Uw bedrijvengids
Image default
Hobby en vrije tijd

Met een borrelboot door Amsterdam: Een gids

 

Als je op zoek bent naar een unieke manier om Amsterdam te verkennen, is het huren van een boot misschien de perfecte optie voor jou! Er zijn veel verschillende boten om uit te kiezen, dus of je nu op zoek bent naar een feestboot of iets meer ontspannen, er is zeker iets perfect voor jou. In deze blogpost geven we alle informatie die je moet weten over het huren van een boot in Amsterdam. We bespreken de verschillende soorten boten die beschikbaar zijn, maar ook de voor- en nadelen van een borrelboot ten opzichte van een ander soort rondvaart. Dus lees verder voor alle details!

Wat is een borrelboot

Een borrelboot is simpelweg een boot om op te borrelen. Bij het huren van een borrelboot in Amsterdam ten opzichte van een normale boot voor een rondvaart, is het verschil vooral dat je onbeperkt bier, wijn en fris krijgt tijdens de rondvaart. Bij een rondvaart boek je een tijdslot en een ervaren schipper neemt je mee op een route door de grachten. Je hoeft je nergens zorgen over te maken en kunt lekker ontspannen achterover leunen. 

Voordelen van het huren van een borrelboot in Amsterdam

  • Je hebt de touwtjes in handen: met een borrelboot bepaal je vaak zelf wanneer je vertrekt en waar je heen gaat. Dit is perfect als je Amsterdam in je eigen tempo wilt verkennen zonder gebonden te zijn aan een schema, wat je meestal wel hebt als je een groeps rondvaart op een normale boot boekt.

  • Het is betaalbaar: in vergelijking met andere rondvaarten is het huren van een borrelboot zeer betaalbaar, zeker als je kijkt naar alle extra’s die je erbij krijgt!

  • Het is intiem: met een kleinere groep aan boord, kun je de andere mensen op je boot echt leren kennen. Dit is perfect als je op zoek bent naar een meer intieme rondleiding door Amsterdam.

  • Je kunt zoveel drinken als je wil: dit is waarschijnlijk het grootste voordeel van allemaal! Op een borrelboot kun je zoveel drinken als je wilt tijdens je rondvaart, wat betekent dat je geld kunt besparen op drankjes als je weer aan wal bent.

Nadelen van het huren van een borrelboot in Amsterdam

  • Het is minder sociaal: je leert geen nieuwe mensen kennen  en vrienden te maken terwijl je aan boord bent, omdat je waarschijnlijk met een kleine groep bent. Als je op zoek bent naar een meer sociale ervaring, is het boeken van een groepsrondvaart misschien beter voor je. 

  • Het is niet zo luxe: als je op zoek bent naar een luxere ervaring, is het huren van een borrelboot misschien niet iets voor jou. Maar als je gewoon op zoek bent naar een leuke en betaalbare manier om Amsterdam te verkennen, is een borrelboot perfect!

  • Je kan vergeten Amsterdam te bewonderen: het is op een borrelboot altijd een risico dat je te druk bezig bent met borrelen om al het moois van Amsterdam in je op te nemen. Echter is er gelukkig een ervaren schipper die je op alle mooie plekken kan wijzen!

 

Hopelijk heb je via deze blog meer geleerd over het huren van een borrelboot in Amsterdam, en weet je precies of het iets is voor jou of niet. Bedankt voor het lezen!