoon verschillen. Veel voorkomende allergische reacties zijn jeuk, tranende ogen en een loopneus, maar ook misselijkheid, buikpijn en benauwdheid. Bij de een zal de reactie heftiger zijn dan bij de ander, maar één ding is zeker: je wordt er niet blij van. De meest bekende allergene stoffen zijn gluten, lactose en pinda’s en noten. Daarnaast kan men ook een allergische reactie krijgen van schaal- en schelpdieren, vis, eieren, mosters- en sesamzaad, lupine, selderij en zwaldioxide (sulfiet). 

Buiten de deur eten

Voor mensen met (heftige) allergische reacties is het dus niet vanzelfsprekend om buiten de deur te eten. Thuis weet je exact wat je in huis haalt, kookt en bereidt, maar wanneer een ander het voor je klaar maakt loop je natuurlijk risico. Horecagelegenheden zijn daarom niet altijd voor hen weggelegd. Dáár kan jij als horeca onderneming meerwaarde bieden door hier niet alleen rekening mee te houden tijdens het koken, maar ook de juiste allergenen informatie te verschaffen. Doe dit echter alleen wanneer je kunt garanderen hier 100% secuur mee om te gaan. Een valse belofte en een restaurantgast met ernstige allergische reacties is voor de naamsbekendheid alles behalve positief. 

Voor uw nieuwe horeca kleding doet u inspiratie in het online magazine op

Vindt u de verhalen van topchefs en de hun kleding ook zo belangrijk? Doe inspiratie op en lees hun verhalen in het online magazine. De kleding verandert mensen niet ineens in toptalenten. Maar toptalenten zoals topchefs werken wel in de collecties van Segers. Van de bediening tot aan kelners en van bartenders tot aan chef-koks. De horeca kleding is volledig in overeenstemming met elkaar. En naast dat de horeca kleding, zoals een horeca schort, er onwijs stijlvol uitziet, is de hoge kwaliteit, het design, functionaliteit en comfort minstens zo belangrijk. Bekijk een kleine selectie van de collectie in het online magazine, het volledige aanbod online of bezoek de showroom in Breda voor persoonlijk advies.

Kies uit een gevarieerd aanbod aan horeca kleding

Bent u al op de hoogte van het uitgebreide aanbod van bedrijfskleding bij Segers? Van een horecashort tot broeken en koksjassen en nog veel meer, het is er allemaal. Bij Segers kiest u uit een ruime collectie in verschillende pasvormen, kleuren en bijpassende accessoires, zoals koksknopen, riemen en elastische bretels. En heeft u de keuze uit de collectie aan horeca kleding gemaakt, zoals een horeca schort? In dat geval kunt u het schort volledig laten personaliseren in de borduurfabriek. Een logo, een bedrijfsnaam of initialen van de chef. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk alvast het aanbod aan horecakleding online, allen gemaakt van hoogwaardige Zweedse kwaliteit. Voor welke pasvorm gaat u?

Ontvang persoonlijk advies voor uw horeca kleding

Het type outfit dat het personeel draagt is sterk afhankelijk van de onderneming waarin de kleding gedragen zal moeten worden. Personeel in een trendy burgerbar draagt namelijk totaal andere horeca kleding dan personeel in een luxe beachclub of sterrenrestaurant. Bij Segers heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod aan horeca kleding. Ga voor eigentijds met een horeca schort, afgewerkt met lederen accenten en een denim blouse, of ga voor exclusief in een luxe kostuum. En maak de horeca kleding af met accessoires zoals petten, elastische bretels en bandanamutsen. Wat voor kleding sluit het beste aan bij uw horecaonderneming? Het team van Segers bespreekt graag met u de mogelijkheden en biedt, persoonlijk advies in de showroom in Breda. Koop bijvoorbeeld een horeca short.

Besteed ook aandacht aan de waterkwaliteit bij het onderhoud aan uw koffiemachine

Uw koffiemachine moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn, maar dat geldt zeker ook voor de kwaliteit van het water. Want wist u dat de waterhardheid een doorslaggevende factor is voor de smaak van een kop koffie én dat dit mede de cremalaag bepaalt. Schakel de experts van KoffieSnel.nl Espressoservice in. Tijdens het onderhoud van uw koffiemachine wordt de Carbonaathardheid in Duitse Hardheid (kH) gemeten, waarna het filter op de juiste manier wordt afgeregeld. U bent een volledig jaar gegarandeerd van het zetten van de beste koffie. Onderhoudskosten nemen af en de levensduur van uw machine wordt ook nog eens verlengd.

Wat voor onderhoud is er voor uw koffiemachine nodig?

Heeft u al jarenlang plezier van uw nieuwe koffiemachine? Of gebruikt u een tweedehands model? En wat voor merk gebruikt u in uw horecazaak? Dit zijn allen factoren die van invloed zijn op het soort onderhoud dat aan uw koffiemachine moet worden uitgevoerd. Komt het team van KoffieSnel.nl Espressoservice bij u langs voor onderhoud? In dat geval ontvangt u te allen tijde eerlijk advies over de technische staat van uw machine. Is uw machine aan vervanging toe, dan kunt u bij de specialist ook terecht voor de verkoop van koffieautomaten bij KoffieSnel.nl Espressoservice. Van groot tot aan klein onderhoud, niets is te gek. Doordat dit team u een leenmachine aan kan bieden, kunt u gewoon verder gaan met het zetten van koffie. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar?

Maak gebruik van tal van services, zoals het onderhoud aan uw koffiemachine

Logischerwijs krijgt u goede koffie met een goede koffiemachine. Daarom moet de machine goed onderhouden worden. Wanneer heeft u voor het laatst onderhoud aan uw koffiemachine uitgevoerd? Voorkom storingen en kies voor KoffieSnel.nl Espressoservice. Niet alleen verricht dit team de nodige onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Ook worden 24/7 storingen verholpen. Denkt u dat uw machine wel toe is aan een onderhoudsbeurt? De onafhankelijke serviceprovider voert graag het onderhoud aan uw koffiemachine uit. Wacht niet langer en schakel KoffieSnel.nl Espressoservice vandaag nog in voor het onderhoud aan uw machine. Wellicht staan wij binnen een paar dagen ook bij u voor de deur!

Trouwlocatie in Schiedam is de perfecte basis voor een onvergetelijk feest

De mooiste trouwlocatie in Schiedam is natuurlijk dé locatie voor uw bruiloft. Maar waar vindt u die? Hoppe Schiedam is dé trouwlocatie om de mooiste dag van uw leven te vieren. Het pand ademt sfeer en stijl en is de perfecte basis voor een onvergetelijk trouwfeest. De feestlocatie is gelegen in de regio Vlaardingen aan de rand van het stadscentrum van Schiedam, met volop gratis parkeergelegenheid. Het gebouw beschikt over drie schakelbare ruimtes en biedt hiermee ruimte voor 275 personen. Hoppe Schiedam biedt diverse arrangementen die trouwen in Schiedam tot een onvergetelijk feest maken. Uiteraard staan uw wensen centraal. Houdt u liever zelf de touwtjes in handen? Ook dat is geen probleem.  

Feestlocatie in de regio Vlaardingen voor zowel kleine als grote groepen

Bij een gigantisch feest hoort uiteraard een bijzondere feestlocatie in de regio Vlaardingen. Wat voor feest u ook viert: bij Hoppe Schiedam vindt u de juiste zaal voor elk feest. U kunt kiezen uit maar liefst drie feestzalen. Hoppe Parterre is een sfeervolle industriële ruimte met een grote bar en geschikt voor een receptie of feest met maximaal 140 gasten. De Hoppe Bovenverdieping is een mooie huiselijke ruimte en ideaal voor een diner, zakelijke bijeenkomst of huwelijksvoltrekking voor maximaal 100 gasten. Restaurant Pizze Pronto is een traditionele pizzeria met een open keuken en steenoven, heeft 80 zitplaatsen en beschikt over een terras. Welke feestlocatie in de regio Vlaardingen kiest u voor uw feest?

Perfect verzorgde bruiloft op trouwlocatie in Schiedam

Bent u nog op zoek naar een passende locatie voor uw huwelijk? Kijk dan eens rond in Schiedam, want bij Hoppe Schiedam viert u uw bruiloft op een unieke locatie en men doet er alles aan om van deze speciale dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Groot en uitbundig, klein en intiem, wat u ook verwacht van de huwelijksdag, Hoppe maakt van uw trouwdag een volmaakte belevenis. Geheel naar eigen wens kunnen de koks u ook verwennen met de lekkerste gerechten. De feestlocatie nabij Vlaardingen is een historisch pand en beschikt over volop gratis parkeergelegenheid. Iedereen wordt getroffen door de sfeer die het ademt. Wilt u het zelf ervaren? Maak dan een afspraak om de sfeer in het pand te komen proeven.