Uw bedrijvengids
Attracties

Uitgaan in Rotterdam

In Rotterdam vind je een bruisend nachtleven wat de laatste tien jaar een explosieve groei kent. Je vind nu overal cafeetjes, lounges, nachtclubs en discotheken. Rotterdam is ook een studentenstad, waardoor er eigenlijk iedere avond wel ergens een feestje te vinden is.

 

Witte de Withstraat

Een begrip onder de Rotterdammers en dan vooral de Rotterdamse studenten. In deze straat vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde avond. Je begint met een drankje bij het Nieuw Rotterdams Café of bij de Witte Aap. Die laatste is zelfs uitgeroepen tot beste café ter wereld volgens Lonely Planet. Je kunt daarna ook nog even een bezoekje brengen aan Ball Room waar ze 162 soorten gin schenken. Daarnaast vormt het interieur ook een inspiratie bron voor thuis. Rond middernacht is het tijd voor een dansje. Bij de Avondwinkel kun je losgaan op lekkere dance muziek. De avond sluit je af bij Hung Kee, de Chinees die de hele nacht open is.

 

Oude Haven

In de Oude Haven vind je een hele hoop gezellige cafeetjes tussen unieke sfeer van historische schepen en de bijzondere kubuswoningen . Onder studenten in vooral Pardoen populair, maar eigenlijk zijn alle café’s aan het water aanraders. Na een drankje en een bitterbal, kan je ervoor kiezen om een concert te bezoeken bij Café Plan C, waar regelmatig optredens zijn van (cover) bands. In Café De Vrienden kun je ook terecht voor live optredens. Als je wilt dansen, steek dan de Maasboulevard over. Hier vind je Club Vie, waar ze op de begane grond house en eclectic muziek en R&B en hiphop in de kelder.

 

Shisha Lounge

Liever een relaxte avond? Kies dan voor een van de vele shisha lounges in het Rotterdamse centrum. Nog relaxte is als je dit natuurlijk gewoon thuis met vrienden kunt doen. Een waterpijp bestellen is heel gemakkelijk en je kunt er ook meteen shisha smaken bij uitzoeken.

https://premium-hookahs.nl/