De specialist lost een storing aan uw audio intercomsysteem 24/7 op

Heeft u een bedrijfspand of woning beveiligd met een audio intercomsysteem ter beveiliging? Dan wilt u niet weten wat de gevolgen zijn van een storing… Het kan voorkomen dat de deur niet meer opent, maar ook dat hij ontgrendeld blijft. Dat wilt u niet. In zo’n situatie is het fijn als er 24 uur per dag een bedrijf voor u klaarstaat om de storing te verhelpen. Bij Fontein Elektrotechniek is dit het geval. Zodra u uw storing meldt, komt er direct een vakkundige monteur uw kant op. Vervolgens wordt de storing snel en adequaat verholpen. En het mooie is dat u hiervoor geen contract hoeft af te sluiten.  Of u nu een bestaande of een nieuwe klant bent, het bedrijf is u altijd van dienst.

Het intercomsysteem is er in veel verschillende vormen

Zowel de zakelijke als particuliere markt kiest voor een audio intercomsysteem. Waarom? Met dit innovatieve systeem identificeert u eenvoudig wie er bij u voor de deur staat en opent u de voordeur met slechts één druk op de knop. Wat dit systeem kenmerkt, is de eenvoud hiervan. Wist u echter dat er naast het audio intercomsysteem ook nog verschillende andere systemen zijn? Bij het installatiebedrijf Fontein Elektrotechniek heeft u een veelzijdige keuze. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een intercomsysteem met een zwart-wit monitor of zelfs met een kleurenmonitor. Ook als u gaat voor een audio intercomsysteem heeft u keuze uit verschillende opties. Zo is het mogelijk om een toestel met hoorn te bestellen maar ook zonder hoorn. Weet u al wat voor intercomsysteem u kiest?

Meer dan 30 jaar ervaring in het aanbrengen, vervangen en onderhouden van het intercomsysteem

Wilt u een intercomsysteem of een andere vorm van deurcommunicatie laten installeren? Dan wilt u dat dit vakkundig gebeurt. Alleen zo weet u zeker het systeem op de juiste manier is geïnstalleerd. Wanneer u een bedrijf als Fontein Elektrotechniek inschakelt, weet u zeker dat het goed zit. Dit bedrijf houdt zich namelijk al meer dan 30 jaar bezig met het aanbrengen, vervangen en onderhouden van intercominstallaties. In al deze jaren hebben ze enorm veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van intercomsystemen. Hierdoor is geen enkele installatie te gek en voeren ze ook eventuele reparaties op een vakkundige manier uit.

iPhone hoesjes cadeau

Vorige week had ik de verjaardag van mijn oma, tot ieders verbazing had zij voor al haar kleinkinderen iPhone hoesjes gekocht. Normaal gesproken krijgt de jarige de cadeaus, maar dit keer liep het dus een beetje anders.

iPhone hoesjes cadeau

Mijn oma was dus op het idee gekomen om al haar kleinkinderen iPhone hoesjes cadeau te doen tijdens haar vijfentachtigste verjaardag. Daarnaast had ze voor al haar kinderen een ook een cadeau naar keuze gekocht. Normaal gesproken gebeurt op verjaardagen precies het tegenovergestelde en krijgt de jarige alle cadeaus, maar dit was wel typisch iets voor mijn oma. Zij is erg vrijgevig en ze vindt het altijd leuk om haar kinderen en kleinkinderen te verwennen. Toch zijn wij niet de enige die verwend zijn tijdens haar verjaardag. Met de hele familie hebben wij geld bij elkaar gespaard voor een geweldig cadeau.

Vakantie als cadeau

De iPhone hoesjes als verrassing is natuurlijk een uitstekend voorbeeld waarom mijn oma een uniek cadeau verdiende. Vandaar dat we met de hele familie een jaar lang hebben gespaard voor een vakantie. En niet zomaar een vakantie, mijn oma wilt al haar hele leven een keer naar Hawaii op vakantie. Vandaar dat het ook wel nodig was om daar een heel jaar voor te sparen, maar dit was wel het moment waarop we het moesten doen. Mijn oma is dus al vijfentachtig geworden, de kans wordt ook steeds groter dat er een keer een einde aan komt.

Droomvakantie

Het contrast tussen een vakantie naar Hawaii en iPhone hoesjes is natuurlijk best wel groot, maar het wordt mijn oma van harte gegund. Haar hele leven staat ze altijd al voor iedereen klaar en heeft ze ook het beste met iedereen voor. Vandaar dat zij het ook wel eens verdiend om door de hele familie meegenomen te worden op haar ultieme droomvakantie. Daarnaast heeft de rest van de familie natuurlijk ook wel zo’n mooie vakantie.

http://www.iphonehoesjes.nl/