Hoe kun je het beste beleggen in vastgoed?

Beleggen in vastgoed, bijvoorbeeld door een woning op te kopen, die op te knappen en vervolgens je huis te verkopen, vereist een doordachte aanpak. Er zijn namelijk diverse manieren om in vastgoed te beleggen. En niet elke aanpak is even effectief noch verstandig. In dit artikel geven we je de beste tips om efficiënt in vastgoed te beleggen, bijvoorbeeld door te kiezen voor je huis verkopen bij Bagro Vastgoed. Doe er je voordeel mee en verdien ook veel geld aan verstandig investeren in vastgoed!

Koop vastgoed dicht bij je woonplaats

Belangrijk is om bij investeringen in vastgoed te kiezen voor woningen of panden dicht bij je woonplaats. Waarom? Heel simpel: door dicht bij je woonplek te kiezen om een huis te kopen, heb je als investeerder goed zicht op de locatie en de toekomstbestendigheid van je pand(en). Je kunt sneller en eenvoudiger naar je pand(en) toe en ook het contact met de huurders van je vastgoed verloopt bij een investering in de regio een stuk gemakkelijker. Ook kun je door een pand in de buurt te kopen besparen op de onderhoudskosten en reiskosten. Verder profiteer je van minder leegstand, zo blijkt uit onderzoek. Vastgoed kopen in de omgeving die je kent en die in de buurt ligt? Jazeker, doen!

Zorg voor clustering van je vastgoed

Het eerste pand waar je in investeert, geeft natuurlijk een enorme boost. Geniet daarvan, maar blijf verder denken. Wil je echt succesvol investeren, zorg dan dat de winst die je uit je eerste pand haalt wordt geïnvesteerd in meerdere panden. Zo kun je langzaam een cluster van vastgoed creëren en volop profiteren van meerdere investeringen! Heb je een cluster aan vastgoed, dan leidt dit ook tot meer vertrouwen bij andere investeerders, huurwoning verenigingen en huurders. Tel uit je winst!

Houd altijd een ruime financiële buffer aan

De bomen groeien bij investeerders vaak de hemel in. Maar dit betekent niet dat je al je spaargeld in vastgoed moet investeren. Zorg altijd dat er een financiële buffer bestaat om tegenslagen op te kunnen vangen. Je moet namelijk rekening houden met diverse bijkomende kosten, zoals onderhoud, reparaties en eventueel verbouwingen. Mogelijk heb je een pand waar de asbest nog gesaneerd moet worden. Het is dan wel prettig als je genoeg geld achter de hand hebt voor dit soort bijkomende kosten!

Kamersteiger en rolsteiger, wat zijn de verschillen?

Wanneer je aan een klus begint waar je een steiger bij nodig hebt, is het de vraag wat voor soort steiger je gaat kiezen. Ga je voor een kamersteiger of voor een rolsteiger en wat is eigenlijk het verschil tussen die twee. Wij leggen het aan je uit in dit artikel. 

Wanneer gebruik je welke soort? 

Er is één groot verschil tussen een rolsteiger en een kamersteiger en dat is waarvoor ze gemaakt zijn. Een steiger van rolsteiger.net is namelijk gemaakt voor binnengebruik en een rolsteiger voor buitengebruik. Hoewel dat natuurlijk de eerste intentie is, betekent dat niet dat een rolsteiger niet binnen gebruikt kan worden of dat een kamersteiger niet buiten gebruikt kan worden. Wanneer je dit wilt gaan doen, moet je je wel altijd aan de voorschriften op het gebied van opbouw en veiligheid blijven houden. 

Werken op grote hoogte

Wanneer je buiten op grote hoogte gaat werken, heb je een rolsteiger nodig. Rolsteigers zijn speciaal gemaakt om op grote hoogte te werken. Hiervoor hebben ze speciale zwenkwielen met spindel. Door deze zwenkwielen met spindel kan de rolsteiger in hoogte versteld worden en kan de rolsteiger op ongelijke ondergronden staan. Een kamersteiger heeft dit niet. Daardoor is het dus niet mogelijk om met een kamersteiger op grote hoogtes of op een ongelijke ondergrond te staan. 

De verschillen in opbouw

Buiten het verschil dat we net noemden, zijn er nog meer verschillen tussen kamersteigers en rolsteigers. Zo zit er een groot verschil in de opbouw van beide steigers. Kamersteigers zijn vaak sneller en makkelijker op te bouwen in vergelijking met rolsteigers. Dit komt doordat een kamersteiger meer eenvoudige onderdelen heeft en soms zelfs al kant-en-klaar is. Bij een rolsteiger is dit niet het geval. Kamersteigers kunnen zelfs door één persoon opgebouwd worden en bij het opbouwen van rolsteigers heb je meerdere personen nodig. Je weet in ieder geval of je voor jouw klus een rolsteiger of een kamersteiger nodig hebt!

De overeenkomsten tussen kamersteigers en rolsteigers

Rolsteigers en kamersteigers hebben ook een paar overeenkomsten. Zo worden dezelfde maatvoeringen gehanteerd en zijn de onderdelen van een rolsteiger vaak ook bruikbaar bij een kamersteiger. Je kunt dus zowel een rolsteiger als een kamersteiger gebruiken, met onderling uitwisselbare onderdelen. Let er wel op dat dit niet bij elke soort rolsteiger of kamersteiger het geval is.

 

Tips om stress op de werkvloer te beperken

Dat stress niet goed is voor je gezondheid hoeven we je vast niet meer te vertellen. Iedereen krijgt in zijn of haar leven wel eens te maken met stress. Dit kan komen door je thuissituatie, relatie, studie of werk. Er zijn steeds meer mensen die stress ervaren op of door hun werk. Dit is een zorgelijke ontwikkeling en daarom delen we in dit artikel wat tips om stress op de werkvloer zo veel mogelijk te beperken. 

Goed functionerende apparatuur

Wanneer je medewerkers hun werk niet goed kunnen uitvoeren omdat zij met verouderde of niet-werkende apparatuur moeten werken, kan dit voor veel stress zorgen. Ze moeten dan veel meer moeite doen om deadlines te halen en de planningen op tijd af te ronden. Om dit te voorkomen, moet je als werknemer investeren in goede apparatuur. Gelukkig hoeft kwalitatief goede, duurzame apparatuur niet altijd duur te zijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om refurbished apparaten aan te schaffen. Dit zijn apparaten die een tweede leven krijgen en volledig gecontroleerd en gerepareerd worden voor ze verkocht worden. Zo heb jij voor een prima prijs een kwalitatief goed apparaat. Zo kun je met de kleurenprinters A4 van Refurbished Printer voorkomen dat er irritaties ontstaan op de werkvloer omdat de printer niet functioneert zoals gewenst. 

Pauzes inlassen

Zorg dat er op vaste tijden door iedereen pauze genomen wordt. Zorg ook dat je medewerkers echt even kunnen ontspannen in de pauze. Doe dit door gezamenlijk in de kantine te lunchen of ga met zijn allen een stuk wandelen. Zo is iedereen even van zijn of haar bureau vandaan en daarnaast is samen pauze houden ook nog eens veel gezelliger dan alleen. Daardoor zal de sfeer op de werkvloer als fijner ervaren worden, wat er weer voor zorgt dat werknemers zich fijner voelen en eerder over irritatiepunten zullen praten. 

Plan vergaderingen in 

Door regelmatig vergaderingen in te plannen met het hele team kunnen frustraties of irritatiepunten direct gemeld worden. Maak vergaderingen daarnaast ook niet te saai en zorg dat het voor iedereen boeiend blijft. Van goede, boeiende vergaderingen krijgen werknemers weer nieuwe energie en motivatie, waardoor ze de rest van de dag weer verder kunnen met het afronden van de taken op de to-do list.

Hoe kun je je het beste vervoeren in drukke steden?

Woon jij in een drukke stad of moet je er heen voor je werk? Dan weet je als geen ander hoe ontzettend druk het is en hoe lastig het is om je midden in de stad te vervoeren. Dan hebben we het nog niet eens gehad over parkeren. Lees hier hoe je je het beste kunt vervoeren in drukke steden. 

Het openbaar vervoer

Misschien is dit wel een van de makkelijkste. Zo zijn er namelijk verschillende bushalten in alle steden, waardoor je dichtbij je eindbestemming kunt uitstappen. Zo hoef je geen uren te zoeken naar een parkeerplek. Het enige nadeel is dat ook de bus door de drukke stad moet en dit ook nog wel eens even kan duren met al die fietsers en stoplichten. 

Bel een Uber

Een andere optie is om een Uber ofwel een taxi te nemen. Deze kan je precies naar de plek brengen waar je heen moet. Zo hoef je niet nog te lopen en hoef je geen uren te zoeken naar een parkeerplaats.  Het makkelijke aan een uber of taxi is dat die op jouw gewenste tijd komt. Zo hoef je niet net als bij een bus op een bepaalde tijd te wachten. 

Neem een stadsauto

Woon je nou in de stad en moet je je elke dag vervoeren kun je natuurlijk ook gaan voor een auto. Het is erg moeilijk om met de auto de stad door te rijden en te parkeren, maar het scheelt je wel geld in plaats van elke dag met de taxi te gaan. Er zijn verschillende soorten leuke stadsauto’s denk hierbij aan een Volkswagen ID3 of een Skoda Enyaq

Ben jij sportief? 

Het aller beste om je te vervoeren in de stad is met de fiets of lopend. Hierdoor ben je er namelijk het snelst, doordat je kortere routes kan nemen, niet hoeft te parkeren, niet in de file staat. Het scheelt je dus een hoop tijd en het is ook nog eens goed voor je. Schijnt de zon, pak dan eens de fiets of ga een lopend.

Lekker genieten van uw tuin met een Carpinus betulus die beschutting geeft

Bent u bezig met het planten van mooie nieuwe bomen en planten in uw tuin, kies dan voor de Carpinus Betlus, die beschutting én privacy biedt. Daardoor is deze plant één van de meest populaire tuinplanten van Nederland. Dat komt ook doordat deze plant ook in de winter zijn groene blaadjes behoudt. Daardoor is deze plant ideaal als u vaak last heeft van mensen die uw tuin in kijken. Extra beschutting en privacy zijn echter niet de enige voordelen van deze plant. Ontdek meer voordelen door snel verder te lezen.

Kies voor deze sterke tuinplant die lang meegaat

Een Carpinus betulus is niet alleen populair vanwege het feit dat ze beschutting en privacy biedt, maar ook vooral omdat de plant zeer sterk is. Hierdoor is de Carpinus betulus een blijvertje in uw tuin. Zeker als u deze plant aanschaft bij Roelands Boomkwekerijen B.V. Ze zijn al jarenlang gespecialiseerd in de verkoop van allerlei bomen en planten. Zo zet u kwalitatief hoogwaardige planten in uw tuin. Dat zijn allemaal redenen om de planten bij Roelands Boomkwekerijen B.V. te kopen. Ontdek deze voordelen ook, en bekijk de webshop van deze kwekerij, waarin u de mooiste bomen en planten vindt. Ze zijn hier ook eenvoudig te bestellen, dan heeft u ze snel in huis.

Kies in ieder seizoen voor de mooiste planten

Roelands Boomkwekerijen B.V. is het hele jaar door hét adres voor mooie bomen en planten. U kunt dus in de lente, zomer herfst én winter de mooiste planten en bomen kopen. U bent niet afhankelijk van het seizoen. Dus wilt u een mooie plant of boom kopen, zoals een haagbeuk? Doe dit dan bij dé specialist in tuinplanten. Ontdek het ruime assortiment en de ruime ervaring. U heeft uw bomen en planten over het algemeen ook snel in huis, of in de tuin natuurlijk.

https://www.roelandskwekerij.com/

Een hanglamp van hout kopen die past bij uw interieur

Of u nu een houten klok wilt kopen of een hanglamp van hout, bij De Lingehof heeft u keuze uit een zeer ruim assortiment. Alle woonaccessoires worden op maat voor u gemaakt door de bewoners van de zorgboerderij. De zorgboerderij is opgezet vanuit ideële motieven om de boerderijwerkzaamheden te combineren met de zorg van 15 mensen met een verstandelijke beperking. Als u een hanglamp van hout besteld, dan wordt deze woonaccessoire gemaakt door een van de houtbewerkers. De lamp wordt ook voorzien van een label waarop de naam en de productiedatum van de lamp staan.

Wat kunt u zelf beslissen als u een hanglamp van hout wilt?

In de werkplaats worden de lampenkappen voor de verschillende soorten hanglampen met de hand van hout gemaakt. De ronde lampen hebben verschillende diameters, variërend van Ø30 – Ø120. Zo is er voor ieder interieur een hanglamp van hout te vinden. Iedere lamp is bovendien voorzien van CE-markering en een snoerpendel met een E27-fitting. Het snoer is 1.40m lang zodat u zeker de hanglamp van hout kunt ophangen waar u dit wenst. Maak de aankoop van de hanglamp compleet met een bijpassende wandsteun of montagebalk van hetzelfde hout.

Veel meer dan alleen houten lampen

Natuurlijk heeft u bij De Lingehof nog meer leuke woonaccessoires naast een unieke hanglamp van hout. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een robuuste houten klok te kopen. Ook bij dit woonaccessoire beslist u volledig zelf hoe het eruit zal komen te zien. Zo maakt u zelf de keuze over de kleur van de uuraanduidingen en wijzerplaat als u ervoor kiest om een houten klok te kopen bij De Lingehof. Wilt u graag een persoonlijk advies over de interieurstijl die bij u past? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u dan graag verder met uw keuze!

Een boxspring voor een goede nachtrust schaft u aan bij dit bedrijf nabij Weert

Merkt u dat u zich de laatste tijd niet goed uitgeslapen voelt wanneer u net wakker wordt? Of slaapt u simpelweg slecht? Dan is de kans groot dat u toe bent aan een nieuw bed. Een goed bed is namelijk essentieel voor het hebben van een goede nachtrust. Als u een nieuw bed wilt aanschaffen, gaat u het best langs bij Slaapcenter Verweijen in Budel. Bij dit bedrijf in de buurt van Weert slaagt u namelijk zeker voor een nieuwe boxspring. Hiermee is een goede nachtrust gegarandeerd!

De verschillende boxsprings die u vindt bij deze aanbieder

Er zijn een heleboel verschillende soorten boxsprings op de markt. Ook bij Slaapcenter Verweijen in Budel vindt u een uiteenlopend assortiment aan boxsprings. Hierdoor zit er in het aanbod van dit bedrijf in de buurt van Weert gegarandeerd een boxspring tussen die aansluit op uw wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een 100% natuurlijke Scandinavische boxspring? Of gaat u voor een vrijstaande boxspring van deze aanbieder? Bij dit bedrijf nabij Weert kunt u zelfs een bed kopen met het uiterlijk van een boxspring maar met het comfort van een waterbed! De keuze is geheel afhankelijk van u en uw wensen, maar dat u lekker zult slapen, is één ding dat zeker is.

Breng een bezoek aan de winkel met drie etalages aan slaapcomfort

Als u in de regio Weert woont, gaat u dus het best langs bij Slaapcenter Verweijen voor het kopen van een nieuwe boxspring. In de winkel vindt u maar liefst drie etalages aan slaapcomfort! De keuzemogelijkheden zijn dus zeer uitgebreid. Weet u zelf niet goed welke boxspring u wilt aanschaffen bij dit bedrijf nabij Weert? Dan vraagt u gewoon een van de medewerkers om advies. De medewerkers van dit bedrijf staan u namelijk graag bij met professioneel advies, zodat u de juiste keuze maakt en kunt profiteren van de ultieme nachtrust.

https://www.slaapcenterverweijen.nl/

Schakel een ervaren hovenier in rondom Etten-Leur

Staat uw tuin er niet meer zo netjes bij en wilt u deze helemaal klaar maken voor de zomer? Schakel dan een ervaren hovenier rondom Etten-Leur, zoals Hereijgers Tuinen uit Zundert. Deze specialist heeft een passie voor natuur en tuinen en deelt dat graag met u. Zo kunnen ze uw tuin onderhouden, maar ook een geheel nieuwe tuin aanleggen en deze zelfs ontwerpen. Met behulp van Hereijgers Tuinen kunt u deze zomer uw familie en vrienden weer uitnodigen voor een heerlijke barbecue of een tuinfeestje. Ze zullen versteld staan van de schitterende tuin die u straks kan laten zien.

Diverse mogelijkheden bij dit hoveniersbedrijf uit Zundert

Bij Hereijgers Tuinen heeft de keuze uit diverse mogelijkheden voor uw tuin. Met de jarenlange ervaring die de experts van dit hoveniersbedrijf hebben opgedaan, weten ze elke klus te klaren. Laat uw tuin onderhouden, kies ervoor om een nieuwe tuin te laten ontwerpen en aanleggen of vraag om advies om uw tuin zelf te onderhouden. Alles is mogelijk bij deze hovenier rondom Etten-Leur. U bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en vriendelijke service. De specialisten van Hereijgers Tuinen luisteren namelijk graag naar uw specifieke wensen. Wilt u bijvoorbeeld een geheel nieuwe tuin? Dan denken ze graag met u mee om de tuin zo milieuvriendelijk mogelijk aan te leggen.

Schakel deze ervaren hovenier direct in voor een prachtige tuin voor de zomer

Wilt u de zomerdagen dit jaar in een prachtige tuin kunnen spenderen? Laat uw tuin dan onder handen nemen door een expert. Hereijgers Tuinen is een hovenier in de regio Etten-Leur met veel ervaring en een jong en dynamisch team. Neem direct contact met ze op via hun website en zorg ervoor dat uw tuin weer als nieuw erbij ligt. Ook als u advies wilt over het onderhouden van uw tuin neemt u contact op met deze specialisten.  

https://www.hereijgers-eco-tuinen.nl/

Een multifunctionele eettafel met moderne zitplaatsen

Het concept van een perfecte eettafel is pas compleet met de passende zitplaatsen. Ze geven de finishing touch aan zowel de eettafel als een pooltafel.

De geschikte zitmogelijkheden en hun onderscheidende kenmerken

Een eettafel kan nog zo stijlvol en modern zijn, als de zitmogelijkheden er niet bij passen, is het hele concept niet compleet. Het is net zo met de design pooltafel. Fusion heeft hier zijn uiterste best gedaan om de juiste zitplaatsen te ontwikkelen. Een perfecte stoel moet aan twee doorslaggevende kenmerken voldoen. Het moet comfortabel zijn en ook veelzijdig in het gebruik. Deze twee aspecten zijn de kenmerken van Fusion zitmeubelen. Of het nu stoelen, banken of losse krukjes zijn. Fusion laat zijn concept van comfort en veelzijdigheid in elk afzonderlijk zitmeubel terugkomen.

Banken – die inspireren met comfort

Naast de gebruikelijke stoelen heeft Fusion zich ook toegelegd op de productie van krukken en banken. Deze maken een breed scala van toepassingen mogelijk. Maar ook de andere stoelen van de design pooltafel onderscheiden zich door hun verschillend gebruik.

De comfortabele Fusion banken

De Fusion banken bieden genoeg plaats voor minstens vier personen. Met een optimale lengte van 2 meter en een diepte van ongeveer 43 centimeter zijn ze onovertroffen in comfort. Het ontwerp kan individueel aan de moderne pooltafel aangepast worden. Daarom zijn de comfortabele Fusion banken verkrijgbaar in verschillende kleurafwerkingen. Tijdens de biljartronde kunnen de bankjes zonder problemen onder de tafel worden opgeborgen.

Ze zijn speciaal zo ontworpen dat ze de individuele spelers niet hinderen bij het biljartspel. Het hele frame van de Fusion bank is van roestvast staal. Dit maakt gemakkelijk schoonmaken en ongecompliceerd onderhoud mogelijk. De bekleding van de stoelen kan ook zonder problemen schoongemaakt worden. De overgestikte naden in de bekleding van de stoelen zijn van uitstekende kwaliteit en maken het mogelijk de tussenruimten gemakkelijk schoon te maken. Dit is precies waarom de Fusion bankjes de optimale zitplaats zijn voor elke moderne pooltafel.

De slimme Fusion krukjes

Als je liever aparte zitplaatsen hebt voor je Fusion biljarttafel, dan zijn de Fusion krukjes het meest voor jou geschikt. In de modellenkeuze van zitmeubelen worden de krukken ook als lineaire Fusion krukken vermeld. Elk krukje biedt genoeg plaats voor één persoon. De klant kan individueel kiezen hoeveel krukjes er rond de Fusion pooltafel komen te staan. Een bank kan ook gecombineerd worden met vier losse krukken. De Fusion krukken worden gekenmerkt door de hoogste stabiliteit en het vereiste comfort. Een perfecte afwerking geeft het geheel de finishing touch. Net als de bankjes kunnen de Fusion krukjes perfect en gemakkelijk schoongemaakt worden. Als je klaar bent met eten en klaar bent voor de eerste ronde biljart, kunnen de krukjes eenvoudig onder de tafel geschoven worden. Enkele krukjes kunnen tijdens het spel ook als zitplaats gebruikt worden.

Niet alleen het ontwerp van deze pooltafel inspireert door zijn veelzijdigheid, maar ook de bijbehorende zitmogelijkheden. Elke klant kan zelf beslissen wat het beste in zijn woonruimte past. Ook een combinatie tussen stoelen, de Fusion krukjes en de hele zitbanken is mogelijk.

Tijdloos en stijlvol: de eikenhouten tafel

Er is weinig dat meer stijlvol is dan een mooie robuuste eikenhouten tafel. Meubels van eikenhout zijn al jaren een gewilde toevoeging aan het interieur. Koningen vulden hun paleizen met eikenhout. Kloosterlingen namen plaats aan eikenhouten kloostertafels en zelfs de eenvoudigste lieden hadden eikenhouten meubels hoog op hun verlanglijstje staan.

Die populariteit is niet raar, want eikenhout spreekt. De natuurlijke uitstraling van eikenhout brengt ons tot rust, terwijl de robuuste uitstraling betrouwbaarheid en duurzaamheid uitstraalt. Het belangrijkste is echter dat een eikenhouten tafel oogstrelend mooi is. Geen wonder dat dit een tijdloze aanwinst voor jouw woon- of eetkamer is.

Een eikenhouten tafel als sociaal middelpunt

Sommige meubels zijn controversieel. De één vindt ze geweldig, de ander heeft er een hekel aan. Maar iedereen is dol op een prachtige eikenhouten tafel. Deze meubels vormen een natuurlijk middelpunt en staan al snel centraal in al je relaties. Je eet er samen met de mensen die er dierbaar zijn, speelt er spelletjes of gebruikt de eikenhouten tafel als (huis-)werkplek. Wat het ook is, op je eikenhouten tafel kun je bouwen.

Natuurlijk-industrieel

Met de moderne eikenhouten tafels haal je een design-object in huis dat de natuurlijke uitstraling van puur hout combineert met de industriële robuustheid van een strak metalen onderstel.

Een op maat gemaakte eikenhouten tafel

Is jouw huis (bijna) volledig ingericht, maar ontbreekt er toch net iets? Dan ben je toe aan een eikenhouten tafel. En niet zo maar een eikenhouten tafel, maar eentje die perfect past bij de rest van je huis.

Bij Tafels99.nl doen we niet moeilijk, want als de tafels die we op voorraad hebben niet perfect zijn, maken we gewoon een tafel op maat voor je. Laat ons weten welk tafelblad (in welke vorm en afmetingen) je wilt hebben, kies je favoriete onderstel en afwerking en onze vakkundige meubelmakers gaan voor je aan de slag.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is? Bezoek www.tafels99.nl, of kom eens langs in onze showroom in Zevenaar.