Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Hulp bij het verhuizen van of naar ’s-Hertogenbosch

Bij het verhuizen komt veel kijken. Sars Verhuizingen en Verpakkingen snapt dat u niet alles alleen kunt wat betreft het verhuizen van of naar ’s-Hertogenbosch. Met een team van allround verhuizers helpen ze u graag door een breed scala aan verhuismiddelen. Zo krijgt u een verzorgde verhuizing waar uw zorgen uit handen wordt genomen.

Waarom kiest u voor deze expert?

Sars Verpakkingen en Verhuizingen bieden maatwerk en persoonlijke aandacht zodat uw waardevolle spullen goed behandeld worden. Vooraf wordt er geïnventariseerd wat er verhuisd moet worden zodat zij weten wat er op de dag van de verhuizing verhuisd moet worden en hoeveel tijd dit gaat kosten. Het verhuisbedrijf zorgt voor de middelen zodat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Hierbij kunt u denken aan de verhuiswagen(s) en de beschermmiddelen voor uw spullen. Op de verhuisdag worden de spullen veilig ingeladen en vervoerd naar uw nieuwe woning.

Opslagmogelijkheden voor uw inboedel

Kan uw inboedel door een of andere reden nog niet naar uw nieuwe woning vervoerd worden? Geen probleem. Sars Verhuizingen en Verpakkingen heeft diverse opslagmogelijkheden om uw inboedel in op te slaan. Deze opslagcontainers waar uw waardevolle spullen in worden opgeslagen staan in een beveiligde en verwarmde opslagruimte. U krijgt de keuze om uw spullen zelf naar de opslagcontainers te brengen, maar de verhuizers zetten de opslagcontainers ook graag voor uw huis zodat u op uw gemak uw spullen kunt inladen. Wilt u liever dat het gehele proces wordt uitbesteedt zodat u zo weinig mogelijk zelf hoeft te doen? De verhuizers laden uw spullen graag in en laden deze weer uit in de opslagcontainers.

Allround verhuizers die helpen bij uw succesvolle verhuizing

Kortom, voor deze verhuizers is niks te gek. Dit familiebedrijf houdt van aanpakken en neemt graag al uw zorgen uit handen. Zij zorgen al jaren voor tevreden klanten en helpen ook u graag bij een succesvolle verhuizing. Zo kunt u uiteindelijk genieten van uw nieuwe plekje in of in de omgeving van ’s-Hertogenbosch. Bekijk voor meer informatie hun website over verhuizen in ‘s-Hertogenbosch.

https://sars.nl/