Profiteer van gratis verzending bij het bestellen van medailles van minimaal €100,-

Bent u geïnteresseerd in rozetten, medailles of bekers? Maar heeft u geen tijd om langs de winkel te gaan? Bij Mila Sportprijzen kunt u binnen enkele klikken de sportprijzen, zoals medailles, van uw voorkeur online bestellen. Plaats de producten in het winkelmandje. Daarna doorloopt u het bestelproces en rekent u af met bijvoorbeeld iDEAL of een andere veilige betaalmethode. Uw bestelling is voltooid en wordt doorgaans binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Als u voor meer dan €100 aan sportprijzen bestelt, dan neemt de specialist de verzendkosten op zich. Dat is nog eens service, nietwaar?

Meer dan alleen sportprijzen verkrijgbaar in de webshop

Niet alleen deelnemers van sportevenementen krijgen prijzen. Dit geldt ook voor winnaars van talentenjachten, schoonheidswedstrijden of bakwedstrijden. Ook voor deze gelegenheden zijn er prijzen voor iedereen bij Mila Sportprijzen. U heeft uw sportprijzen snel in huis. Snel en gemakkelijk, zonder onverwachte verrassingen. Heeft u een bestelling geplaatst en via een van de veilige betaalmethoden, zoals iDEAL, afgerekend? Dan wordt uw bestelling doorgaans binnen twee dagen bij u bezorgd. Wist u overigens dat deze webshop ook een selectie aan kinderbekers voor de kleine kampioenen heeft? Zo is een sportevenement voor iedereen leuk. Ook voor de kleine deelnemers.

Sportprijzen voor iedere sport bestelt u bij gespecialiseerde webshop

Zoekt u een goedkope aanbieder van sportprijzen? Bijvoorbeeld voor de winnaar van een schaaktoernooi, zwemwedstrijd of paardenconcours? Mila Sportprijzen heeft een gevarieerd aanbod sportprijzen. In deze webshop vindt u gegarandeerd de prijzen die u wilt uitreiken op een sportevenement. Zo kunt u onder andere sportbekers, medailles, kampioensbekers of -schalen, rozetten en trofeeën binnen enkele muisklikken bestellen. Dat is niet de enige reden waarom u voor deze specialist kiest. U kunt zelfs uw sportprijzen zelf ontwerpen. Zij kunnen uw sportprijzen op maat maken met een passende tekst en de prijzen voorzien van een gravure, zonder dat u daar extra voor betaalt.