Wat te doen tijdens een rondreis door Florida?

Tijdens een rondreis door Florida is er veel te ontdekken. Dompel je onder in de wondere wereld van Walt Disney World. Hier vind je twee Disney waterparken, Disney Springs met een restaurant, winkels, clubs en live amusement. Zeker wanneer je met het gezin op vakantie gaat is dit echt een aanrader! Heb je altijd al eens met dolfijnen willen zwemmen? Snorkel tussen duizenden tropische vissen, dolfijnen en roggen in Discovery Cove. Ontspan op het strand en voer exotische vogels. Tijdens je rondreis door Florida, Amerika eindig je in Miami waarna je weer terug naar Nederland of België vliegt.

Ontdek tijdens een rondreis het schitterende westen van Amerika

Wil je altijd al eens het westen van Amerika ontdekken? Pak dan nu je kans! Nu kun je je rondreis door America maken met American Vacations en genieten van al het moois dat dit gebied te bieden heeft. Rijd over de Scenic Route 12 en zelfs een stukje over de legendarische Route 66. Bij aankomst van bestemming huur je een auto waarmee je tijdens een indrukwekkende rondreis door Florida de omgeving gaat verkennen. Uiteraard is het ook mogelijk om een camper te huren. Tijdens de rondreis door het westen van Amerika kom je langs prachtige plekken zoals het Yosemite National Park, wat maar liefst 3000 vierkante meter groot is en adembenemende watervallen heeft. Een bezoek aan de Grizzly Giant, mag ook zeker niet ontbreken. Na al het mooie natuurschoon eindigt je rondreis in het bruisende Las Vegas of reis je door naar Florida.

Een rondreis langs de oostkust van Amerika

Amerika is heel veelzijdig. Je kunt winkelen in New York, fietsen in Washington of ontdek de Niagara Falls. Tijdens een rondreis langs de oostkust van Amerika beleef je van alles. Bij aankomst in New York loop je over Time Square, bezoek je het Vrijheidsbeeld en The Metropolitan Museum of Art. Daarna ga je met de auto of camper naar Cape Cod, een prachtig schiereiland aan de kust van de staat Massachusetts. Na een paar dagen verlaat je Cape Cod en reis je door naar Boston. Wil je echt tot rust komen in een groene omgeving? Breng dan een bezoekje aan de Green Mountains waar je wilde dieren zoals bevers, zwarte beren, elanden en herten ziet. Na de Green Mountains maak je nog een stop bij de Niagara Falls, Pittsburgh, Lancaster, Washington en Philadelphia. Oftewel, een onvergetelijke vakantie tot in de puntjes verzorgd door American Vacation, dé specialist voor een rondreis door Amerika, bijvoorbeeld Florida.