Uw bedrijvengids
Image default
Kinderen

Met deze instrijklabels raak je jouw kleding nooit meer kwijt

Raken jouw kinderen hun kleding soms kwijt op school, bij de peuterspeelzaal of bij hun sportclub? Dan is het een goed idee om instrijklabels te bestellen waarmee je hun kleding gemakkelijk herkent en dus terugvindt. Het is natuurlijk wel belangrijk dat deze instrijklabels qua kleur en patroon passen bij de kleding van jouw kind, en dat ze goed blijven zitten. Je wordt er niet vrolijk van wanneer je de labels keer op keer opnieuw in moet strijken. Kies daarom voor de instrijklabels van De Hippe Drukker waarmee je in een handomdraai de naam van jouw kind bevestigt aan zijn of haar favoriete kledingstuk. Wil je dit kledingstuk in de wasmachine doen? Dat is met deze labels van hoge kwaliteit geen enkel probleem.

Deze gepersonaliseerde producten gebruik je voor alles

Naast instrijklabels voor kleding verkoopt De Hippe Drukker ook diverse soorten stickers die je eenvoudig online kunt bestellen. Deze plak je bijvoorbeeld op de broodtrommels, bekers en schoolboeken van jouw kinderen. Wil je een sticker bestellen met een van de prachtige designs uit deze webshop of zou je liever een eigen ontwerp maken? In deze webwinkel is het allemaal mogelijk. Je kunt er hier namelijk voor kiezen om stickers te bestellen met jouw favoriete kleren en patronen, de naam van jouw kinderen of een afbeelding of foto die jij mooi vindt. Zo bestel je altijd de stickers of instrijklabels, bijvoorbeeld, die bij jou passen.

Ontdek het brede assortiment en plaats jouw bestelling

Heb jij interesse in de stickers of de instrijklabels van De Hippe Drukker die je voor kleding en diverse andere spullen kunt gebruiken? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog jouw bestelling. Je ontvangt dan altijd een product van hoge kwaliteit waar je nog jaren plezier van hebt. Heb je vragen over het bestellen of over een van de vele producten? Neem dan even contact op met de klantenservice voor meer informatie.