Met unieke voortenten maakt u van elke caravan uw droomcaravan

Ga voor de ultieme vrijheid door het reizen met een caravan. Hoe heerlijk is het om na een lange rit, de camping op te rijden en daarna een heerlijk drankje drinken voor de caravan. Met een van de luxe voortenten van Coppens Rekreatie heeft u dit gevoel ook wanneer het even wat minder weer is. U tovert uw caravan om tot uw eigen paleisje op locatie! U heeft ruimte zat om alle spullen mee te nemen die de vakantie nog aangenamer maken. Een picknicktafel, een koelkast, stoelen, het past allemaal in uw nieuwe voortent. Kom de opties snel bekijken in de 3500m2 grote showroom van caravan inkoop Coppens Rekreatie!

Caravan niet meer nodig? Kies een bedrijf dat zich richt op de inkoop van occasions

Is het tijd geworden om een nieuwe caravan te kopen, maar is uw huidige caravan nog in een goede staat? Dan doet u er verstandig aan om deze aan te bieden aan een specialist als Coppens Rekreatie.  Een caravan inkoop is dan wat u zoekt. Een inkoopbedrijf heeft een commercieel doel, het verkopen van caravans. De prijs die u krijgt voor uw occasion is hoger dan wanneer u uw caravan verkoopt aan een particulier. Bij Coppens Rekreatie wordt de caravan opgeknapt, uitgerust met een van de vele voortenten, en vervolgens in de verkoop gezet. Zo maakt een ander gezin nog jarenlang met veel plezier gebruik van uw oude caravan!

Bij welke caravan inkoop krijgt u de beste prijs voor uw caravan?

Bij een specialist in caravans vindt u een uitgebreid assortiment aan voortenten van de allerhoogste kwaliteit. Zo vindt u er altijd een die past bij uw caravan. Maar ja, dat bent u ook als u uw caravan verkoopt voor een appel en een ei. Wist u dat caravans namelijk mateloos populair zijn? Bij caravan inkoop Coppens Rekreatie zitten ze dan ook te springen om goed onderhouden occasions om aan de groeiende vraag te voldoen. Ook als u bijpassende accessoires zoals voortenten heeft, worden deze graag opgekocht door Coppens Rekreatie. Krijg de beste prijs voor uw caravan en bel vandaag nog voor meer informatie!