Bestel meer dan alleen een toiletstoel in een zorgwebshop

Bij Zorgthuiswinkel.nl bent u niet alleen aan het juiste adres voor de aanschaf van een toiletstoel. Hier vindt u een breed scala aan zorgproducten. Wacht dacht u bijvoorbeeld van krukken, stoelverhogers en producten voor persoonlijke verzorging. Maar ook sanitaire hulpmiddelen, zoals plasflessen, koopt u in de webshop. U hoeft niet langer meer online te zoeken naar producten voor in en om het huis. In deze webshop bestelt u alles binnen een paar muisklikken. En plaatst u een bestelling voor een bedrag van € 50,- of hoger? In dat geval wordt de bestelling gratis naar u verzonden. Uiteraard bent u ook van harte welkom op het afhaaladres, gevestigd aan de Industriestraat 1 in Rijen.

Koop een toiletstoel in de aanbieding

U profiteert regelmatig van aantrekkelijke aanbiedingen bij Zorgthuiswinkel.nl. Zo bestelt u producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bekijk alvast eens de actuele aanbiedingen in de webshop van Zorgthuiswinkel.nl. Wellicht staat er op dit moment ook een toiletstoel tussen, gemaakt van de beste materialen. En naast dat er regelmatig een toiletstoel in de aanbieding is, kunt u ook denken aan producten zoals bedbeugels, rollators, matrasbeschermers en fietshelmen. Heeft u vragen over een van de producten in de aanbieding? In dat geval staat het team van Zorgthuiswinkel.nl u graag per telefoon te woord.

Betaal uw toiletstoel via iDEAL, PayPal, Bankcontact of via een link per e-mail

Heeft u de thuiszorgartikelen gevonden waar u naar op zoek was? Dan is het prettig om te weten dat u bij Zorgthuiswinkel.nl op een veilige manier afrekent. Ontvang een link per e-mail, nadat het team telefonisch de bestelling met u door heeft genomen. Of bestel artikelen zoals een toiletstoel eenvoudig, gemakkelijk en snel via de webshop. In dat geval kiest u uit verschillende veilige betaalmethodes, zoals Bankcontact, PayPal en iDEAL. En plaatst u een bestelling voor 16:00 uur? Dan ontvangt u uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen al thuis! Dit omdat het grootste deel van het online aanbod uit eigen voorraad wordt geleverd. Wilt u graag weten of u het product over een paar dagen al in huis kunt hebben? Bel in dat geval even naar de klantenservice.