Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Schakel deze expert in voor een EBI keuring

In de winter kan het in Nederland erg koud worden. Zeker in grote kantoorpanden. Het kost veel energie om grote oppervlaktes op te warmen. Daarom het is belangrijk om een goedwerkende scope te hebben. Over welk type scope u ook beschikt, het is erg belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen. Kortsluiting komt altijd op een slecht moment. Het kan ook voor brand zorgen en grote gevolgen hebben. Dit is eenvoudig te voorkomen met een keuring.

Ze leveren maatwerk en goede service

Voorkom kortsluiting en brand door tijdig een EBI keuring te laten uitvoeren door een gecertificeerd bedrijf. Maar waar vindt u een bedrijf dat gecertificeerd is voor uw type scope? K.K. Brandertechniek uit Vught is de specialist in het uitvoeren van emissiemetingen van stookinstallaties. Ze zijn compleet SCIOS gecertificeerd en voorzien elke scope van een EBI keuring. Voor betrouwbare emissiemetingen van stookinstallaties zit u bij deze expert goed.

Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste veiligheidsregels

Emissiemetingen zijn onderdeel van een EBI keuring bij stookinstallaties. Omdat de veiligheidsregels voortdurend veranderen en er steeds nieuwe type scope’s op de markt komen, is het belangrijkrijk dat u een bedrijf langs laat komen dat altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. Gelukkig laat deze expert zijn werknemers continue bijscholen, waardoor ze altijd in staat zijn om u te helpen. Kies voor veiligheid en kwaliteit en schakel deze expert in op het gebied van scope’s.

Benader ze nu voor een afspraak

Is uw scope toe aan onderhoud?Schakel dan deze specialist in voor het uitvoeren van emissiemetingen van uw stookinstallaties. Ze zijn altijd bereikbaar en reageren snel. Zo hoeft u nooit lang te wachten om een afspraak in te plannen voor een EBI keuring. Ze staan u graag te woord en helpen u graag verder. Ze hebben service hoog in het vaandel staan.