Hoe kies je het beste trainingspak voor jezelf uit?

Al decennialang zijn trainingspakken in de mode. In de jaren 90 was dit vanwege de gabberstijl, terwijl een trainingspak hedendaags ook prima voor casual gelegenheden gedragen kan worden. Ben jij daarom op zoek naar een trainingspak waarin je je echt lekker voelt? Dan is het aan te raden om op zoek te gaan naar het beste trainingspak; daar helpen we jou graag een handje bij.

Houd de aanbiedingen in de gaten

Allereerst willen wij je aanraden om goed de aanbiedingen in de gaten te houden. Dankzij bijvoorbeeld een Nike Tech Fleece sale kun je veel geld besparen op de aanschaf van een Nike Tech Fleece trainingspak. Als de korting écht interessant is, kun je ook direct twee trainingspakken tegelijkertijd aanschaffen.

Kijk goed naar het merk

In de wereld van trainingspakken zijn enkele merken goed vertegenwoordigd. Dit geldt bijvoorbeeld voor Nike, maar ook Puma en Adidas weten fraaie trainingspakken aan te beiden. Dat geldt ook nog voor ‘echte modemerken’, zoals bijvoorbeeld Banlieu. Dit is geen echt sportmerk, maar het merk biedt wel fraaie trainingspakken aan. Door goed naar het merk te kijken, kun je al direct de gewenste stijl bepalen. Een trainingspak van Nike ziet er bijvoorbeeld anders uit dan een trainingspak van Banlieu.

Kijk goed naar het design, de kleur en de maat

Uiteraard moet je sowieso kritisch naar het design van het trainingspak kijken. Check of de pasvorm naar wens is, bepaal of je de kleuren mooi vindt en bepaal of de algehele uitstraling van het pak naar jouw wens is. Daarbij kun je ook alvast goed op de maat letten; bij veel merken kun je overigens gebruik maken van een maattabel.

Vergelijken, vergelijken en nog eens vergelijken

Tot slot is het een kwestie van vergelijken, vergelijken en nog eens te vergelijken. Bij bijvoorbeeld Voetbalshop.nl vind je een uitgebreid aanbod van trainingspakken, waardoor je een prima vergelijking voor jezelf kunt maken. Kijk hierbij kritisch naar het design en de pasvorm, maar ook zéker naar het prijskaartje. Uiteindelijk kun je dankzij jouw kritische blik het perfecte trainingspak vinden!

Een tweedehands Citroën ds kopen

Als je een tweedehands Citroën ds kopen wil, heb je veel keuze. Wordt het een ds3, ds4, ds5 of een ds7, weet je het al? Je kunt trouwens ook kiezen voor een SUV model. Hoe dan ook, het zijn allemaal stuk voor stuk prachtige auto’s. De Citroën ds lijn is eigenlijk een luxe lijn van Citroën. Deze wagens bieden nog meer luxe en comfort dan een reguliere Citroën, maar dit merk je ook. De stoelen zitten lekkerder, je hebt meer knopjes, en de motor is krachtiger. Toch is een ds niet alleen rozengeur en maneschijn. De ds modellen kunnen meerdere motorische problemen hebben, denk maar aan olieverbruik en een turbo die zomaar kapot gaat.

Dit zijn problemen die je hoe dan ook wilt voorkomen want deze reparaties zijn alles behalve goedkoop. Het is dan ook heel belangrijk om te weten of de onderhoudshistorie compleet is. Ook raad ik je aan om de auto eerst na te laten kijken door een specialist van een externe partij voordat je de auto daadwerkelijk aanschaft. Buiten deze problemen om zijn het hele mooie en luxe auto’s waar de meeste mensen wel twee keer naar kijken. Ze ogen namelijk erg sportief maar ook elegant. Over het algemeen kan een tweedehands Citroën ds kopen een goede keuze zijn.

Pechhulp Nederland regelen

Autopech, zelfs bij de beste auto’s kan dit voorkomen. Zorg dus dat je pechhulp Nederland geregeld hebt, je zit er namelijk niet op te wachten dat je onnodig stil komt te staan met een kapotte auto. Pechhulp Nederland zorgt ervoor dat de auto gemaakt wordt, of dat je vervangend vervoer krijgt, zo kan je met een onbezorgd gevoel de weg op. En dat is precies wat je wilt, je hoeft je nergens druk om te maken als je pechhulp Nederland hebt.

Voordeliger sporten via BedrijfsFitnessAbonnement.nl

Sporten is belangrijk om fysiek én mentaal gezond te blijven. Wil jij beginnen met fitnessen om jouw spierkracht te verbeteren, maar wil je niet te veel betalen voor een fitnessabonnement? Dan kun jij nu extra voordelig sporten via BedrijfsFitnessAbonnement.nl.

Wat doet BedrijfsFitnessAbonnement.nl?

BedrijfsFitnessAbonnement.nl zorgt ervoor dat jij via je eigen werkgever voordeliger kunt sporten middels bedrijfsfitness. Zo kun jij tot wel 40% aan kosten besparen, vergeleken met je normale sportabonnement. En dankzij de vele sportlocaties door heel Nederland kun jij dus ook gewoon terecht bij een sportlocatie bij jou in de buurt. Ook overstappen van jouw huidige fitnessabonnement naar een bedrijfsfitnessabonnement is mogelijk (mits de voorwaarden van jouw huidige abonnement dit toelaten).

De manier waarop jij gebruik kunt maken van jouw voordeel is afhankelijk van jouw werkgever. Zo kan jouw werkgever ervoor kiezen om jouw sportabonnement vanuit jouw bruto salaris te betalen. Het is ook mogelijk om een werkgeversbijdrage te doen, waarmee jouw werkgever een gedeelte van jouw sportabonnement betaalt. Zo kun jij nog goedkoper sporten.

De laatste optie is dat het sportabonnement via automatische incasso van jouw rekening wordt afgeschreven, waarbij jouw werkgever wel of niet een werkgeversbijdrage doet. Welke optie jouw werkgever ook aanbiedt, je kunt voordeliger sporten dan via een regulier sportabonnement.

Wil je meer weten over de precieze voorwaarden via jouw werkgever, dan kun je terecht bij jouw HR-contactpersoon om navraag te doen naar de mogelijkheden.

Is mijn werkgever al lid bij BedrijfsFitnessAbonnement.nl?

Weet je nog niet zeker of jouw werkgever wel lid is van BedrijfsFitnessAbonnement.nl? Daar kom je snel achter via de Werkgeverscheck op de website. Vul gewoon de naam van jouw werkgever in en je ziet direct of je het aanmeldproces kunt doorlopen voor een fitnessabonnement via jouw werkgever.

Doet jouw werkgever nog niet mee? Laat dan een tip achter en BedrijfsFitnessAbonnement.nl gaat contact zoeken met jouw werkgever om zich aan te sluiten. Zo wordt een gezonde levensstijl ook voor jou als werknemer goedkoper mogelijk gemaakt.

Kan ik alleen terecht bij fitnesslocaties?

Nee, het zijn niet alleen maar fitnesscentra die zijn aangesloten bij BedrijfsFitnessAbonnement.nl. Op de website kun je alle sportlocaties bij jou in de buurt vinden die zijn aangesloten. En dat kan dus ook een yoga studio zijn of een sportlocatie met een zwembad. Vul jouw postcode of plaatsnaam in en je krijgt direct een overzicht te zien van alle sportlocaties.

Staat jouw favoriete sportlocatie er nog niet tussen? Stel ze dan op de hoogte en wellicht kun jij daar binnenkort ook met extra korting sporten!

Inspiratie voor een gezonde levensstijl

Een voordelig sportabonnement via je werkgever is het begin van een gezonde levensstijl. Minimaal 30 minuten per dag bewegen is de norm en wordt dan ook aangeraden om gezond te leven. Maar naast sporten en bewegen zijn er nog veel meer tips en tricks om gezond te leven. Daarom vind je op de blog van BedrijfsFitnessAbonnement.nl wekelijks nieuwe blog artikelen en updates met daarin tips om gezond te leven. Wat dacht je van gezonde recepten, antwoorden op al jouw sportvragen en interessante artikelen over sport, voeding, feiten, fabels en meer. 

Je hebt nu geen reden meer om te wachten met sporten. Doe de Werkgeverscheck op BedrijfsFitnessAbonnement.nl en sluit jouw sportabonnement direct af!