Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Dit duikbedrijf voert opdrachten door het hele land uit

Een gespecialiseerd duikbedrijf, dat is wat Qceas is. Met hun innovatieve duikwerkzaamheden voorzien zij bedrijven in de civiele en maritieme sector van de juiste materialen en bouwstructuren. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van vlonders, bruggen, tunnels en parkeergarages. Tevens zijn zij bijzonder getraind in het verankeren van drijvende en op de bodem geplaatste objecten.

Een duikbedrijf met een oog voor detail

Desondanks dat de meeste opdrachten van dit duikbedrijf zich onderwater afspelen, betekent dit niet dat de ervaren duikers geen oog voor detail hebben. Juist de plekken die het minst zichtbaar of moeilijk te bereiken zijn, moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Denkt u hierbij aan het ontgraven van een bouwkuip voor een tunnel. Als deze niet met het juiste waterbeton wordt gevormd, bestaat er een kans op lekkages en dit is niet het gewenste resultaat. Dit jonge, maar gepassioneerde duikbedrijf voorziet u graag van gepast advies. Zij hebben al meer dan 500 opdrachten mogen uitvoeren voor verschillende bedrijven door het gehele land.

Duikwerkzaamheden laat u uitvoeren door specialisten

Duikwerkzaamheden zijn niet zonder risico, juist daarom is het verstandig om een gespecialiseerd duikbedrijf in te schakelen voor deze werkzaamheden. Van het uitvoeren van een inspectie tot het monteren van een vlonder of bouwkuip onder water: dit bedrijf staat voor u klaar. Door in gesprek te gaan met hun specialisten, wordt u uitgebreid geïnformeerd over de opties voor uw opdracht. Tevens wordt u direct op de hoogte gebracht van wanneer uw project kan starten.

Win informatie in

Ga in gesprek met dit ervaren duikbedrijf en win informatie in voor uw volgende project. Duikwerkzaamheden dienen met veel precisie uitgevoerd te worden door professionele duikers. De werkzaamheden die door dit bedrijf worden uitgevoerd zijn van de hoogste kwaliteit. Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek met hen in en wordt uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden voor uw opdracht.

https://www.qceas.eu/