Uw bedrijvengids
Woning en Tuin

4x musthaves voor je interieur van 2021

Wil je iets moois maken van je interieur? Daar heb je alle mogelijkheden voor. Ieder jaar zijn  er weer nieuwe trends waar je gebruik van kunt maken bij de inrichting van je woonkamer, slaapkamer, keuken of een andere ruimte in huis. Maar wat zijn nu de musthaves voor je interieur van 2021? Er zijn natuurlijk weer een aantal kleuren die veel terug gaan komen, maar ook het gebruik van decoratie op de ramen speelt een rol. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie shutters op maat? Hier lees je de 4 musthaves voor je interieur van 2021.

1: Creëer rust en sfeer met mooie gordijnen

Een van de trends die terugkomen is het creëren van rust en sfeer in je woning. En dit doe je onder andere door het toevoegen van mooie gordijnen. Vooral plissegordijnen zijn in dit geval een goede keuze. Hiermee zorg je niet alleen voor sfeer, maar kun je ook de mate van licht in je woning bepalen. Daarnaast zijn plissegordijnen verkrijgbaar in allerlei soorten, matenen kleuren. Dit betekent dat je op zoek kunt gaan naar de gordijnen die helemaal passen bij jouw eigen inrichting. 

2: De schoonheid van raamdecoratie

Raamdecoratie is altijd een goede manier om extra sfeer te creëren. Het is dan ook niet zo gek dat het decoreren van ramen altijd weer terugkomt in de trends. In de eerste plaats is raamdecoratie natuurlijk enorm praktisch. Je kunt er voor zorgen dat je meer privacy creëert, maar daarnaast kun je ook de warmte van de zon buiten houden of juist de warmte binnen houden. Bovendien geven gordijnen, shutters en jaloezieën enorm veel sfeer aan een ruimte. Ook hier kun je volop van profiteren; ook in je interieur van 2021.

3: Natuurlijke elementen

Wat je ook veel terug ziet komen zijn natuurlijke elementen. Denk hierbij aan lichte houtsoorten voor stoelen en tafels, maar ook aan groen. Het aantal planten en bloemen in het interieur nemen alleen maar toe: botanisch wonen is dan ook nog altijd enorm populair. Hierbij is het ook een trend om te kiezen voor bijzondere bloempotten, bijvoorbeeld in aardetinten of juist met een bijzondere print. 

4: Deze kleuren zijn hip in 2021

Welke kleuren zien we vooral terugkomen in het interieur van 2021? Vooral kleuren als donkerblauw, zwart-blauw en grijs-blauw worden veel gezien. Daarnaast is de grijstint een mooie basis voor het interieur. Dit kun je weer combineren met andere opvallende tinten om je woning een extra luxe uitstraling te geven.