Uw bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

Uw favoriete zoetwaren kopen bij de groothandel

Heeft u ook een lekkernij waar u maar niet vanaf kunt blijven? Bij de groothandel Klinkers zoetwaren kunt u deze snoepjes en chocolade bestellen. Het bedrijf heeft een erg groot assortiment dat blijft groeien. Zo blijven hun klanten nieuwe snoepjes uitproberen en worden zij steeds verrast. Het wordt tijd dat u dit ook ervaart.

Alle benodigdheden gemakkelijk online bestellen

Het maakt niet uit of het gaat om een kantoor of een woonkamer, iedere ruimte is sfeervoller met een pot snoep of chocolade van de groothandel Klinkers zoetwaren. Naast snoepjes biedt het bedrijf ook andere lekkernijen en accessoires aan die handig zijn om aan uw bestelling toe te voegen. De volgende producten zijn eenvoudig via de website te bestellen:

  • Dranken
  • Zoetwaren
  • Non-food producten

Het hele jaar door snoepjes kopen bij de groothandel

De webshop van het bedrijf is 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u geopend. Zo kunt u altijd de lekkerste snoepjes en chocolade bij de groothandel bestellen. Het bedrijf heeft ook een showroom in Nuth waarin u welkom bent om langs te komen. Daar adviseert het team van Klinkers zoetwaren u graag over de snoepjes die in te zetten zijn voor ieder doeleinde of jaargetijde. Het bedrijf heeft namelijk een breed assortiment aan lekkernijen die specifiek bij feestdagen of seizoenen horen. Zonder de zoetwaren van de groothandel zijn deze feestdagen dus niet compleet:

  • Carnaval
  • Kerst
  • Halloween
  • Sinterklaas
  • Pasen

Kom langs in de showroom of bestel online

Plaats uw bestelling eenvoudig in uw winkelwandje op de website van Klinkers zoetwaren. Bij een bestelling van meer dan € 250,- worden de zoetwaren gratis op uw adres bezorgd. Maak uw bestelling af door er accessoires aan toe te voegen. De handige bakjes en zakjes zijn ideaal om al uw snoepjes in te bewaren. Binnen enkele dagen komt de bestelling al bij u aan.

https://www.klinkerszoetwaren.shop/zoetwaren/