Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Laat een verbeterde camera installeren in uw vrachtwagen of wagenpark

Wilt u een camera installeren in een vrachtwagen of in uw hele wagenpark? Schakel dan de hulp in van een expert, zoals Rudozi uit Hendrik-Ido-Ambacht. Dit bedrijf helpt vele transportbedrijven om de juiste camerasystemen in hun wagenpark te installeren. Als u al een systeem heeft, dan kunt u deze ook laten vervangen door hun specialisten. Ze helpen uw chauffeurs weer veilig de weg op te gaan. Chauffeurs hebben niet altijd optimaal zicht. Met de camerasystemen van dit bedrijf vergroot u de veiligheid op de weg voor zowel chauffeur als de medeweggebruiker.

Welke camera laten installeren in de vrachtwagen?

Welke camera u het beste kunt laten installeren in de vrachtwagen is afhankelijk van de situatie en uw behoeften. Sommige vrachtwagens kunnen bijvoorbeeld geen achteruitrijcamera’s installeren, terwijl dit wel de beste oplossing zou zijn. Daarvoor heeft dit bedrijf een radardetectiesysteem. Ze hebben ook een ADAS Detectiesysteem voor wanneer medeweggebruikers zich in een dodehoek bevinden. De chauffeur krijgt dan een melding in de cabine. Daarnaast is er het 360°-BVS-systeem voor een compleet zicht op de omgeving van de vrachtwagen van bovenaf. Om de achter- en zijkant te zien, is een front- en rearcamera een oplossing. Ze hebben ook nog een digitale achteruitkijkspiegel. Dit is eigenlijk een dashcam met de mogelijkheid om beelden op te nemen. Het ziet er wel uit als een achteruitkijkspiegel. Natuurlijk vindt u hier ook de standaard achteruitrijcamera.

Laat ze u helpen de juiste camera te vinden

Weet u niet welke camera u het beste kunt installeren in uw vrachtwagen of wagenpark? Laat u dan adviseren door deze specialist. Ze helpen u een zichtplan op te stellen op basis van uw behoeften. Zo weet u zeker dat u het juiste systeem in huis haalt. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden bij deze specialist. U kunt ze bellen of hun contactformulier invullen.

https://rudozi.nl/