Kies uit vele soorten bedden bij de beddenspecialist

Bent u op zoek naar een twijfelaar voor uw kind? Of een lederen bed met tv aan het voeteneinde voor uzelf? Bij de beddenspecialist kiest u uit verschillende soorten bedden in verschillende maten. In de showroom van de beddenspecialist vindt u meer dan 50 ingerichte slaapkamers met diverse stijlen en dus ook verschillende ledikanten. Ze verkopen namelijk ledikanten met verschillende in- en uitstaphoogtes, maar ook bijmeubelen zoals commodes en nachtkastjes. Bent u op zoek een speciaal bed voor senioren? Ook die vindt u bij deze beddenspecialist! Wilt u advies bij de aankoop van een ledikant of boxspring? Kom dan langs bij Slaapcenter Verweijen en de ervaren medewerkers voorzien u van een deskundig advies.

Vind het juiste matras bij de beddenspecialist

Bent u op zoek naar een matras maar weet u niet welke u moet kopen? Met deskundig advies van de beddenspecialist wordt dit probleem opgelost. Met de nodige kennis wordt u voorzien van het juiste matras. Hierbij spelen factoren als uw afmetingen, lichaamsgewicht, uw bedbodem en uw dekens of dekbed, een rol. U kunt de matrassen onderverdelen in drie soorten: het schuimmatras, het binnenveringsmatras en luchtgeveerd matras. Bent u niet tevreden over het matras? Profiteer bij Slaapcenter Verweijen dan van de omruilgarantie. Dit houdt in dat u het matras wanneer deze niet bevalt kunt ruilen voor een ander matras. Bent u op zoek naar ledikanten, een boxspring of dekbedden? Ook dan bent u bij deze beddenspecialist aan het juiste adres!

Welk dekbed past het beste bij u? De beddenspecialist adviseert u graag

Bij Slaapcenter Verweijen is een dekbed beschikbaar in vele materialen. Als u voor dons kiest, is het materiaal meestal eenden- of ganzendons gemengd met veren. Het voordeel van dit dekbed is dat het een minimumgewicht kent en een maximum aan isolatie. Daarnaast kent het materiaal een uitstekend ademend en vochtregulerend vermogen. Gaat u voor wol? Dan profiteert u van de warmte in de winter en koelte in de zomer. Daarnaast neemt het veel vocht op en door de lanoline heeft het een heilzame werking op gewrichten en spieren. Ook heeft u bij de beddenspecialist keuze uit: synthetische materialen, kasjmier, kamelenhaar, katoen en wildzijde.