Uw bedrijvengids
Auto's en Motoren

Hier kunt u een motorhelm kopen

Op zoek naar een (nieuwe) motorhelm? Dan bent u bij Van de Kuinder Motoren in Hilversum aan het juiste adres. Deze dealer is centraal gelegen, waardoor het makkelijk bereikbaar is. Uiteraard kunt u er met al uw vragen terecht, want de juiste motorhelm kopen kan nog best een opgave zijn. De pasvorm van de helm is het allerbelangrijkst, en draagt bij aan de veiligheid van uw rit. Naast de pasvorm is het ook belangrijk om te kijken naar de verschillende soorten helmen die er bestaan, en overige functies die voor u misschien wel van toegevoegde waarde zijn.

Welke soorten motorhelmen kan ik kopen?

Er bestaan drie soorten helmen die u kunt kopen, elke motorhelm geschikt voor een andere situatie. Als eerste is er de integraalhelm, die volledig gesloten is en zo zeer geschikt is voor het rijden van lange stukken, of voor het rijden in koud weer. De jethelm is precies het tegenovergestelde hiervan, en is juist heel geschikt voor het rijden in warm weer. Doordat bij de jethelm het kinstuk ontbreekt, laat deze helm meer lucht en wind door. Wilt u liever kiezen voor een helm die beide functies bezit? Dan is een systeemhelm de juiste keuze voor u, want hier kunt u het kinstuk zelf bevestigen of juist eruit halen.

Kies uit diverse functies

Dan zijn er nog een heleboel andere keuzes die u kunt maken bij het kopen van een motorhelm, die allemaal bijdragen aan het gebruiksgemak. Zo kunt u kiezen voor een helm met ingebouwde Bluetooth-functie, waardoor u bijvoorbeeld handsfree kunt bellen op de motor, of aanwijzingen van Google Maps kunt volgen zonder op een scherm te kijken. Andere luxe functies zijn een ingebouwde zonneklep, een motorhelm met remlicht of een helm met ventilatie. Natuurlijk geldt: hoe meer extra functies u kiest, hoe duurder de helm uiteindelijk zal zijn.

 

https://www.vandekuinder.nl/