Uw bedrijvengids
Image default
Groothandel

Kies voor wegwerpschorten op de werkvloer

Heeft u al eens van wegwerpschorten gehoord? Ze waarborgen de hygiëne op de werkvloer en tijdens uw werkzaamheden. Dit product is ideaal voor mensen die in zorginstellingen of bijvoorbeeld als kapper of schoonheidsspecialist werken. Hygiëne is in dergelijke beroepen natuurlijk enorm belangrijk om te waarborgen. Niet alleen omdat hier regels en richtlijnen voor zijn, maar ook voor uw gezondheid en die van de klanten of patiënten. De wegwerpschorten zijn verkrijgbaar in de webshop van medische groothandel Van Manen Hygiëneproducten. Zij verkopen de schorten in varianten met of zonder mouwen en daarnaast zijn ze ook in grootverpakkingen van 50 of zelfs 100 stuks te verkrijgen. Dit is ideaal voor uw voorraad, zodat u en uw collega’s nooit meer zonder een wegwerpschort ter waarborging van de hygiëne zitten.

Bekijk ook de rest van het veelzijdige assortiment in deze medische webshop

Natuurlijk zijn wegwerpschorten niet de enige producten die deze medische groothandel voor de hygiëne aanbiedt. Er zijn meer kwalitatieve producten die u bij hen kunt verkrijgen. Verschillende wegwerpproducten, zoals handschoenen, Tena-onderleggers voor in bed, washandjes en desinfectiedoekjes zijn in hun webshop te koop. Maar ook desinfectiegel en bijvoorbeeld mondkapjes mogen niet uit het veelzijdige assortiment ontbreken. Doordat ze hygiëne in deze medische groothandel enorm belangrijk vinden, zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze markt. Het assortiment sluit hierop aan, zodat u altijd verzekerd bent van kwalitatieve en innovatieve producten wanneer u bij hen een bestelling gaat plaatsen.

Plaats uw bestelling eenvoudig en waarborg de hygiëne op de werkvloer

Waarborg de hygiëne op de werkvloer een plaats uw bestelling bij deze medische groothandel. Surf naar shop-van-manen-hygieneproducten.com om het veelzijdige assortiment te bekijken. Heeft u vragen over de producten of de ontwikkelingen met betrekking tot hygiëne? Schroom dan niet om contact met hen op te nemen, ze beantwoorden uw vragen graag.