Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Reken op de deskundigheid van deze advocaat nabij Etten-Leur

Zoekt u een pro deo advocaat die u toegang biedt tot de beste juridische hulp zonder dat u hiervoor hoge kosten hoeft te betalen? Reken dan op Advocatenkantoor Van Beers in Roosendaal. Dit kantoor in de omgeving van Etten-Leur en Zevenbergen beschikt over een zeer ervaren advocaat die u zowel op het gebied van personen- en familierecht als tal van andere vlakken van gedegen juridisch advies voorziet. Daarnaast is het mogelijk om deze advocaat in te schakelen om u gedurende een volledig gerechtelijk proces bij te staan. Heeft u bijvoorbeeld een dagvaarding ontvangen en zoekt u een voortvarende advocaat om u gedurende dit proces te verdedigen bij de rechter? Ook dan staat mr. Van Beers voor u klaar.

Een greep uit de specialisaties van deze ervaren advocaat

Wanneer u deze advocaat nabij Etten-Leur benadert, profiteert u van een jarenlange specialisatie op verschillende vlakken binnen de jurisprudentie. Zo kunt u bij mr. Van Beers Terecht voor onder andere:

  • Zaken omtrent strafrecht wanneer u verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit
  • Sociale voorzieningen wanneer u bezwaar wilt aantekenen tegen besluiten van de sociale dienst
  • Zaken die te maken hebben met het civiele jeugdrecht of jeugdstrafrecht. Het civiele jeugdrecht slaat op zaken zoals het onder toezicht stellen van kinderen of het uit huis plaatsen van kinderen. Het jeugdstrafrecht heeft betrekking op jongeren tussen de 12 en de 18 jaar die met strafzaken terecht krijgen.

Dit is slechts een greep uit de veelzijdige dienstverlening van deze advocaat nabij Zevenbergen. Heeft u een andere zaak lopen waarbij u graag ondersteuning wilt ontvangen? Ook dan helpt deze advocaat u graag verder.

Ontdek hoe deze specialist u van dienst is

Heeft u interesse in de diensten van deze specialist en wilt u langskomen voor een oriënterend kennismakingsgesprek? U bereikt Advocatenkantoor Van Beers in Roosendaal eenvoudig vanuit zowel Zevenbergen als Etten-Leur. Neem van tevoren even telefonisch contact met hem op om deze afspraak in te plannen. U weet dan zeker dat deze ervaren advocaat de tijd neemt om u en uw zaak beter te leren kennen.