Bij een ervaren bedrijf beleef je het leukste GPS spel

Ga jij een bedrijfsuitje, teamuitje of ander groepsuitje organiseren, dan is het slim om een GPS spel te overwegen. Waarom? Bij het organiseren van een uitje voor een groep, wil je dat alles goed verloopt. Een grote groep mensen vertrouwt erop dat jij weet wat zij leuk vinden en dat jij met een goede organisatie in zee gaat. Kies daarom alleen voor een bedrijf dat de juiste ervaring heeft. Wave Citygames heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van fantastische uitjes door heel Europa. Ze zijn authentiek, eerlijk en hebben oprechte interesse in jou, je ondernemen, je medewerkers en je klanten! Wil je een GPS spel laten organiseren? Dan moet je bij Wave Citygames zijn. Ook bij vragen of advies staan ze je graag te woord.

Speel Jacht naar de Macht met een spannend GPS spel

Je kunt een hele nieuwe stad ontdekken met Wave Citygames. Een bijzonder spannende manier om dit te doen, is het GPS spel Jacht naar de Macht. Wij kunnen je vertellen: je beleeft een middag waar nog lang over nagepraat wordt. Spoor hem op en bemachtig zo veel mogelijk geld. Vorm samen met je groep een sterk team en wordt zo de machtigste van de stad. Hoe meer geld je verzamelt, hoe dichterbij Don je komt. Klinkt dat niet spannend? Dit originele GPS spel zorgt ervoor dat je je collega’s of klanten op een nieuwe manier leert kennen. De tussenstanden worden weergegeven op je telefoon, dus de druk ligt continu hoog. Is jouw groep die met het meeste kapitaal?

Ga voor een spannend GPS spel tijdens het groepsuitje

Ben jij de gelukkige en mag je het volgende groepsuitje organiseren? Of ben je misschien eerder de pineut? De invulling is aan jou. Hoe jij het ook ziet, het is altijd lastig om met iets echt origineels te komen. Wordt het weer een standaard etentje, een high-tea of net als de rest van Nederland een escape room? Ga voor origineel met een GPS spel van Wave Citygames. Een GPS spel? Zeker! Wave Citygames biedt verschillende GPS spellen aan waarbij je in groepen met een mobiele telefoon opdrachten moet doen en bijvoorbeeld een verdacht persoon moet zoeken. Of ga voor de MOL in een spannend spel midden in de stad! De mogelijkheden zijn eindeloos. Niemand verveelt zich tijdens jullie uitje!