Met een cloud werkplek bespaart u uzelf en uw medewerkers veel tijd

Bent u voor uw werk vaak op pad en vindt u het prettig om tussen het reizen door nog wat documenten bij te kunnen werken? Of heeft u tussen afspraken door nog wat tijd over en bent u niet in de mogelijkheid om naar kantoor te gaan voor het werk? Dan is een cloud werkplek de ideale oplossing. Dit is een digitale werkplek waardoor u altijd en overal aan de slag kunt. U kunt op iedere locatie uw bestanden inzien en applicaties gebruiken. Hier heeft u alleen een device voor nodig met een werkende internetverbinding. Een gespecialiseerd Managed Service Provider kan u hierbij helpen om de cloud werkplek zo in te richten dat deze voldoet aan al uw wensen. Bent u benieuwd naar de voordelen van een digitale werkplek? Lees dan snel verder!

De voordelen van een digitale werkplek

Wanneer u voor een cloud werkplek gaat, kiest u voor het gemak van het werken waar en wanneer u maar wilt. U heeft geen externe harde schrijf meer nodig voor uw bestanden, maar slaat ze eenvoudig en veilig in de cloud werkplek op. Wanneer uw laptop of telefoon crasht, heeft u al uw bestanden online staan, waardoor u altijd verder kunt op een andere device. Een Managed Service Provider, zoals Cloudiction, heeft veel verstand van IT-beheer en zorgen ervoor dat de online omgeving geheel naar uw wens ingericht wordt. Denk hierbij aan bepaalde applicaties en pakketten.

Vraag een demo aan en ontdek de vele mogelijkheden

Het werken in een cloud werkplek heeft vele andere voordelen die u zelf kunt ontdekken. Bij een gecertificeerde Managed Service Provider, zoals Cloudiction, bieden ze u een demo aan. Op deze manier kunt u zelf ervaren hoe de digitale werkplek werkt en wat u er allemaal mee kunt doen. Zij geven u ook de keuze uit verschillende pakketten en hebben een servicedesk waar u altijd terecht kunt voor meer informatie.

Verschil diamant en briljant

Diamanten zijn natuurlijke kristallen welke chemisch zijn opgebouwd uit koolstofatomen. Eigenlijk heeft een diamant volledig dezelfde chemische samenstelling als grafiet, hetgeen binnenin een potlood zit. Het verschil zit hem in de kristalstructuur. Grafiet is een smeerbaar kristal zodat je ermee kan schrijven. Bij elke potloodtrek komt er een beetje koolstof vrij dat op het papier blijft kleven. Diamant daarentegen is het hardste materiaal dat je in de natuur kan vinden.

 

Het verschil tussen een diamant en een briljant

 

De begrippen briljant en diamant worden vaak onterecht door elkaar gebruikt. Maar wat is het verschil tussen een diamant en een briljant? Ruwe diamanten zijn op zich niet geschikt om in juwelen te verwerken. Ze zijn namelijk dof en erg onregelmatig van vorm. Om van een ruwe diamant een schitterende edelsteen te maken, dient deze eerst te worden geslepen. Briljant is hiervoor de meest geliefde en dus meest gebruikte slijpvorm. Een diamant geslepen als een briljant is rond en telt 57 facetten waardoor het een mooi symmetrische schittering krijgt. Diamanten die worden verwerkt in juwelen zijn dus steeds geslepen diamanten.

 

Een diamanten ketting om levenslang van te genieten

 

Een diamanten hangertje of een ingebouwde diamant past zowel bij een zilveren als bij een gouden ketting. Opdat de diamant mooi tot zijn recht zou blijven komen, is het belangrijk dat de ketting die de diamant draagt goed wordt onderhouden. Een gouden ketting heeft eigenlijk weinig tot geen onderhoud nodig. Zilver daarentegen gaat na verloop van tijd dof en zwart worden door de reactie met zuurstof uit de lucht. Van tijd tot tijd moet je een zilveren ketting dus schoonmaken. Een zilveren ketting kan je schoonmaken met wat citroensap of azijn of door het zachtjes schoon te wrijven met wat tandpasta. Bewaar je diamanten ketting ’s nachts ook in een aluminium potje of wikkel het in wat aluminiumfolie en je kan je leven lang schitteren.

https://123sieraad.nl

Welke rolstoel accessoires zijn er?

Een rolstoel wordt gebruikt door mensen die slecht of helemaal niet meer kunnen lopen. Het is een stoel met wielen waarvan de grootte van de wielen de manier van voortbewegen bepaalt. Een rolstoel met kleine wielen zal worden geduwd, maar bij een rolstoel met grote wielen zal de persoon die in de rolstoel zit zichzelf voortbewegen. Daarnaast heb je ook nog de rolstoelen die elektrisch, door middel van een accu, worden voortbewogen. Doordat bij de rolstoelen van tegenwoordig moderne constructies worden gebruikt en lichte materialen zijn ze comfortabeler dan de oudere. Ook worden vaak opvouwbare rolstoelen gebruikt. Deze zijn gemakkelijk wanneer de persoon vervoerd moet worden met een auto. De rolstoel kan ingeklapt worden, zodat hij weinig plaats in de kofferbak zal innemen.

De rollator vooral voor het gebruik in huis.

Er zijn personen die slecht, maar nog wel kleine stukjes kunnen lopen. Zij zullen in huis vaak een rollator gebruiken. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Een rollator biedt steun, waardoor de gebruiker minder snel zal vallen. Op de rollator is vaak een plateau aangebracht waar je op kunt gaan zitten. Je moet daarbij de rollator wel op de rem zetten. Een opvouwbare rollator kan ook gemakkelijk met een auto worden meegenomen. Ook kunnen de opvouwbare rollators in huis gemakkelijk worden opgeborgen.

Rolstoel accessoires.

Wanneer je gebruik maakt van een rolstoel is het belangrijk dat je er comfortabel gebruik van kunt maken. Het gebruik van een Fleece gevoerde rolstoel deken voor de benen zorgt ervoor dat je tijdens  koude dagen warm blijft. Het beschermt je onderlichaam tegen wind en regen. Je kunt, om tegen wind en regen beschermd te zijn, ook een poncho gebruiken. Wil je gemakkelijk uit je rolstoel stappen, dan kun je daarvoor een draaikussen gebruiken. Het gebruik van een rolstoelnet is gemakkelijk wanneer je zelf nog om boodschappen gaat. Zo zijn er veel verschillende rolstoel accessoires die het leven aangenamer kunnen maken. 

https://123zorghulp.nl

Wat zijn de juiste afmetingen voor een bad?

Een bad is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van de badkamer. Dat is samen met de wc en wastafel toch het onderdeel dat je, als het goed is, dagelijks gebruikt. Ga bij het kopen van een bad dan ook niet over een nacht ijs. Er zijn vele vele soorten baden. Ga je voor een zitbad of een simpeler versie? Maar voordat je beslist welk type het gaat worden, is het van belang om te weten of het bad wel past in je badkamer. Ga dus altijd pas shoppen als je de maximale afmetingen van het bad kent.

 

Zorg dat je de goede afmetingen hebt

Allereerst moet je natuurlijk weten of je wel ruimte hebt voor een bad in je badkamer. Heb je niet genoeg vierkante meters? Overweeg dan een stoomcabine te kopen in plaats van een zitbad. Een stoomcabine biedt namelijk ook het gevoel van een welness resort in je eigen huis. Als je toch besluit een bad aan te schaffen, onthoud dan de volgende gouden regel. Breedte zorgt voor comfort en hoogte is niet zo belangrijk. De lengte is puur en alleen om het verschil tussen zitten en liggen te kunnen maken. Zo zijn de afmetingen van het bad dus niet zomaar nietszeggende cijfers.

Zoveel mogelijkheden

Nu je weet waar je op moet letten kan je de keus maken tussen een bad of stoomcabine kopen. Neem je tijd voor deze beslissing, want je schaft niet jaarlijks een nieuwe badkamer aan. Ongeacht wat de keus gaat worden, vergeet ook niet een aantal essentiële accessoires aan te schaffen. Een aloni radiator om je badkamer te verwarmen bijvoorbeeld. En natuurlijk om stiekem je handdoeken over te hangen, want dat is waar iedereen een aloni radiator eigenlijk voor gebruikt. In ieder geval succes met het maken van de juiste keuze en alvast veel badder -of stoomplezier toegewenst!

https://sanikoning.nl

De beste manier om te fotograferen in kikkerperspectief

Met fotocamera’s zijn prachtig effecten te maken. Het fotograferen is steeds creatiever geworden. Lees in deze tekst over de vogel- en kikkerperspectief betekenis. Maar ook over de afstandbediening van de spiegelreflexcamera en de onderwatercamera.

Hoe houdt je je camera vast

De meeste beginnende natuurfotografen oefenen thuis op een huisdier. Aldaar komen al snel de eerste foutjes naar boven. Zo is een hond of kat in huis zelden mooi te fotograferen, en dat komt door een achtergrond bestaande uit stoel- en tafelpoten. Buiten op een gazon lukt het al stukken beter om dat sfeerplaatje te schieten. Mits de kat niet in een boom zit worden alle foto’s genomen als de fotograaf gehurkt zit of op één knie. In feite probeer je het dier op ooghoogte vast te leggen. Wel eens overwogen om nog verder naar beneden te gaan? Dat is trouwens de hele kikkerperspectief betekenis, je zakt nog iets lager zodat je een mooie lucht als achtergrond hebt i.p.v. een grasveld. Een aanrader is de Canon camera op een klein statief zetten, en dan afdrukken met de afstandbediening van de spiegelreflexcamera. Met het standpunt van de camera is dus veel aan effecten te creëren.

Een andere manier van filmen

Werken met een onderwatercamera lijkt ingewikkeld, maar is het juist niet. Terwijl de meeste dieren schuw zijn, waardoor je bij natuurfotografie al snel met een telelens moet werken, zijn vissen juist nieuwsgierig. Als je met een simpele snorkeluitrusting van een discounter in sportspullen een sloot induikt, dan komen na een tijdje de karpers bij je kijken. Het lijkt wel als of de vissen graag voor je onderwatercamera poseren. De kans is bijzonder groot dat de foto’s scherp zijn, heel anders dan vogels fotograferen met een telelens wat eigenlijk niet zonder statief kan. Een Canon camera geeft de kleuren mooi weer.

https://camerareus.nl

Waar berg je je tuinkussens op na de zomer?

2020 gaat de boeken in als een van de warmste jaren ooit gemeten. Combineer dit gegeven met het feit dat we ook nog nooit zoveel thuis zijn geweest als in dit jaar door de lockdowns. Het is dan ook logisch dat veel mensen afgelopen jaar geïnvesteerd hebben in tuinmeubels. Met de winter nu toch echt voor de deur is het zaak de kinder tuinstoel, deckchairs of aluminium tuinbanken goed op te bergen, zodat je er ook volgende zomer van kan genieten.

Berg je kussens goed op

Waarschijnlijk heb je tuinkussens gekocht voor je aluminium tuinbanken. Je doet er dan verstandig aan een opbergbox aan te schaffen. Met een opbergbox tuinkussens waterdicht opslaan is namelijk de logische optie als je de kussens volgend jaar ook nog wilt gebruiken. Een veelgemaakte fout is namelijk de kussens in een zak te stoppen om er de volgende zomer achter te komen dat het weer in de kussens gekropen is.

Creeer een goede opslag plek

Met een opbergbox de tuinkussens waterdicht opslaan is natuurlijk maar een deel van de oplossing. Waar laat je je nieuwe deckchair en kinder tuinstoel? Het antwoord is simpel. Maak nu het nog redelijk lekker weer is buiten tijd om de schuur op te ruimen. Met een beetje passen en meten kan je er in ieder geval voor zorgen dat deze meubels geen last krijgen van winterse buien als ze onbeschermd buiten zouden blijven staan. Dat is nu misschien even een vervelend klusje, maar aankomend voorjaar ben je blij dat je het gedaan hebt.

Als einde

De investering in tuinmeubels is afgelopen jaar natuurlijk de juiste geweest. Draag dan ook extra zorg voor je nieuwe meubels door over de opslag na te denken. Dit kan je eenvoudig realiseren door het aanschaffen van bijvoorbeeld een opbergbox. Dan nog eventjes de schuur opruimen en je zit gebakken deze winter!

https://tuinbasis.nl

Wat is zuiniger; de gloeilamp of de LED lamp

Al jaren wordt het gebruik van LED-verlichting aanbevolen, omdat het beter is voor het milieu vanwege het mindere energieverbruik ervan. Daarmee lijkt de tijd van de gloeilamp voorbij te zijn, want ze worden steeds vaker vervangen door LED-spots. Niet alleen in huis, maar ook als fietsverlichting, buitenverlichting, straatverlichting, noem maar op. Maar waarom is het verbruik van LED vs gloeilamp beter?

Waar staat LED precies voor?

Om te weten waarom het verbruik van LED beter is, moeten we eerst weten: wat betekent LED? LED is een Engelse afkorting dat staat voor Light-emitting Diode. Een diode is een halfgeleider die licht uitstraalt als de stroom door de geleiderdraadjes wordt gestuurd. Maar LED-verlichting bestaat niet uit gloeidraad zoals een gloeilamp, maar bevat een chip van lichtgevend materiaal. Deze chip veroorzaakt het licht.

Gloeilamp en LED; de verschillen

Er zijn grote verschillen in het verbruik van LED vs gloeilamp. Zo verbruikt een LED-spot minder energie dan een gloeilamp. LED verbruikt namelijk 6 Watt en een gloeilamp 40 Watt. Bovendien kan je LED-verlichting tot zo’n 50.000 branduren gebruiken, terwijl een gloeilamp slechts 1.000 branduren meegaat. Dat is aanzienlijk minder!

Als je in de winkel kijkt, zie je dat LED-lampen wel duurder zijn dan gloeilampen, maar omdat ze minder energie verbruiken én veel langer meegaan, zijn ze op de lange termijn dus goedkoper. Bovendien is LED-verlichting minder gevoelig dan een gloeilamp. De chip van een LED-lamp is immers minder snel breekbaar dan het gloeidraadje van een gloeilamp, dus de kans dat je LED spots moet verwisselen omdat hij kapot is, is erg klein.

LED als verlichting gebruiken

Dat een LED-lamp wel tegen een stootje kan, maakt het gebruik ervan als buitenverlichting erg aantrekkelijk. Je kan tal van LED grondspots kopen voor in je tuin, bijvoorbeeld om het garagepad te verlichten of de muren van je huis. Daarnaast heb je LED grondspots in de vorm van prikkers, die je makkelijk in de grond kan steken om bomen of planten decoratief te verlichten. LED spots zijn ook geschikt als binnenverlichting. Denk aan badkamerverlichting of als sfeerverlichting in de woonkamer!

https://alleslicht.nl

Het maken van een uniek webdesign laat u over aan de WordPress professionals

De uitstraling van uw bedrijf is uiterst belangrijk. Met een passende huisstijl zal een standaard website template nooit werken. Webdesign Eindhoven wordt uitbesteed om een uniek ontwerp te realiseren van uw bedrijf. Iedere realisatie wordt uitgevoerd met de nieuwste ontwikkelingen en systemen. Het meest gebruikte content management systeem (CMS) is WordPress. En de meest bekende bedrijven beschikken over een WordPress website. Dit CMS is geheel gebruiksvriendelijk zodat u de website eenvoudig kunt beheren en bijvullen. De mogelijkheden zullen dan ook geen ontwerp mogelijkheden beperken. Uw website wordt precies zoals u dat voor zich zal zien. Deel uw visie met een webbouwer in Eindhoven om uw bedrijf te voorzien van een maatwerk WordPress website.

Waarom kiezen voor een WordPress website?
Ondanks het gemakkelijke platform van WordPress zal het enige kennis vragen om te weten hoe het systeem werkt. Mocht u ontwerp ideeën hebben? Neem deze dan mee naar de webbouwer waar u mee in samenwerking gaat. Een hoogwaardige website is wat uw bedrijf naamsbekendheid geeft en u op de online markt zal zetten. Investeer daarom niet in een standaard template website met beperkte aanpassing mogelijkheden. Met een op maat gemaakte WordPress website tot uw beschikking is het uw taak om de website bij te houden. Als u nieuwe producten of diensten wilt toevoegen is een WordPress website aanpassen gemakkelijk. Beheer uw afbeeldingen en teksten op de website of webshop. De ontwerp elementen hebben echter wel kennis nodig om aan te kunnen passen. Laat dit daarom over aan de webbouwers in Eindhoven.

Waarom kiezen voor webdesign Eindhoven?
Met een standaard ontwerp website kan uw bedrijf worden vergeleken met dat van een ander. Om dit tegen te gaan wilt u uniek blijven met uw bedrijf. Kies daarom voor een maatwerk webdesign om concurrentie en klanten te laten weten dat uw bedrijf bestaat. Want met een maatwerk website bent u zeker van een goede vindbaarheid op het wereld wijde web. Met gebruik van Search Engine Optimazation (SEO) verdient uw website een hogere plaats in Google. Zodoende wordt de website ook eerder gevonden door de door u aangegeven doelgroepen. Dit zal op langer termijn uitbesteed moeten worden om een hogere plaatsing aan te blijven houden. Ook hier weten de webbouwers in Eindhoven u van te voorzien.

Wat is de werkwijze tot een uniek webdesign?
Een website of webshop is vandaag de dag makkelijker zelf te maken in tegenstelling tot jaren geleden. Maar met de uitbesteding aan een hoogwaardig webdesign heeft u veel meer profijt. Investeer in een unieke website en u zult uw omzet gemakkelijk terugverdienen. Bij de intake worden uw wensen voor de website besproken om in de conceptfase te verwerken. Met een visueel concept ontvangt u een duidelijk beeld en weet u hoe het er uit komt te zien. Vervolgens wordt de website gerealiseerd en zullen feedback momenten nog voor enige aanpassingen zorgen. Bij akkoord wordt uw website gelanceerd en u bent voorzien van een unieke maatwerk WordPress website. Hoogwaardig webdesign laat u over aan de professionals.

Oud goud verkopen tegen een eerlijke prijs

Heeft u nog oud goud liggen dat u niet gebruikt? Dan is de kans groot dat u hier nog veel geld voor kunt krijgen! De prijs van goud is hoger dan ooit, waardoor het steeds lucratiever wordt om te kiezen om uw oud goud te verkopen. Daarbij kunt u denken aan allerlei soorten gouden sieraden, zoals horloges, oorbellen, hangers en nog veel meer. Deze bevatten vaak meer goud dan u denkt, en u kunt er dus mogelijk veel geld voor vangen! Goud inkoop kan tegenwoordig op veel plekken, dus het is heel gemakkelijk om uw oud goud te verkopen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw oud goud verkopen bij GoudNL.

Kies voor eerlijke goud inkoop

Goud inkoop wordt door veel verschillende partijen gedaan, zodat u altijd voldoende keuze heeft. Kies vooral een goud inkoop zaak waar u zich goed bij voelt, en die u een eerlijke prijs biedt. Bij goud inkoop is het belangrijk dat u de verkoper kunt vertrouwen, want deze bepaalt uiteindelijk het goudgehalte van uw sieraad, en dus de prijs.  

De beste prijs voor uw gouden sieraden

Heeft u een gouden sieraad dat veel goud bevat? Dan kan het lonen om eens rond te kijken bij verschillende goud inkoop winkels. Zo weet u zeker dat u een eerlijke prijs krijgt.

https://www.goudnl.nl/oud-goud

Verzorging van een website

De eerste indruk is ontzettend belangrijk in heel veel opzichten, maar ook in de wereld van zaken doen is het erg belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten. Binnen vijf seconden heeft iemand al een mening of een beeld geschetst, waardoor een goede eerste indruk van groot belang is. Dit gegeven wordt heel vaak onderschat, maar het van groot belang. Een goede eerste indruk is hartstikke belangrijk en dat werkt eigenlijk met heel veel factoren wel zo. Zo ook met websites bijvoorbeeld, aangezien het erg belangrijk is dat je website mooi en goed verzorgt eruit ziet. Het geeft een indruk van een bedrijf en daarom is het belangrijk dat deze website goed onderhouden is en goed in elkaar steekt. Hierbij is website design erg belangrijk en op die manier kan een goede indruk gemaakt worden, die vervolgens ervoor kan zorgen dat (potentiële) klanten een goed beeld van het bedrijf krijgen.

Er zijn veel bedrijven die aan website ontwikkeling doen en alles naar wens van de klant kunnen maken. Het is belangrijk om een website ontwikkelaar uit te zoeken die ervaring heeft en waar er een portfolio is te zien van bestaande klanten en de websites die zij hebben gemaakt. Het bedrijf Edit4u is hier goed in, maar zijn op meerdere punten gespecialiseerd zoals ook in een webapplicatie. Een website is één van de belangrijkste mediums om een publiek mee te bereiken en vooral de kans voor een bedrijf om te laten zien wie ze zijn. Het maakt een eerste indruk, het bepaald het vervolg van het proces voor een (potentiële) klant en kan ook via-via bij anderen terecht komen. Een eerste indruk kan maar één keer worden gemaakt! Als de eerste indruk niet positief is, zal er minder goed resultaat worden behaald en daarom is het zo belangrijk om dit zo goed mogelijk te onderhouden en te laten ontwikkelen. Vooral in deze tijd waarbij social media en internet zo belangrijk is, is het van groot belang om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Laat daarom je website ontwikkelen en zorg ervoor dat jij de beste indruk maakt, in plaats van de concurrent!

http://www.edit4u.nl