Personal Training & Coaching In Heemstede

Table of ContentsPersonal Training HaarlemPersonal Training In Haarlem En HeemstedeBody Balance Personal Training Voordelig Voor VrouwenPersonal Training TariefBody Balance Personal Training Voordelig Voor VrouwenWerken Als Personal TrainerWat Is Personal TrainingWat Is Personal TrainingDe Beste Personal Training In Noord-hollandPersonal Training; Sporten Met Een CoachWaarom Personal TrainingPersonal Training Review

Maar het gaat uiteindelijk om de tastbare resultaten!! Ik kan dit en dus kan iedereen het, maar wel met Frank! Op nog heel veel jaar trainen met jou! En waarom voor mij een personal trainer? Omdat er toch iemand op je wacht en ik ook wel eens totaal geen zin heb! Omdat het gezellig is en omdat hij ervoor zorgt dat ik effectief train, snel resultaat boek en doordat hij altijd kijkt of ik een oefening goed uitvoer blessures voorkom.

De transformaties die voorbij kwamen leken mij nogal onmogelijk zeker voor mij. Omdat ik als fanatiek hardloper eigen hoofdzakelijk aan cardio had gedaan, was de krachtsport relatief onbekend voor mij. Natuurlijk had ik in de sportschool wel eens gewerkt met schema’s en dergelijke alleen nooit zo intensief als nu met Frank.

Zijn verhaal en duidelijke uitleg vielen hierin erg op. Erg prettig om op deze manier van start te gaan. Ik heb mijn wensen doorgegeven, maar ook verteld dat ik nog wel wat sceptisch was. Frank kon deze twijfel wegnemen en mij garanderen dat ik “mits ik mij volledig inzet” zeer duidelijke resultaten zal behalen.

Body Balance Personal Training Voordelig Voor Vrouwen

Ik begon verandering te zien en kreeg daar waardering voor. De trainingsdagen gingen van 3 naar uiteindelijk 5 a 6 dagen per week en mijn voeding ging van kaascroissantjes naar brood en kipfilet. Ook de eiwit shakes maakte zijn intrede en mijn toewijding groeide. Toch merkte ik dat het beter kon.

Ik wilde meer maar wist te weinig en liep zodoende vast. Daarbij ben ik van januari 2014 tot medio maart uit de running geweest door een dislocatie van mijn schouder. Dit was een flinke setback voor mij. Uiteindelijk wel mijn training weer opgepakt, maar nooit meer boven het niveau gekomen van voor mijn blessure.

Na een uitgebreide intake heeft hij een volledig programma opgezet met als doel om binnen 6 maanden tijd klaargestoomd te worden voor een fotoshoot in mei. Het voeding- en eetschema is met oog voor detail gemaakt. Frank begrijpt mijn situatie en ziet het voor zichzelf als hoogste prioriteit om mij te helpen met het behalen van je doel.

Personal Training – Haarlem En Heemstede

Maar het mooiste aan zijn online coaching is dat ik door deze professionele begeleiding niet meer zoekende ben en duidelijke resultaten boek. Dit motiveert en overschaduwt het feit dat het traject soms ook zwaar kan zijn. Frank is motiverend, inspirerend en beoefent zijn beroep met passie. Hij maakt deze transformatie mogelijk! – Jonas 2 maanden terug zag ik op Facebook een advertentie voorbij komen van Frank den Blanken PT om in 100 dagen naar een fitnessmodel te veranderen.

Uit nieuwsgierigheid klikte ik op de link en zocht ik contact met Frank. Na een aantal gesprekken waarin Frank mij het vertrouwen ga dat ik mijn doelen echt kon halen besloot ik het te doen. Daar ging ik dan. Het begin viel zeker niet mee. En mijn vriend heeft meerdere malen gezegd dat ik gek was dat ik het toch weer ging proberen.

Ik moest totaal anders trainen dan ik gewend was. Veel meer krachttraining en bijna geen cardio. Talloze keren Frank een app gestuurd of ik hierdoor niet te gespierd zou worden. Frank stelde mij telkens gerust dat dit niet ging gebeuren. Dan nog de voeding. Frank is streng en rechtvaardig qua voeding.

Personal Training & Coaching In Heemstede

Hij geeft aan wat je moet doen om te compenseren en zorgt ervoor dat je snel weer op de goede richting zit. Ik ben nu 2 maanden bezig en kan mijn ogen niet geloven hoe het gaat. Mijn vriend, vriendinnen, collega’s iedereen geeft mij complimenten en dat motiveert mij alleen nog maar meer!! Ik ben heel benieuwd waar ik over 6 maanden ben als mijn reis samen met Frank afgelopen is.

In 2015 leerde ik Frank kennen. Waar ik eerst random trainingschema’s van het internet afhaalde, kreeg ik nu specifieke schema’s om naar mijn doel te werken. Natuurlijk heeft Frank mij ook geholpen met voeding en ik kan echt 100% beamen dat dat voor 80% bepaalt of je je doelen haalt.

Dat is waar Frank mij bij hielp. Ik ken Frank al sinds 2009 van de HBO opleiding Sport en Bewegen. Al sinds die tijd was zijn passie voor fitness en mensen helpen aanwezig – PW. Sociaal, vriendelijk en geduldig. Zo ken ik Frank al jarenlang. In juli 2016 vertelde ik hem mijn ambitie om ooit het podium op te stappen als een Men’s Physique atleet.

Waarom Personal Training

5 maanden later deed ik mee aan mijn eerste Men’s Physique wedstrijd. Voor dit proces ben ik van een vetpercentage van 14,3% naar 4,5% gegaan! De gehele weg, inclusief de wedstrijddagen, was Frank altijd aanwezig en/of bereikbaar om mij te helpen. Frank brengt veel kennis met zich mee die hij jaar in en jaar uit blijft ontwikkelen.

Hij bekijkt altijd aandachtig de nieuwste trainingsmethodes of trainingsprotocollen en test deze uit om zo te blijven verbeteren als een trainer en coach. Vervolgens is dit kennis die hij graag deelt, waar ook ik enorm veel van leer. Zelf ben ik ook personal trainer en deze kennis kan ik ook direct toepassen in het werkveld.

Misschien ben je iemand die ervan droomt om een fitness atleet te worden. Misschien ben je een personal trainer die graag zijn kennis wilt uitbreiden. Ongeacht je doelen, op het gebied van fitness en voeding is Frank een coach die jou kan helpen. – Tom Toen ik in oktober 2016 weer veel te veel kg’s was aangekomen na de zoveelste tegenslag en rotperiode in mijn leven, het besluit genomen dat ik het niet meer alleen kon en hulp nodig had.

De Beste Personal Training In Noord-holland

We hebben elkaar de hand geschud en ja hoor toen begon het hele avontuur. De eerste vragenlijst kwam binnen en ik moest mijzelf voor het eerst in alle eerlijkheid wegen en mijn maten opnemen. Wat was dat confronterend! Met een vetpercentage van 28,7% was er toch echt wel heel wat werk aan de winkel maar ik werd gerust gesteld dat dit ons makkelijk ging lukken.

Zo vaak twijfelde ik aan mezelf of ik het wel goed deed, en nu nog steeds trouwens, maar Frank zet mij altijd weer met beide benen op de grond, reageerd binnen een paar minuten op mijn zoveelste vraag of klaag ? en ik kan weer door met waar ik mee bezig was zonder te twijfelen.

Zo snel mogelijk naar je doelen werken op een effectieve en verantwoorde manier is niet eenvoudig. Om deze reden haken veel mensen in een begin stadium al af. Ze zien geen resultaat, weten niet wat ze moeten doen en verliezen motivatie. Fitness is complexer dan vaak wordt gedacht, trainen met een personal trainer is de oplossing om sneller je doelen te behalen! Wil jij nou echt eens resultaat in de sportschool gaan behalen? Dan is personal training echt iets voor jou.

De Beste Personal Training In Noord-holland

Het is onze visie om jou te laten zien dat je met personal training in Apeldoorn op een leuke manier resultaat kan behalen. Dit komt omdat wij het fascinerend vinden hoe kleine aanpassingen kunnen zorgen voor grote veranderingen. Wij passen de belangrijkste tips & tricks toe die het behalen van resultaat vergroten zodat jij sneller jouw doelen kan behalen – Nieuw Groenendaal.

Een goede balans is super belangrijk voor het behalen van resultaat, want waarom zou je meer doen dan nodig is! .

Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden. Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk bij het vinden van balans in training, voeding en ontspanning.

Waarom Personal Training

Vital Voor ondernemers & managers Een vitaal lichaam is onmisbaar in een druk leven. Wanneer carrière en sociale verplichtingen gecombineerd dienen te worden met een fitte, gezonde leefstijl lopen veel mensen vast. In het Vital programma helpen wij je om deze balans terug te vinden… Speciaal voor ondernemers en managers Zakelijk aftrekbaar Trainen wanneer het jou uitkomt .

Personal Training Alphen aan den Rijn Heb je bepaalde doelen die je wilt bereiken met sporten, maar kan je het niet alleen? Heb je net die extra motivatie nodig zodat iemand je pusht? Wil je afvallen maar weet je niet hoe? Bij Bezemer Sports hebben we gecertificeerde Personal Trainers die jou kunnen helpen met het behalen van jouw doelen.

Een Personal Trainer geeft jou tijdens het trainen de motivatie om door te gaan, ze pushen je tot je grenzen en weten goed wat je wel en niet aan kan. Heb je last van eventuele blessures of kan je bepaalde oefeningen niet doen? Geen probleem, hier wordt rekening mee gehouden.

Personal Training Levert Happy Bodies In Heemstede

Heb je jezelf een sportief doel gesteld, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Dynamico in Rucphen heb je de mogelijkheid om onder begeleiding van een professionele personal trainer je persoonlijke doel te behalen. Samen kijken we naar wat je wilt bereiken, wat je lichaam aan kan en wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Met personal training in of rond Sprundel, Etten-Leur of Roosendaal ga je daar bij Dynamico in Rucphen onder deskundige begeleiding mee aan de gang. Daarbij kijken onze personal trainers niet alleen naar het sporten, ze kijken ook naar je leefomgeving: hoe kunnen we je mindset veranderen zodat je een gezonde en actieve leefstijl krijgt en behoudt? .

Met ons als personal trainer in Venlo sport en beweeg je met persoonlijke aandacht en (individuele) begeleiding. Samen streven wij naar je sportieve doelen, waarmee je weer balans in je leven creëert. Dit is een plek waarbij trainen voor alle leeftijden van elk niveau mogelijk is. Ervaar de effectieve begeleiding, behaal het optimale resultaat en stel jouw doelstelling voorop! .

Personal Training Kosten

Ervaar personal training in de Pijp Kan jouw leefstijl wel een upgrade gebruiken? Afslanken, fitter worden, je beter voelen: welk doel je ook hebt, je wilt eraan werken. Daarbij kun je de hulp van een echte kenner goed gebruiken. Een personal trainer staat altijd voor je klaar met tips, advies en ondersteuning.

Trainen met een personal trainer duur? Bij Personal Fitness Tilburg is er voor ieders budget een mooi programma. Je kunt in de studio al aan de slag vanaf € 12,50 per week!

Wil jij je doelstelling(en) behalen maar lukt het je echt niet alleen? Wil jij het neusje van de zalm op het gebied van begeleiding en ondersteuning bij het verbeteren van je fitheid en gezondheid? Dan is het tijd om in gesprek te gaan met een Personal Trainer! Binnen Fitland zijn Personal Trainers zeer ervaren met een breed scala aan relevante opleidingen.

Personal Training Crossfit

Wil jij meer resultaat behalen met sporten? Onze personal trainer Thijs zal jou het extra zetje geven om jouw persoonlijke doelen met plezier te behalen! Of je nu al jaren traint of net begint, of je wilt afvallen of aan je houding wilt werken omdat je dagelijks last hebt van bijvoorbeeld je nek; personal training is de beste manier om doelgericht en efficiënt te gaan trainen.

Personal trainer   Resultaatgarantie   Personal Fitness Nederland10 Reasons to Consider Hiring a Personal Trainer

Wij werken via het NASM-concept. Dit is een bewezen concept voor het boeken van veilige en effectieve progressie. Samen gaan we aan de slag om de fitste versie uit jouzelf te halen met het maximale resultaat! Wil je een gratis intake inplannen of meer informatie? Laat je gegevens hieronder achter.

We zijn er heilig van overtuigd dat wij met onze kennis en kunde ieder gemotiveerd persoon naar zijn of haar doel kunnen begeleiden. Zonder uitzondering. Op deze pagina lichten we onze tarieven voor een personal trainer toe. Ben je na de eerste maand Personal training 2. 0 of de eerste week Personal training 1.

Personal Training Tarieven

Wanneer je, net als ons, enthousiast bent, dan kunnen we vol overtuiging het traject met je voortzetten. Wij zijn ervan overtuigd dat we je verder kunnen helpen en durven dit proces met je aan te gaan. Samen op weg naar de beste versie van jezelf. Ben je ook enthousiast en bereid om gas te geven voor jouw doelen, schrijf je dan nu in voor Personal Training 1.

Hoe kies je het beste trainingspak voor jezelf uit?

Al decennialang zijn trainingspakken in de mode. In de jaren 90 was dit vanwege de gabberstijl, terwijl een trainingspak hedendaags ook prima voor casual gelegenheden gedragen kan worden. Ben jij daarom op zoek naar een trainingspak waarin je je echt lekker voelt? Dan is het aan te raden om op zoek te gaan naar het beste trainingspak; daar helpen we jou graag een handje bij.

Houd de aanbiedingen in de gaten

Allereerst willen wij je aanraden om goed de aanbiedingen in de gaten te houden. Dankzij bijvoorbeeld een Nike Tech Fleece sale kun je veel geld besparen op de aanschaf van een Nike Tech Fleece trainingspak. Als de korting écht interessant is, kun je ook direct twee trainingspakken tegelijkertijd aanschaffen.

Kijk goed naar het merk

In de wereld van trainingspakken zijn enkele merken goed vertegenwoordigd. Dit geldt bijvoorbeeld voor Nike, maar ook Puma en Adidas weten fraaie trainingspakken aan te beiden. Dat geldt ook nog voor ‘echte modemerken’, zoals bijvoorbeeld Banlieu. Dit is geen echt sportmerk, maar het merk biedt wel fraaie trainingspakken aan. Door goed naar het merk te kijken, kun je al direct de gewenste stijl bepalen. Een trainingspak van Nike ziet er bijvoorbeeld anders uit dan een trainingspak van Banlieu.

Kijk goed naar het design, de kleur en de maat

Uiteraard moet je sowieso kritisch naar het design van het trainingspak kijken. Check of de pasvorm naar wens is, bepaal of je de kleuren mooi vindt en bepaal of de algehele uitstraling van het pak naar jouw wens is. Daarbij kun je ook alvast goed op de maat letten; bij veel merken kun je overigens gebruik maken van een maattabel.

Vergelijken, vergelijken en nog eens vergelijken

Tot slot is het een kwestie van vergelijken, vergelijken en nog eens te vergelijken. Bij bijvoorbeeld Voetbalshop.nl vind je een uitgebreid aanbod van trainingspakken, waardoor je een prima vergelijking voor jezelf kunt maken. Kijk hierbij kritisch naar het design en de pasvorm, maar ook zéker naar het prijskaartje. Uiteindelijk kun je dankzij jouw kritische blik het perfecte trainingspak vinden!

Een tweedehands Citroën ds kopen

Als je een tweedehands Citroën ds kopen wil, heb je veel keuze. Wordt het een ds3, ds4, ds5 of een ds7, weet je het al? Je kunt trouwens ook kiezen voor een SUV model. Hoe dan ook, het zijn allemaal stuk voor stuk prachtige auto’s. De Citroën ds lijn is eigenlijk een luxe lijn van Citroën. Deze wagens bieden nog meer luxe en comfort dan een reguliere Citroën, maar dit merk je ook. De stoelen zitten lekkerder, je hebt meer knopjes, en de motor is krachtiger. Toch is een ds niet alleen rozengeur en maneschijn. De ds modellen kunnen meerdere motorische problemen hebben, denk maar aan olieverbruik en een turbo die zomaar kapot gaat.

Dit zijn problemen die je hoe dan ook wilt voorkomen want deze reparaties zijn alles behalve goedkoop. Het is dan ook heel belangrijk om te weten of de onderhoudshistorie compleet is. Ook raad ik je aan om de auto eerst na te laten kijken door een specialist van een externe partij voordat je de auto daadwerkelijk aanschaft. Buiten deze problemen om zijn het hele mooie en luxe auto’s waar de meeste mensen wel twee keer naar kijken. Ze ogen namelijk erg sportief maar ook elegant. Over het algemeen kan een tweedehands Citroën ds kopen een goede keuze zijn.

Pechhulp Nederland regelen

Autopech, zelfs bij de beste auto’s kan dit voorkomen. Zorg dus dat je pechhulp Nederland geregeld hebt, je zit er namelijk niet op te wachten dat je onnodig stil komt te staan met een kapotte auto. Pechhulp Nederland zorgt ervoor dat de auto gemaakt wordt, of dat je vervangend vervoer krijgt, zo kan je met een onbezorgd gevoel de weg op. En dat is precies wat je wilt, je hoeft je nergens druk om te maken als je pechhulp Nederland hebt.

Voordeliger sporten via BedrijfsFitnessAbonnement.nl

Sporten is belangrijk om fysiek én mentaal gezond te blijven. Wil jij beginnen met fitnessen om jouw spierkracht te verbeteren, maar wil je niet te veel betalen voor een fitnessabonnement? Dan kun jij nu extra voordelig sporten via BedrijfsFitnessAbonnement.nl.

Wat doet BedrijfsFitnessAbonnement.nl?

BedrijfsFitnessAbonnement.nl zorgt ervoor dat jij via je eigen werkgever voordeliger kunt sporten middels bedrijfsfitness. Zo kun jij tot wel 40% aan kosten besparen, vergeleken met je normale sportabonnement. En dankzij de vele sportlocaties door heel Nederland kun jij dus ook gewoon terecht bij een sportlocatie bij jou in de buurt. Ook overstappen van jouw huidige fitnessabonnement naar een bedrijfsfitnessabonnement is mogelijk (mits de voorwaarden van jouw huidige abonnement dit toelaten).

De manier waarop jij gebruik kunt maken van jouw voordeel is afhankelijk van jouw werkgever. Zo kan jouw werkgever ervoor kiezen om jouw sportabonnement vanuit jouw bruto salaris te betalen. Het is ook mogelijk om een werkgeversbijdrage te doen, waarmee jouw werkgever een gedeelte van jouw sportabonnement betaalt. Zo kun jij nog goedkoper sporten.

De laatste optie is dat het sportabonnement via automatische incasso van jouw rekening wordt afgeschreven, waarbij jouw werkgever wel of niet een werkgeversbijdrage doet. Welke optie jouw werkgever ook aanbiedt, je kunt voordeliger sporten dan via een regulier sportabonnement.

Wil je meer weten over de precieze voorwaarden via jouw werkgever, dan kun je terecht bij jouw HR-contactpersoon om navraag te doen naar de mogelijkheden.

Is mijn werkgever al lid bij BedrijfsFitnessAbonnement.nl?

Weet je nog niet zeker of jouw werkgever wel lid is van BedrijfsFitnessAbonnement.nl? Daar kom je snel achter via de Werkgeverscheck op de website. Vul gewoon de naam van jouw werkgever in en je ziet direct of je het aanmeldproces kunt doorlopen voor een fitnessabonnement via jouw werkgever.

Doet jouw werkgever nog niet mee? Laat dan een tip achter en BedrijfsFitnessAbonnement.nl gaat contact zoeken met jouw werkgever om zich aan te sluiten. Zo wordt een gezonde levensstijl ook voor jou als werknemer goedkoper mogelijk gemaakt.

Kan ik alleen terecht bij fitnesslocaties?

Nee, het zijn niet alleen maar fitnesscentra die zijn aangesloten bij BedrijfsFitnessAbonnement.nl. Op de website kun je alle sportlocaties bij jou in de buurt vinden die zijn aangesloten. En dat kan dus ook een yoga studio zijn of een sportlocatie met een zwembad. Vul jouw postcode of plaatsnaam in en je krijgt direct een overzicht te zien van alle sportlocaties.

Staat jouw favoriete sportlocatie er nog niet tussen? Stel ze dan op de hoogte en wellicht kun jij daar binnenkort ook met extra korting sporten!

Inspiratie voor een gezonde levensstijl

Een voordelig sportabonnement via je werkgever is het begin van een gezonde levensstijl. Minimaal 30 minuten per dag bewegen is de norm en wordt dan ook aangeraden om gezond te leven. Maar naast sporten en bewegen zijn er nog veel meer tips en tricks om gezond te leven. Daarom vind je op de blog van BedrijfsFitnessAbonnement.nl wekelijks nieuwe blog artikelen en updates met daarin tips om gezond te leven. Wat dacht je van gezonde recepten, antwoorden op al jouw sportvragen en interessante artikelen over sport, voeding, feiten, fabels en meer. 

Je hebt nu geen reden meer om te wachten met sporten. Doe de Werkgeverscheck op BedrijfsFitnessAbonnement.nl en sluit jouw sportabonnement direct af!