Uwbedrijvengids

Een particulier verpleeghuis waar het thuisgevoel ontzettend belangrijk is

Is uw vader of moeder niet meer in staat om thuis te blijven wonen om voor zichzelf te zorgen omdat hij of zij ouderenzorg nodig heeft? Dan is het een goed idee om te kijken naar particuliere ouderenzorg of woonzorg. Particuliere ouderenzorg biedt ouderen de persoonlijke service die ze nodig hebben. Compartijn heeft meerdere woonzorgcentra door heel Nederland. Hier vindt u luxe zorgappartementen die zijn voorzien van alle gemakken. Ieder particulier verpleeghuis bestaat uit 20 tot 40 luxe appartementen. Het fijne aan deze appartementen is dat Compartijn rekening houdt met de persoonlijke levensstijl van de bewoners, daarom wordt er een echt thuisgevoel gecreëerd. Dit houdt ook in dat familie en vrienden van de bewoners altijd welkom zijn.

Ervaar de waardevolle momenten in het leven met elkaar

Compartijn probeert in ieder particulier verpleeghuis een thuisgevoel te creëren waarbij de bewoners zich prettig voelen. Daarom is bezoek van buitenaf altijd welkom. Of het nu voor een kopje koffie is, voor een feestje of wanneer u onverwachts langs wilt komen. Bij deze particuliere ouderenzorg is het belangrijk die waardevolle momenten samen met uw geliefde te beleven. In het particulier verpleeghuis krijgen de bewoners niet alleen particuliere ouderenzorg, maar mogen ze zelf hun dag indelen. Zo kunnen ze gezellig met andere bewoners lunchen of, als ze behoefte hebben aan rust, in hun eigen kamer. Bij dit particulier verpleeghuis vinden ze het belangrijk dat iedereen zijn of haar levensstijl zo lang mogelijk handhaaft. Kwamen de kleinkinderen thuis af en toe logeren? Ook dat kan bij dit verpleeghuis.

Meerdere verpleeghuizen met ruime appartementen

Compartijn heeft meerdere verpleeghuizen voor particuliere ouderenzorg in heel Nederland. Een appartement bestaat uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt, zijn er genoeg voorzieningen zoals televisie en internet. Wanneer u meer wilt weten over particuliere ouderenzorg bij Compartijn, dan kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van dit bedrijf. Zij kunnen u hier alles over vertellen.