Uw bedrijvengids
Image default
Woningen

Je huis in topconditie houden? Dit heb je nodig!

Ben jij de trotse eigenaar van een woning? Er zijn enkele dingen waarmee je rekening moet houden tijdens een verhuizing of verbouwing. Op deze manier houd je je huis in goede staat!

Stucloper

Een stucloper van VerpakkingenXL is een lange, smalle cilinder of buis die wordt gebruikt om het pleisterwerk op een muur glad te strijken. Het is gemaakt van plastic en het is flexibel genoeg om in hoeken te komen die moeilijk te bereiken zijn met een troffel. Stuclopers zijn ook handig voor het aanbrengen van stuc over grote oppervlakken zoals plafonds of muren. Je wilt dit gebied snel afdekken zonder grote luchtbellen tussen de lagen achter te laten. Stuclopers zijn er in verschillende maten. Dit is afhankelijk van hoe groot het oppervlak is dat je moet bedekken. Je moet er een kiezen die geschikt is voor de grootte van je project. Sommige stuclopers hebben gaten over de lengte zodat ze verticaal van bovenaf kunnen worden opgehangen terwijl je werkt. Indien nodig kunnen ze horizontaal over je werkruimte worden geplaatst.

Verleng ladder

Verleng ladders zijn belangrijk om hoge plaatsen te bereiken, maar ze kunnen ook gevaarlijk zijn als je niet voorzichtig bent. Ga nooit op de bovenste trede van een schuifladder staan. Je volledige lichaamsgewicht mag nooit op deze trede worden geplaatst, omdat deze niet is ontworpen om zoveel gewicht te dragen. Door van de bovenste trede af te blijven, krijg je een beter evenwicht en voorkom je vallen tijdens het gebruik van de ladder. Gebruik altijd je blote handen om jezelf vast te houden aan de ladder. Gebruik bij voorkeur geen handschoenen of andere voorwerpen als houvast, omdat ze onverwachts kunnen afglijden. Hierdoor kun je je grip verliezen en van de ladder vallen.

Gereedschap voor het aandraaien

Je hoeft geen klusjesman of vrouw te zijn om te weten dat gereedschap een essentieel onderdeel is van het in goede staat houden van je huis. Ze kunnen helpen met bijna elke taak, van timmerwerk tot sanitair, en ze zijn er in verschillende soorten en maten. Een veel voorkomend type is gereedschap voor het aandraaien van items. Deze zijn in veel verschillende vormen verkrijgbaar, van verstelbare steeksleutels tot koevoeten en tangen.

Schraper

Een schraper is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om verf, vuil of ander oppervlaktemateriaal van een oppervlak te schrapen. Schrapers zijn er in vele soorten en maten, maar ze zijn allemaal ontworpen om iets te verwijderen van het oppervlak waarop ze worden gebruikt. Een geschraapt oppervlak heeft vaak een gladde textuur nadat het is geschraapt. Schrapen is een belangrijke taak bij het uitvoeren van een renovatie project, omdat het de hoeveelheid tijd die je daarna moet besteden aan het opruimen, zal verminderen.