De kracht van een op maat gemaakte animatie video

De kracht van een op maat gemaakte animatie video

Een op maat gemaakte animatie video straalt kracht en kwaliteit uit. En dat is nou precies wat je over wil brengen aan je doelgroep. Met op maat gemaakt bedoelen we ook écht passend. Hierbij kun je denken aan het doorvoeren van de huisstijl van een onderneming, en de kleuren die daarvoor gebruikt worden. Maar, ook kleine details kunnen op maat gemaakt worden. Denk daarbij aan een herkenbaar logo of zelfs een personage.

 Dat is wat jouw geanimeerde video zo uniek maakt. Hiermee spreek je een bredere doelgroep aan en voelen kijkers zich meer verbonden met jouw onderneming of product. Zo kunnen kleine herkenbare details voor een groot effect zorgen. Bij Donker Media zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte animatie video’s. Hierbij maakt het niet uit of je voor een 2D, 3D of whiteboard animatie kiest. Laat je liever een explanimation op maat maken? Ook dan staat ons creatieve team graag voor je klaar. 

Hoe wordt een animatie video op maat gemaakt?

 Een geanimeerde video die precies weergeeft waar jouw onderneming of product voor staat, komt tot stand aan de hand van een script. Voor het maken van een goed script hebben we jouw hulp hard nodig. Aan de hand van een open gesprek vragen we je alles wat we moeten weten voor het op maat maken van jouw animatie video. Natuurlijk is er tijdens dit gesprek ook ruimte voor jouw wensen. Welke boodschap wil je dat de animatie video vertelt en welke details mogen daar beslist niet bij ontbreken? 

Door deze informatie te combineren met de ruime ervaring van ons team, komt er altijd een op maat gemaakte animatie tot stand die de doelgroep raakt en fascineert. Handig, want zo weet je zeker dat jouw explanimation of 2D animatie het succes krijgt dat het verdiend. Een animatie video op maat laten maken kun je dan ook met een gerust hart aan Donker Media overlaten. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werking van radio

Radio is een vorm van draadloze telecommunicatie. Een radio zender verspreid radioboodschappen via radiogolven. Een toestel kan deze dan ontvangen. Uit zenden gebeurt door modulatie van de golven, in veel gevallen is dit amplitude modulatie (AM) of frequentie modulatie (FM).in het begin werd er bijna alleen maar gebruik gemaakt van morsecodes tot de uitvinding van de elektronen buis die zorgde er voor dat er ook geluidsboodschappen verzonden konden worden. De radio is in 1895 uitgevonden en het patent staat op naam van Tesla.

Radiogolven zijn een vorm van elektromagnetische straling en worden ook wel radiofrequentie genoemd. De golflengten lopen uiteen van een millimeter tot duizenden kilometers en in Hertz van enkele honderden HZ tot enkele honderden GHz. De golven brengen informatie over van een zender naar een of meerdere ontvangers. Uitzenden en ontvangen gebeurt via een antenne. Radiogolven werden ontdekt door Heinrich Hertz.

Radio golven kunnen op verschillende manieren gebruikt worden:

  • Radio-omroep (en ook televisie).
  • Communicatie tussen zendamateurs.
  • Mobiele telefoons.
  • Positiebepaling met GPS, DECCA enz.
  • Communicatie met schepen en vliegtuigen.
  • Communicatie met ruimteschepen, satellieten en ruimtesondes.
  • Communicatie tussen hulpdiensten (brandweer, politie enz.) en openbaar vervoer.

Radio kent dus veel toepassingen maar de bekendste is toch wel het overbrengen van geluid. De eerste radio-omroep van Nederland begon in 1919 met uitzenden. Deze omroep had de naam PCGG en werd gestart door de heer Schotanus. Bekende radio omroepen in Nederland zijn: radio 1, radio 2, radio 538, 3FM, Sky radio, Qmusic, Slam FM, 100% NL en Radio Veronica. Tegenwoordig wordt het steeds gebruikelijker om naar internetradio te luisteren, veel radio omroepen bieden hun eigen digitale stream aan via websites. Ook zijn er speciale radioportals zoals Radioguide.fm waar alle radio Nederland te vinden is. Maar mocht je eens in een avontuurlijke bui zijn, dan is het ook mogelijk om een radiozender vanuit Amerika, Mozambique of Rusland te beluisteren. Er staan radiozenders van over heel de wereld op de website.

http://www.radioguide.fm