Uw bedrijvengids
Image default
MKB

Alles wat je moet weten over de MKB Brandstof laadpas voor elektrische auto's

Als eigenaar van een elektrische auto weet je hoe belangrijk het is om altijd en overal je auto op te kunnen laden. Maar het kan soms lastig zijn om een oplaadpunt te vinden en te betalen voor de energie die je verbruikt. Gelukkig is er een oplossing: de MKB Brandstof laadpas. In deze blogpost zullen we alles bespreken wat je moet weten over een laadpas elektrische auto bestellen, van het bestellen tot de voordelen die het biedt.

Om te beginnen kun je de MKB Brandstof laadpas elektrische auto bestellen via de website van MKB Brandstof. Het enige wat je hoeft te doen is het aanvraagformulier invullen en binnen enkele dagen ontvang je de laadpas per post. Met de laadpas kun je niet alleen bij het merendeel van de openbare oplaadpunten in Nederland terecht, maar ook bij oplaadpunten in het buitenland. Bovendien heb je geen gedoe meer met bonnetjes en betaalpassen, want alle kosten worden op één factuur vermeld.

Lage tarieven betalen

Een van de voordelen van de MKB Brandstof laadpas is dat je met de pas altijd de laagste tarieven betaalt. Het tarief is namelijk gebaseerd op het openbare tarief van de desbetreffende oplaadpaal. Hierdoor hoef je nooit te veel te betalen voor de energie die je verbruikt. Bovendien hoef je nooit meer te zoeken naar een oplaadpunt, want de MKB Brandstof app laat je in één oogopslag zien waar de dichtstbijzijnde oplaadpunten zijn.

Zakelijke kosten

Een ander groot voordeel van de MKB Brandstof laadpas is dat je de pas niet alleen kunt gebruiken voor het opladen van je elektrische auto, maar ook voor andere zakelijke kosten zoals parkeren en tanken. Zo kun je al je zakelijke kosten op één factuur laten zetten, wat veel tijd en administratieve rompslomp bespaart.

Daarnaast is de MKB Brandstof laadpas ook erg handig voor ondernemers met meerdere elektrische auto’s. Je kunt namelijk eenvoudig meerdere laadpassen aanvragen en deze koppelen aan één account. Hierdoor hoef je niet voor elke auto apart een laadpas aan te vragen en kun je gemakkelijk al je zakelijke kosten bijhouden.

Tot slot is de MKB Brandstof laadpas ook erg veilig in gebruik. De laadpas is namelijk voorzien van een pincode en kan geblokkeerd worden via de MKB Brandstof app of de website in geval van diefstal of verlies. Bovendien worden alle transacties in real-time verwerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de kosten.

Kortom, als eigenaar van een elektrische auto is de MKB Brandstof laadpas een must-have. Het is eenvoudig te bestellen, biedt de laagste tarieven voor het opladen van je auto en kan ook gebruikt worden voor andere zakelijke kosten. Het aanvragen van meerdere laadpassen is ook een handige optie voor ondernemers met meerdere elektrische auto’s. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de MKB Brandstof laadpas en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft.

 

https://www.uwbedrijvengids.nl/Alles-wat-je-moet-weten-over-de-MKB-Brandstof-laadpas-voor-elektrische-auto’s/