Uw bedrijvengids
Image default
Tweewielers

Profiteer van de voordelen van een bakfiets met 2 wielen

Wanneer u ervoor kiest om een bakfiets met 2 wielen aan te schaffen geniet u van diverse voordelen. Doordat deze fietsen licht en wendbaar zijn, zijn ze ideaal om door het drukke verkeer en de smalle straatjes van een grote stad te manoeuvreren. Bovendien zijn lange afstanden ook een stuk beter vol te houden doordat deze bakfietsen een stuk lichter zijn dan het alternatief met 3 wielen. Ook is een bakfiets met 2 wielen veel compacter waardoor het veel gemakkelijker is om deze op te bergen in een kleine schuur of een krappe fietsenstalling.

Heel veel keuze bij deze fietsspecialist

Heeft u juist behoefte aan meer ruimere en stevigere fiets dan de standaard bakfiets met 2 wielen? Geen probleem! Bij de gespecialiseerde fietsenzaak van Fietskar.nl bieden ze veel verschillende mogelijkheden qua fietskarren, zo ook een elektrische cargofiets. Die is een bakfiets met elektrische ondersteuning waardoor lange afstanden en steile hellingen makkelijk overwonnen worden. Dit voornamelijk handig als u vaak veel goederen of kinderen moet vervoeren. Hierdoor is de elektrische cargofiets die u bij deze fietsspecialist kunt verkrijgen een ideale optie wanneer u een fiets voor zakelijke doeleinden zoekt, bijvoorbeeld voor bezorgingen. Door middel van een bakfiets kunt u snel en efficiënt pakketjes afleveren in grote steden zonder last te hebben van files en gebrek aan parkeerplaatsen. Het is ook mogelijk om accessoires zoals een regenhoes aan te schaffen om uw pakketjes veilig te stellen tegen het weer.

Neem contact op met deze experts en ontvang officieel advies

Of u nu op zoek bent naar een reguliere bakfiets met 2 wielen, en elektrische cargofiets of wat anders, bij Fietskar.nl vindt u wat u nodig heeft. Bekijk het uitgebreide assortiment in hun webshop of ga langs bij de showroom in Hilversum. Maak een proefrondje en ga in gesprek met de ervaren medewerkers. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden zodat u beslist met de beste fiets voor uw situatie naar huis gaat.